Jump to content

OMINUS

Members
 • Posts

  3,521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  168

OMINUS last won the day on March 30

OMINUS had the most liked content!

3 Followers

About OMINUS

 • Birthday 12/28/1987

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Κεντρικής Μακεδονίας - Έδεσσας
 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Not a VW car

Recent Profile Visitors

5,211 profile views

OMINUS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

940

Reputation

 1. Καλημέρα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι λόγο μπαταρίας αυτοκινήτου τα vw έχουν γενικά κάτι περίεργα κολλήματα βγάζουν ώρες ώρες κάτι περίεργα σε άλλους πχ μπορεί να βγάζει θέμα με τον αερόσακο του συνοδηγού η να ανάβουν τίποτα λαμπάκια. Μια αιτία είναι συνήθως η μπαταρία του αυτοκινήτου.
 2. Το αμάξι σαν χιλιόμετρα έχει 129.500 Είναι 1/2010 ελληνικής αντιπροσωπείας
 3. Καλησπέρα παιδιά Μια βοήθεια σας παρακαλώ. Όπως είχα γράψει και παλιότερα ο ξάδερφος μου είναι να πάρει ένα Audi A4 1800αρι του 2010 Έχει κάποιος το ίδιο αμάξι η μοτέρ να μας πει τι θα πρέπει να προσέξει? Ο κινητήρας είναι αυτός εδώ μπορεί να τον αναγνωρίσει κάποιος να μας πει καμία πληροφορία παραπάνω
 4. Στο Passat b7 που είχα και ήταν με εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω (χωρίς κάμερα) και με αυτόματο παρκάρισμα. Είχα κανονικά ενδείξεις από τους αισθητήρες με εικόνα και ήχο στην οθόνη του rcd 510 Όταν έβαλα την Kenwood DNX 520 Δυστυχώς δεν είχα εικόνα καθόλου. Αν θυμάμαι καλά στο επόμενο μοντέλο που έβγαλε η Kenwood είχε εικόνα για τους αισθητήρες παρκαρίσματος http://caraudio.bg/en/product/74/kenwood-dnx-521vbt.html επίσης κάτι ακόμα για τον φίλο μας. Με την οθόνη την 510 να ξέρεις ότι κανονικά το αμάξι είχε ΚΑΙ εικόνα από το σύστημα του κλιματισμού a/c το οποίο λογικά δεν στο εμφανίζει ούτε και αυτό σε αυτή την οθόνη την zenek που λές ότι έχει.
 5. Να κοιτάξεις της ασφάλειες και όχι το φλας. Στα Polo 6r ΔΕΝ ισχύ η ρύθμιση αυτή. Αν δεν ανάβουν 2 πράγματα συμβαίνουν η έχουν καεί η λάμπες που είναι στα φώτα ημέρας η έχει κάψει την ασφάλεια που είναι για τα φώτα ημέρας. , Η αλλιώς έχουν βγάλει την ασφάλεια που είναι στην θέση εκεί για να μην ανάβουν.
 6. Καλησπέρα ένα εργαλείο χρήσιμο για της μπαταρίες αυτοκινήτων μιας και είμαστε σε θέμα με μπαταρίες είναι και αυτό εδώ. Της konnwei. Έχω αγοράσει το ίδιο της φωτογραφίας εδώ και μερικούς μήνες και συγκεκριμένα το μοντέλο KW600
 7. Έχεις βάλει μήπως τίποτα λάμπες led στο αμάξι σου? Επίσης κάτι που έχεις γράψει είναι για ένα Bluetooth, αυτό το έβαλες μετά στο αμάξι σωστά; Θα πρέπει να ελέγξεις και αυτό ακόμα γιατί μπορεί να έχει θέμα.
