Jump to content
danichro

Vw Touareg Facelift

Recommended Posts

Posted

Μικρες αλλαγες στα φώτα μπρος πίσω και στη μασκα...Αλλαγες θα γινουν και στο μεγαλο αδερφακι Cayenne..

6060628.001.mini4L.jpg

6060628.001.mini1L.jpg

6060628.001.mini3L.jpg

Posted

Ωραία! Συνεχίζει ακάθεκτο για ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις! :)

Guest Stoilas
Posted (edited)
Ωραία! Συνεχίζει ακάθεκτο για ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις! :)

Με τόοοοοοοσες αλλαγές που έγιναν, πλέον το Tuareg είναι πόθος των απανταχού off-roaders...

Μετριότητα, όσο για τις πωλήσεις, δεν νομίζω ότι η εταιρεία έχει κερδίσει από αυτό το μοντέλο.

Edited by Stoilas
Posted
Με τόοοοοοοσες αλλαγές που έγιναν, πλέον το Tuareg είναι πόθος τον απανταχού off-roaders...

Μετριότητα, όσο για τις πωλήσεις, δεν νομίζω ότι η εταιρεία έχει κερδίσει από αυτό το μοντέλο.

Συμφωνώ είναι και λίγο περίεργη η κατηγορία του, οσο αναφορά για τις πωλήσεις. :)

Posted

Μια χαρά έχει πάει στις πωλήσεις ρε παιδιά! Μη βλέπετε μόνο την Ελλάδα!

Posted

Mpa...den paei kala US idika ta prwta 2 xronia pou eixan hlektrika problhmata....Akrivo blepeis gia ta Hp pou dinei...se auta ta $ perneis SUV pou kernaei tsai sport cars!

Guest super sayian
Posted

εγω βλεπω να κυκλοφορει σε τρελους αριθμους στην ελλαδα πως ειναι δυνατον να μην πηγαινει καλα?

Posted
εγω βλεπω να κυκλοφορει σε τρελους αριθμους στην ελλαδα πως ειναι δυνατον να μην πηγαινει καλα?

Τα περισσότερα είναι μεταχείρες από Γερμανία οπότε...

Posted

Ειτε με Facelift ειτε χωρις.. ειναι το αμαξι που 8α παρω μετα τα σαραντα μου....

post-333-1151751483_thumb.jpg

Posted
Γενικότερα εχουν τα Touareg μία κλίση προς τα πίσω
Όχι, δεν έχουν κλίση προς τα πίσω. «Σουζάρουν» αρκετά στα ξεκινήματα αλλά μόνο εκεί.

Επίσης όσα έχουν αερανάρτηση αλφαδιάζονται μόνα τους.

Posted
Συμφωνώ είναι και λίγο περίεργη η κατηγορία του, οσο αναφορά για τις πωλήσεις. :D

Ίσως αυτό το facelift να βοηθήσει..... :D

9071228.012.1L.jpg