Jump to content
sot_ts

2 Din Multimedia

Recommended Posts

Παιδιά τα φώτα σας. Εδώ και 10 μέρες έχω στήσει στο Passat μου του 2008 μια κινεζιά με Android. Το μηχάνημα για τα λεφτά που έδωσα παραείναι καλό. Εκτός από μια ιδιαιτερότητα. Χάνει τις ρυθμίσεις του ρολογιού και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχω αποθηκεύσει, αν παραμείνει παρκαρισμένο και σβηστό το αυτοκίνητο για πάνω από 2 ώρες. Αν στη μια ώρα μετακινηθώ, όλες οι ρυθμίσεις παραμένουν. 
Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει. Κάποιοι μου είπαν ότι είναι λάθος η συνδεσμολογία της παροχής ρεύματος. Δεν ξέρω, αλλά είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά να τα ρυθμίζω από την αρχή όλα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Τότε θα πρέπει να δει κάποιος ηλεκτρολόγος την καλωδίωση.

 

Εκτός και αν έχει θέμα το canbus

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα, σήμερα πήγα στον ηλεκτρολόγο να τσεκάρουμε την σύνδεση και δυστυχώς όλα είναι σωστά συνδεδεμένα. Και λέω δυστυχώς μιας και το πρόβλημα με την μη διατήρηση των σταθμών που αποθηκεύω συνεχίζεται. Δεν γνωρίζω αν παίζει ρόλο και η κατάσταση της μπαταρίας, μιας και έχω την εντύπωση ότι εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να παίρνει πίσω. Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το δικό μου το Passat δεν έχει χειριστηρια στο τιμόνι. Μήπως είναι λάθος που έχω βάλει το canbus?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.