 8. Δες και εδώ στο site της varta. https://www.varta-automotive.gr/el-gr/battery-finder?type=pc&year=2018&make=121&model=38138&engine=129754&etn=560+901+068|560+500+064|&rec_etn=560+500+064|&ss_etn=560+901+068|560+500+064|&literal_search={"type"%3A"Αυτοκίνητο"%2C"year"%3A"2018"%2C"make"%3A"VW"%2C"model"%3A"POLO+VI+(AW1%2C+BZ1%2C+AE1)"%2C"engine"%3A"1.6+TDI+(59+kW+%2F+80+PS)"} Δες ξέρω αν είναι σωστα τα στοιχεία που έβαλα εγώ? Το 1600αρι δεν είναι το δικό σου?
 9. Ναι σε άλλες είναι διαφορετική. Η ποίο γνωστή εντόπιση είναι αυτή που έχω γράψει. Θα σού ότι στην corolla η εργοστασιακή μπαταρία της Toyota που άλλαξα. Η μπαταρία εκείνη δεν έγραφε επάνω της τι μάρκα είναι. Έγραφε Toyota και είχε αυτοκόλλητα Toyota επάνω. είχε όμως τον αντίστοιχο κωδικό (όπως της φωτογραφίας της Varta που έβαλα στην φωτογραφία την πρώτη) με εκείνα τα στοιχεία που έγραφε η μπαταρία εκείνη την βρήκα από τον πίνακα με της ημερομηνίες και ήταν Μάιος του 2019 ότι έγραφε στα αυτοκόλλητα επάνω της. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει πιθανότητα να βρείτε διαφορετικό χάραγμα του κωδικού της μπαταρίας (όχι όπως είναι στην δικιά μου μπαταρία) Σε κάποια μοντέλα μπαταρίας varta και Bosch στην αγορα έξω ειχα δει τέτοιες μπαταρίες με τέτοιο χάραγμα επάνω τής το οποίο όπως βλέπετε και εσείς είναι σχετικά λίγο δύσκολο να τον δείτε τον κωδικό αυτόν. Επίσης κάτι ακόμα η μπαταρίες VARTA δεν είναι πλέον στον όμιλο Johnson. Τα έχει πάρε η CLARIOS πλέον.
 10. Θα σού αναφέρω μια περίπτωση πριν από πολλά χρόνια το 2010 όταν είχε βγήκε το Polo 6r tsi 1.2 τότε. Το αμάξι το είχα αγοράσει καινούργιο από το Φιλιππαίο τότε (ο θεός να τον αναπαύσει) Το αμάξι μετά από 2-3 μήνες έμεινα από μπαταρία. Όταν πήγα το αμάξι από εκεί και επειδή παντα είμαι πάνω από το κεφάλι τους. Όταν έβγαλαν την μπαταρία που υποτίθεται ότι ήταν από εργοστάσιο, η μπαταρία αυτή ήταν μαϊμού! Δεν έγραφε επάνω της ΤΊΠΟΤΑ! Ούτε τι μάρκα είναι ούτε στάμπες είχε ούτε τίποτα ούτε καν μια σφραγίδα vw πουθενά. Όταν τους ρωτήσα τι μπαταρία είναι αυτή που είχε το αμάξι επάνω δεν ήξερε κανένας να μου απαντήσεις σφυράγαν όλοι ο αδιάφορα Τότε πήγε ο ηλεκτρολόγος στον πάγκο εργασιών,και μου έβγαλε από εκει μία καινούργια μπαταρία σφραγισμένη με ζελατίνες volkswagen varta μπαταρία με στάμπες με αυτοκόλλητα με σήματα εκείνη ήτανε γνήσια μπαταρία
 11. Δεν δικαιολογούνται αυτά που σου λένε. Μπορεί η μπαταρίες που σου βάζουν να μην είναι καλές... Και εγώ το μήνα περίπου 10 ημέρες δεν το χρησιμοποιώ το αμάξι αλλά δεν έχω τέτοια θέματα Κάτι δεν μου κολλάει καλά πάνω σε αυτό που λένε. Να δεις και πόσα αμπέρ είναι η μπαταρία σου. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, είσαι σίγουρος ότι σου έχουν αλλάξει την μπαταρία από το αμάξι?
