Jump to content

sachs125

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About sachs125

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 2

Recent Profile Visitors

1,332 profile views

sachs125's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ωραιος φιλε ευχαριστω βλεπω οτι διαφερουν σε καποια πραγματα αλλα δεν ξερω τι ειναι τι γιατι ειναι στα γερμανικα :D Μαλλον αυριο θα παω ενα ταξιδακι να τησ δοκιμασω
  2. Ρε παιδια γνωριζει κανεις αν απο BMW Ε30 κανουν οι BBS στο Golf ??? Βρηκα σε καλη κατασταση καποιες αλλα δεν γινεται να της δοκιμασω λογο αποστασης! Αν ξερει κανεις αν μπαινουν απο Ε30 στο 2Αρι μου παρακαλω ας απαντησει
  3. Ωντος στο e bay του G 40 παιζουν στα 250 ευρω να ερθουν στην πορτα μου αλλα σαν της RM δεν ειναι ρε γμτ ποιο μελος πουλαγε τετοιες ζαντες ρε παιδια ??? δεν βρηκα καμια αγγελια αν τησ εχει ακομα ψινομαι ασχημα Αχ εχω μπλεξει ασχημα μου φενεται!
  4. Προσεχως....θελω να μαζεψω τα πραγματα πρωτα και μετα να τα βαλω επανω ολα.Για ζαντες παντως με βλεπω για ρεπλικες η αυτες που φοραγαν τα polo g40
  5. Πω εχω αρρωστησει με της συγκεκριμενες ζαντες τησ βλεπω στον υπνο μου :wacko: αυτες θελω κ φαναρια πισω g60 που εχω βρει επισης μια καλη μασκα με σηματακι gti 16V και τελειωνω (σχεδον) με αυτα που θελω να κανω απο εμφανιση μετα θα προχωρησω σε σαλονι μαλλον αλλο παιδεμα απο κει να βρεις recaro απο gti
  6. Ενα golf 2 rallye! Παραγωγης 2009 αποκλειστικα για μενα και μονο!!!! :lol:
  7. Ωχ απο οτι βλεπω δεν ειμαι μονος :lol: Καποιος ανεφερε για ρεπλικες θα μπορουσε να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες ???
  8. ειναι αληθεια τοσο σπανιες αυτες οι διερουμενες ζαντες τησ bbs που φοραγαν τα mk2? Δεν βρηκα πουθενα βασικα και καποιες που βρηκα εμοιαζαν αλλα δεν ηταν διαιρουμενες.... Ξερει κανεις αν υπαρχουν ακομα ωσ καινουριες? Η μηπως εχει κανεις να ρωτησω κατι π θελω?
  9. Ετσι ειναι οπως το λες φιλε το θεμα ειναι πως περναει ενα σεναριο απο το μυαλο μηπως και εκανα την κινηση για μετατροπη agu στο 2αρι μου αλλα μετατροπη κομπλε απο οτι πληροφορικα απο καποιο μελος κοστιζει γυρω στα 6000χοντρικα συν κατι λεπτομερειες που θελω να κανω στο δικο μου καροτσι κατι φααναρια πισω καιαλλες χαζομαρες π θελω να βαλω θα μ φτασει στα ιδια λεφτα με το να επερνα ενα 4αρι ετοιμο βεβαια δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις ενα 2αρι 20vt αλλα.... Οσο αναφορα φιλε dark angel το 6N ειναι πολυ πιο καινουριο απο το 2αρι μου που ειναι 90 μοντ. Πιστευω πως αξιζει να το φτιαξεις. Αν τελικα δεν το κανω 20VT το 2αρι μου με βλεπω να το δινω θα το μετανιωσω το ξερω αλλα....
  10. Το edition ξεφευγει σε τιμη και εν μεσω οικονομικης κρισης το νοθμερο μετραει παραπανω!!! Εκει που επικεντρωνω περισσοτερο το ενδιαφερον μου ειναι σε καποιο 4αρι πρωτης γενιας με agu μοτερ θελω να εχει μηχανικο γκαζι.Πιστευω πως ειναι καλη επιλογη και θα ξεφυγω λιγο απο τα χαζοπροβληματακια του MK2 ειμαι κ λιγο περιεργος βλεπεται με τους τριγμους ας πουμε τρελενομαι μ ερχεται να παω με τα ποδια καλυτερα βεβαια τι περιμενεις απο 19 χρονων αυτοκινητο θα μου πεις που εχει κ σκληρη αναρτηση ....Τεσπα θελω μια αλλαγη.
  11. Αυτο το ακουσα και απο αλλους φιλους που ειχαν 2αρι και τωρα 4αρι οτι δεν συγκρινονται και ιδιεταιρα αν βαλεις στο MK2 ψαλιδια απο το 3αρι γινεται super!!! Τεσπα δεν με ενδιαφερει τοσο αυτο το κοματι αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η ανεση η καλυτερες επιδοσεις και μετα το θεμα των ανταλακτικων φανταζομαι πως στο 4αρι δεν υσχιει οτι και στο 2αρι που εχει χρειαστη να φιλησω κατουρημενες ποδιες για καποια πραγματα που ηθελα και τα πληρωσα και με το παραπανω. Τεσπα καλοτο mk2 αλλα παλιο!
  12. Γεια χαρα παιδια εδω και καμποσο καιρο σκεφτομαι σοβαρα να αποχωρηστω το ΜΚ2 μου και να προχωρησω στην αγορα ενος 1.8 20V απο μια προχειρη ερευνα αγορας που εκανα ειδα οτι οι τιμες παιζουν και ποικοιλουν αναλογα φυσικα με το μοντελο απο 9.500 εως και 12.500 Αυτο που ρωτω ειναι αν καποιος απο εμας ειναι κατοχος καποιου τετοιου αυτοκκινητου να μ πει τα υπερ και τα κατα Ολες οι συμβουλες οι γνωμες και οι αποψεις δεκτες περιμενω φιλικα Μανος.
  13. Γεια χαρα σε ολους ... Το προβλημα που αντιμετοπιζω τελευταια με το αυτοκινητο μου ειναι το εξης οταν παω το πρωι να φυγω για την δουλεια μου πρεπει να ξυπναω μιση ωρα νωριτερα αποτι ξυπναγα πριν παρω το golf για να το βαλω εμπρος μετα απο πολλες προσπαθειες και να το αφησω να ζεσταθει(πραγμα που κανω παντα ουτως η αλος) το θεμα ειναι πως μεχρι να ζεσταθει δουλευει πολυ χαμηλο ρελαντι 800 750 στροφες ετοιμο να σβησει και τρεμει ολοκληρο! σημερα που βρηκα λιγο χρονο δοκιμασα το μπεκ που βρισκεται στην εισαγωγη γαι να δω αν ψεκαζει και λειτουργει κανονικα αυτο που μου κανει την ζημια ειναι το warm up regulator Tι γινεται ρε παιδια με αυτο ? Επισκευαζεται ανοιγεται δεν ανοιγεται? Αραγε να υπαρχει καινουριο?
  14. Ευχαριστω πολυ ελπιζω να πανε ολα καλα !!!
  15. Φιλε Πανο σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου της συμβουλες σου με βοηθησες πολυ Δεν ηθελα να ρωτησω κατι αλλο ευχαριστω και παλι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.