Jump to content
arloubas

Βοήθεια Για Ανταλλακτικά

Recommended Posts

Posted

Γεια σας παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα.. Είμαι κάτοχος ενός golf vi και πρόσφατα είχα ένα μικρό ατύχημα όπου καταστράφηκε η πλαστική σήτα του προφυλακτήρα, το διακοσμητικό των προβολέων ομίχλης και το σήμα της vw.. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν υπάρχει κάποια σελίδα απ την οποία μπορώ να παραγγείλω τα ανταλλακτικά που χρειάζομαι (σε λογικές τιμές γιατί αυτές που μου πε ο μάστορας μου φάνηκαν "κάπως" ) .Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, μπορώ επίσης αν θέλετε να ανεβάσω και μια φοτο με σημειωμένα τα μέρη που χρειάζομαι αν δεν καταλαβαίνετε για ποια μιλάω και για όποια άλλη διευκρίνηση μην διστάσετε..

Τα φώτα σας λοιπόν :rofl:

Posted

Γεια σας παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα.. Είμαι κάτοχος ενός golf vi και πρόσφατα είχα ένα μικρό ατύχημα όπου καταστράφηκε η πλαστική σήτα του προφυλακτήρα, το διακοσμητικό των προβολέων ομίχλης και το σήμα της vw.. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν υπάρχει κάποια σελίδα απ την οποία μπορώ να παραγγείλω τα ανταλλακτικά που χρειάζομαι (σε λογικές τιμές γιατί αυτές που μου πε ο μάστορας μου φάνηκαν "κάπως" ) .Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, μπορώ επίσης αν θέλετε να ανεβάσω και μια φοτο με σημειωμένα τα μέρη που χρειάζομαι αν δεν καταλαβαίνετε για ποια μιλάω και για όποια άλλη διευκρίνηση μην διστάσετε..

Τα φώτα σας λοιπόν :whistling:

Μπορώ να σε βοηθήσω δίνοντας σου τους κωδικούς των ανταλλακτικών που χρειάζεσαι και τους οποίους μπορείς να τους προμηθευτείς από οποιαδήποτε αντιπροσωπία VW ! Εάν υπάρχει κάποιο τέτοιο site δεν μου έρχεται κάποιο στο μυαλό αυτή τη στιγμή . Το μόνο που θα ήθελα(σε περίπτωση που θέλεις τη βοήθεια μου) είναι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις : " μπορώ επίσης αν θέλετε να ανεβάσω και μια φοτο με σημειωμένα τα μέρη που χρειάζομαι αν δεν καταλαβαίνετε για ποια μιλάω " ;)

Posted

οκ λοιπόν εδώ είναι τα χτυπημένα μέρη.. ελπίζω να βγαίνει ακρη..

vwgolfvi3.jpg

(πιστεύεις ότι οι τιμές αντιπροσωπίας είναι ότι φτηνότερο μπορώ να βρω αυτή την στιγμή?)

Posted

Καλησπέρα.

Απέλκο Ο.Ε. λεωφ. καλλιρόης (παράλληλη της Συγγρού) απέναντι από το ξενοδοχείο calliroe.

Posted

οκ λοιπόν εδώ είναι τα χτυπημένα μέρη.. ελπίζω να βγαίνει ακρη..

vwgolfvi3.jpg

(πιστεύεις ότι οι τιμές αντιπροσωπίας είναι ότι φτηνότερο μπορώ να βρω αυτή την στιγμή?)

Καλησπέρα ,

Σε περίπτωση που θελήσεις να αγοράσεις τα ανταλλακτικά από την αντιπροσωπεία :

5K0 853 671 RYP : μπροστινή κάτω σίτα με χρώμιο (έκδοση highline) , κόστος : 64-65 ¤

5K0 853 601 E ULM : εμπρός σήμα VW , κόστος 18-19 ¤

Καλή συνέχεια !