 12. Ξέρεις από πότε ήθελα να κάνω αυτό το θέμα αλλά δεν είχα χρόνο...
 13. Επίσης αυτά που έχω γράψει και δείχνω στης φωτογραφίες, θα τα βρείτε και στης ΓΝΉΣΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ της VW και γενικά σε μπαταρίες που είναι Varta και Bosch. Και να δώσω και ένα ακόμα στοιχείο Στην φωτογραφία από την μπαταρία μου θα δείτε ότι υπάρχει και ένα ακόμα ψηφίο , που γράφει CGUA Από μια έρευνα που έχω κάνει, αν γράφει στην μπαταρία τα παρακάτω γράμματα C / V / E Τα γράμματα αυτά σημαίνουν ότι . Το ( E )είναι μπαταρία που προορίζονται για τα εργοστάσια τον αυτοκινήτων. Το ( V ) είναι για το λιανικό εμπόριο. Το ( C ) είναι κατασκευή για εντολή συνεργάτη.
 14. Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω έναν οδηγό για της μπαταρίας Varta και Bosch στο πώς μπορούμε να "διαβάσουμε" της μπαταρίας από της δύο αυτές μάρκες. Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα από όλα ότι, εδώ και χρόνια η μπαταρία varta και Bosch κατασκευάζονται στα ΊΔΙΑ εργοστάσια και είναι στην ουσία η ίδιες μπαταρίες. Η μπαταρία έχει έναν κωδικό χτυπημένο επάνω της (δεν έχει καμία σημασία τι μάρκα είναι , ισχύουν ότι πω και γράψω τα ίδια και για της 2 μάρκες) Εδώ θα βάλω φωτογραφίες από την δικιά μου μπαταρία varta που έβαλα πρίν από λίγες ημέρες. Όπως βλέπετε από την φωτογραφία από τον κωδικό αυτό μας ενδιαφέρουν τα πρώτα 6 ψηφία του κωδικού που έχω σημαδέψει, δηλαδή το G2C 437. Πάμε τώρα να εξηγήσω στο πώς θα τα διαβάσετε αυτά τώρα. Το 437 σημαίνει το "4" το έτος κατασκευής της μπαταρίας "2024". Το"37" είναι ο μήνας της μπαταρίας και συγκεκριμένα ο "Ιανουάριος" Το γράμμα "G" σημαίνει το εργοστάσιο κατασκευής της χώρας που έχει φτιαχτεί η μπαταρία μας. Εδώ θα βάλω της χώρες και τα εργοστάσια που φτιάχνονται η μπαταρίες BOSCH και VARTA. +Ceska lipa (τσεχια) "C" +Burgos (Ισπανία)"E" +Rouen (Γαλλία)"F" +Guardamar (Ισπανία)"G" +Hanover (Γερμανία)"H" +Sargemin (Γαλλία) "S" +Zwickau (Γερμανία)"Z" +Austria (Αυστρία Βιέννη)"A" Αυτα είναι τα εργοστάσια και η χώρες παραγωγής τον μπαταριών. Τώρα βάζω άλλη φωτογραφία από την μπαταρία την δικιά μου η οποία το νούμερο 437 Το έχει χτυπημένο και σε άλλο σημείο στην μπαταρία επάνω της. Και εδώ άλλη μια φωτογραφία από τον επίσημο κατάλογο με της χρονολογίες και τους μήνες των μπαταριών Varta και Bosch Ο οποίος είναι μέχρι το 2029. Αν πάτε τώρα στο νούμερο το 437 που βλέπε στην φωτογραφία που έβαλα, και δείτε και το νούμερο στο 437 του πίνακα θα δείτε το έτος και τον μήνα.
 15. Η μπαταρία τι μάρκα είναι που σου βάζει η αντιπροσωπεία?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.