Jump to content

OMINUS

Members
  • Posts

    3,534
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    170

OMINUS last won the day on May 23

OMINUS had the most liked content!

3 Followers

About OMINUS

  • Birthday 12/28/1987

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Έδεσσας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

5,608 profile views

OMINUS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

947

Reputation

  1. Καλημέρα. Σε αντιπροσωπεία vw που πήγες τι ακριβώς σου είπαν ? Όταν το βάζουν το αμάξι στο διαγνωστικό της vw που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα ακριβώς? Είναι κάποιος από τους αισθητήρες παρκαρίσματος που βγάζει θέμα? Η είναι καμία μονάδα του συστήματος που δημιουργεί πρόβλημα? Επίσης κάτι άλλο. Γράφεις ότι ο μαντράς σου άλλαξε και τους 6? Πόσο σίγουρος η βέβαιος είσαι για αυτό ότι στα άλλαξε? Επίσης καλό θα είναι να κάνεις και έλεγχο και στην μπαταρία του αυτοκινήτου σου. Γενικά όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της στα vw δημιουργούνται κάποια θέματα από την μπαταρία γενικά κάνουν κάτι περίεργα... όλο και κάποιο λαμπάκι θα ανάψει.
  2. Καλημέρα, θα πρέπει να κάνεις 1 με 2 γεμίσματα για αρχή και χρησιμοποίησε και καθαριστικό μπεκ.
  3. Καλησπέρα Από μπεκ είναι οκ το αμάξι επειδή λές ότι ήταν παρατημένο Επίσης καλό θα είναι να κάνεις ένα 1 με 2 γεμίσματα με βενζίνη 100αρα και ένα πρόσθετο καθαριστικό μπεκ βενζίνης. Επίσης φίλτρο βενζίνης έχεις αλλάξει?
  4. Κοίτα εμένα στο corolla τα άλλαξα σε κατάστημα με ελαστικά 430€ όλα στον Οικονόμου πριν από ένα χρόνο. (Η Toyota μου ζητούσε 1200€...!!!) Τώρα για τα sachs, λογικά και τα εργοστασιακά που έχεις στο αμάξι σου sachs θα είναι. Καλες είναι και η 2 μάρκες. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό σου μέχρι που θέλεις να φτάσεις
  5. Time Left: 19 days and 18 hours

    • FOR SALE
    • NEW

    πωλούνται φώτα για πόρτες vw Ολοκαίνουργια με της ζελατίνες τους αχρησιμοποίητα !!! Είναι και για της 4 πόρτες. Ο κωδικός τους είναι 3AD.947.411 Δεν γνωρίζω σε πόσα Μόντελα vw ταιριάζουν ακριβώς? αλλά κάνουν σε αρκετά μοντέλα της vw, Passat golf Tiguan είναι τα πιο στάνταρ που ξέρω. (εγώ είχα βάλει τα ίδια σε Passat B7 ,τα ποιο παλιά μέλη το ξέρουν) Χτυπήστε τον κωδικό που σας έβαλα και βρείτε το μοντέλο σας αν είναι συμβατά. Είναι μαζί με την καλωδίωση που έχει το κάθε φωτιστικό

    20.00 EUR

    Αθήνα

  6. Time Left: 19 days and 17 hours

    • FOR SALE
    • USED

    Πωλείται ειδική βάση για κινητό, για μοντέλα vw passat. Είναι σε άριστη κατάσταση ολοκαίνουργια!! Με την γνήσια συσκευασία της με όλα τα χαρτιά της και το εργαλείο τοποθέτησης. Καθώς και την απόδειξη αγοράς της. Η βάση αυτή κάνει για τα μοντέλα passat B6 passat B7 και passat cc Που έχουν το ίδιο ταμπλό.

    25.00 EUR

    Αθήνα

  7. Time Left: 19 days and 17 hours

    • FOR SALE
    • USED

    Πωλείται ειδική βάση για κινητό, για μοντέλα vw passat. Είναι σε άριστη κατάσταση ολοκαίνουργια!! Με την γνήσια συσκευασία της με όλα τα χαρτιά της και το εργαλείο τοποθέτησης. Καθώς και την απόδειξη αγοράς της. Η βάση αυτή κάνει για τα μοντέλα passat B6 passat B7 και passat cc Που έχουν το ίδιο ταμπλό.

