enedra Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Γεια σας, έφτασε η στιγμη να κάνω το Service 3ου έτους στο eco up. Επειδή έχει λήξει η εγγύηση και επειδη την τελευταία φορά που έκανα service (2ου έτους) στον επίσημο αντιπρόσωπο ξενέρωσα με τη συμπεριφορά τους (ψάχνανε συνέχεια λόγους να μου αυξήσουν το κόστος του service που είχαμε συμφωνήσει με extra εργασίες), αυτή τη φορά θα το πάω σε ανεξάρτητο συνεργείο. Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο που θα κάνει αυτά που θα του πω και θα σφραγίσει και το βιβλιο service για τις εργασίες που θα εκτελέσει? Ευχαριστώ πολύ 1 Quote
diver86 Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 περιοχη φιλε μου?Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 εχεις πμΣτάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
stekon Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 On 27/2/2018 at 4:52 ΜΜ, diver86 said: εχεις πμ Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το eco up εχει διαφορετικο service απο το απλο; Αν ναι πως ο ανεξαρτητος μαστορας ξερει απο φυσικο αεριο; Αν οχι τοτε θα ηθελα μια προταση απο οποιον γνωριζει συνεργειο με ειδικοτητα vw Quote
diver86 Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 εγω εστειλα πμ εναν επισημο αντιπροσωπο seat.ειναι φιλος καλος και απο οσο γνωριζω και ακουω ειναι τιμιος στο πελατη.τωρα οσο για το φυσικο αεριο δε το ειχα προσεξει και δε γνωριζω αν εχει τα ιδια service.Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
stelaras1 Posted February 9, 2020 Report Posted February 9, 2020 On 2/27/2018 at 11:14 AM, enedra said: Γεια σας, έφτασε η στιγμη να κάνω το Service 3ου έτους στο eco up. Επειδή έχει λήξει η εγγύηση και επειδη την τελευταία φορά που έκανα service (2ου έτους) στον επίσημο αντιπρόσωπο ξενέρωσα με τη συμπεριφορά τους (ψάχνανε συνέχεια λόγους να μου αυξήσουν το κόστος του service που είχαμε συμφωνήσει με extra εργασίες), αυτή τη φορά θα το πάω σε ανεξάρτητο συνεργείο. Γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο που θα κάνει αυτά που θα του πω και θα σφραγίσει και το βιβλιο service για τις εργασίες που θα εκτελέσει? Ευχαριστώ πολύ κλασσική περίπτωση να σου αυξήσουν το κόστος στην VW τους έχουμε καταλάβει όλοι αν θέλεις πες μου με pm που πηγες και εάν είσαι happy Quote