Jump to content
gp46047

Προβλημμα σε golf 5 tsi

Recommended Posts

Εχω ενα vw golf 5 tsi με κωδικο κινητηρα BMY με τα 140 αλόγα , και πριν απο δυο ημέρες όταν το 'βαλα μπροστά ξεκίνησαν με την μια να δουλεύουν και τα 2 βεντιλατερ . Πήγα στο συνεργείο και το 'βαλα στο διαγνωστικο , ο μάστορας μου είπε ότι είχε καταγράψει ένα σφάλμα και για αυτο το εκανε αυτο , έσβησε το σφάλμα και ολα κομπλε , το πηγα μια βολτα και εχθές που πήγα να το ξανα βαλω μπροστα ξανα το ιδιο θέμα και αυτή την φορα εχει ανάψει και το check  σημερα το ξανα παω στο συνεργειο και μου λεει οτι του βγαζει 2 σφαλματα p0072 και p2015 και μου λεει οτι ειναι απο την πολλαπλη εισαγωγης αλλα μου ειπε να το παω σε ενα εξουσιοδωτιμενο συνεγειο για να το ελεγξουν ( αλλα μου ειχε σβησει με το διαγνωστικο την βλαβη και το check )

Κατευθείαν φεύγω και παω σε ενα εξουσιωδοτιμενο που μου σύστησε και τους λεω τι εχει συμβει και μου ειπαν αν στο ξανα κανει φερτω κατευθειαν εδω χωρις να σβησεις τιποτα. 

Λογικα αν το ξανα αναψει θα ειναι για τον ιδιο λογο , εχει καποιος καποια ανάλογη εμπειρία με αυτη την βλαβη και τι ειναι γενικα αυτο ; 

Επισης λετε να ειναι αλλο το αιτιο του προβληματος ;

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!1

Link to comment
Share on other sites

Κανε μια αναζητηση για το p2015 υπαρχει ανοιχτο θεμα

https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/search/&q=p2015&quick=1


Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by nikdev
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.