    25.00 EUR

    Αθήνα - GR

  8. Καλησπέρα. Πριν από ένα χρόνο που άλλαξα αμορτισέρ στο δικό μου αμάξι corolla G6. Άλλαξα τα εξείς. Αμορτισέρ 4αδα kYB exel g. τοπ μαουντ. μπαμ στοπ. σπιράλ αμορτισέρ. Καλό θα είναι να δεις και σινεμπλόκ ψαλιδιών. Μπαράκια ζαμφορ. Ακρομπαρα και υμιμπαρο.
  9. Δυστυχώς μόνο με αλλαγή θα το δεις. Και εγώ είχα πρόβλημα πριν χρόνια στο Polo και ο μάστορας που το είχα πάει μου είπε άλλαξε ακρομπαρο και υμιμπαρο Τα άλλαξα και αμέσως είδα διάφορα
  10. Ρώτα και εδώ ?? https://www.trop.gr/eidh-axesouar-antallaktika-kataskevaston-autokinhton/axesoua r-antallaktika-eidh-vw/vw-passat-b6-cc-roller-kentrikhs-konsolas-mpez-detail Γιατί βλέπω ότι έβγαλαν και σκέτο το ρολό της θήκης?
  11. Ρώτα πρώτα πόσο έχει στην αντιπροσωπεία πρώτα. https://www.aliexpress.com/item/1005003749786030.html
  12. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.... έλεος με της κάθε θεωρίες συνωμοσίας.... Αν ήταν έτσι πεστου και με πλαστικό φανάρι με απλές λάμπες θα λιώσουν τα φανάρια... Έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου χαλάσουν η λάμπες που θα της πιάσει ο μάστορας με τα χέρια του Παρά να σου χαλάσει το φανάρι . ΥΓ Αν πιστεύεις ότι θα σου χαλάσουν τα ντουί από της λάμπες στα φανάρια, μπορείς να τους βάλεις στης επαφές λίγο πάστα χαλκού θερμοκρασίας. Η τα αντικαθιστας με ντουί πορσελάνης
  13. Καταρχάς περαστικά να ευχηθώ και εύχομαι να τακτοποιηθεί όσο ποίο γρήγορα γίνεται. Για εμένα καλό θα είναι να πηγαίνεις να βλέπεις το αμάξι σου και να παρακολουθείς από κοντά τι γίνεται μην το αφήσεις και πεις θα πάω να το πάρω όταν ΘΑ είναι έτοιμο...να πηγαίνεις να βλέπεις τι κάνουν και πως το κάνουν. Επίσης επειδή δεν ξέρω? πως είναι το χτύπημα και σε ποιο σημείο είναι, καλό θα είναι να πάς από μια vw ,η από κάποιον πού έχει το ίδιο αμάξι να δεις σε εκείνο το αμάξι τα μέρη που σε εσένα είναι χτυπημένα να κοιτάξει πως είναι η ενώσεις, γωνίες, αποστάσεις, κόλλες κολλήσεις λάστιχα κτλπ. Να έχεις μια εικόνα πάνω κάτω πως είναι. Για τα ανταλλακτικά δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο να αργούν να τα στείλουν γιατί είναι πιθανόν να μην υπάρχουν ούτε στην Γερμανία, και θα πρέπει να δώσουν εντολή στο εργοστάσιο να τα κατασκευάσουν... Και πιστέψτε το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτή την κατάσταση πολύ ποίο πίσω με covid κρίση πολέμους κτλ.... Με την ford. Οπότε δεν μου ακούγεται περίεργο.. ΥΓ Ερώτηση, στα 8000€ που είναι το κόστος επισκευής, συμφέρει να φτιαχτεί?? Ερώτηση κάνω..
  14. Καλημέρα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι λόγο μπαταρίας αυτοκινήτου τα vw έχουν γενικά κάτι περίεργα κολλήματα βγάζουν ώρες ώρες κάτι περίεργα σε άλλους πχ μπορεί να βγάζει θέμα με τον αερόσακο του συνοδηγού η να ανάβουν τίποτα λαμπάκια. Μια αιτία είναι συνήθως η μπαταρία του αυτοκινήτου.
  15. Το αμάξι σαν χιλιόμετρα έχει 129.500 Είναι 1/2010 ελληνικής αντιπροσωπείας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.