kevag Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Καλησπέρα, Πριν λίγες ημέρες παρήγγειλα ένα Tiguan 1.6 TDI σε μαύρο χρώμα και έκδοση Advance. Η έκδοση αυτή τώρα έρχεται με τη ζάντα Μontana ενώ παλαιότερα ερχόταν με την Tulsa η οποία μου αρέσει πολύ περισσότερο. Έκανα μια μίνι αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά βρίσκω μόνο μεταχειρισμένες και με σημάδια. Περιμένω ένα κόστος και από την αντιπροσωπεία απλώς ρωτάω μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patroklos Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 21 hours ago , kevag said: Καλησπέρα, Πριν λίγες ημέρες παρήγγειλα ένα Tiguan 1.6 TDI σε μαύρο χρώμα και έκδοση Advance. Η έκδοση αυτή τώρα έρχεται με τη ζάντα Μontana ενώ παλαιότερα ερχόταν με την Tulsa η οποία μου αρέσει πολύ περισσότερο. Έκανα μια μίνι αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλά βρίσκω μόνο μεταχειρισμένες και με σημάδια. Περιμένω ένα κόστος και από την αντιπροσωπεία απλώς ρωτάω μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο Στο E-bay που σιγουρα ειδες εχουν απο 560-620 ευρω και ειναι τα σημαδια παρα πολυ μικρα. Εγω που πηρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για να βαλω χιονολαστιχα επαθε πλακα ο Λαστιχας μου,νομιζε οτι τις πληρωσα χρυσες στην Karenta. Ασε που τα 20 ευρω μεταφορικα που ειχα πληρωσει ηταν αστεια. Στην αρχη νομιζα οτι εκανα λαθος και οτι ητα 20 ευρω για καθε ζαντα. Αλλα ολα τελεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevag Posted July 3, 2018 Author Report Share Posted July 3, 2018 2 hours ago , Patroklos said: Στο E-bay που σιγουρα ειδες εχουν απο 560-620 ευρω και ειναι τα σημαδια παρα πολυ μικρα. Εγω που πηρα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για να βαλω χιονολαστιχα επαθε πλακα ο Λαστιχας μου,νομιζε οτι τις πληρωσα χρυσες στην Karenta. Ασε που τα 20 ευρω μεταφορικα που ειχα πληρωσει ηταν αστεια. Στην αρχη νομιζα οτι εκανα λαθος και οτι ητα 20 ευρω για καθε ζαντα. Αλλα ολα τελεια. Ίσως να έχεις και δίκιο και να το προχωρήσω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patroklos Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 On 3/7/2018 at 11:57 ΜΜ, kevag said: Ίσως να έχεις και δίκιο και να το προχωρήσω Οταν τις ειχα παραλαβει περσι. Τελειες!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevag Posted July 13, 2018 Author Report Share Posted July 13, 2018 Ωραίος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xarpas Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 On 7/13/2018 at 9:17 AM, Patroklos said: Οταν τις ειχα παραλαβει περσι. Τελειες!! On 7/13/2018 at 11:37 AM, kevag said: Ωραίος! Καλημέρα!!ψάχνω και εγω tulsa ...θυμάσαι απο ποιο μαγαζί τις πήρες? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 Φίλε η αντιπροσωπεία πιστεύω θα σου πει γύρω στα 500 η μία συμφωνώ με το φίλο. Ψάξουν από Ευρώπη μη φας τελωνείο.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...