Jump to content

damokles

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About damokles

  • Birthday 11/05/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Flying, Sim flying

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

damokles's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα παίδες. Έχω το 1.4 160hp DSG περίπου 6 μήνες κι έχω κάνει 5500km. Γενικά έχω κάνει μόνο 2-3 μικρά ταξίδια οπότε η εμπειρία που έχω σχετικά με την κατανάλωση είναι ουσιαστικά μέσα στην Αθήνα και όσο έχω "τολμήσει" να το ανοίξω στην Αττική Οδό. Αφού έστρωσε το αυτοκίνητο η μέση κατανάλωση ήταν περίπου στα 9.5 - 10.5 lt/100km. Φυσικά, αν το πατήσεις για αρκετή ώρα, πρέπει η αυτονομία του να περιορίζεται σε απόσταση από το ένα βενζινάδικο μέχρι το επόμενο :rolleyes: :lol: αλλά αντικειμενικά, δεν υπάρχει λόγος να το ζορίσεις τόσο πολύ. Μόνο στις προσπεράσεις θεωρώ. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι.... αντέχεις αυτό το αμάξι να το πηγαίνεις με 7η και 2000 στροφές και το κοντέρ να λέει... 70 km/h!?!??! Όχι, όποτε το πατάς και λίγο παραπάνω, έχει και την πλάκα του να το οδηγήσεις και λίγο πιο νευρικά (χωρίς φυσικά να γίνεσαι κάγκουρας ή/και επικίνδυνος) άρα... ανεβαίνει εύκολα η κατανάλωση στα 11+ lt/100 km.
  2. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Επιπλέον φωτογραφίες στο http://picasaweb.google.gr/g.lioumis/Sciro...Je_xdzhtZnqhwE#
  3. Καλημέρα φίλε κι ευχαριστώ. Συμφωνώ σε αυτό που λέγεται και για τους πίσω γιατί μάλλον παρα-είναι κλειστοφοβικό για τους πίσω. Πόσο μάλλον με το sport kit που έχει τον ουρανό του αυτοκινήτου μαύρο!
  4. Έχεις δίκιο για τις αλλαγές, απλά χτες που το πρωτοδήγησα ήθελα να συνηθίσω λίγο το αυτόματο. Δεν έχω ξαναοδηγήσει αυτόματο και να φανταστείς ότι την πρώτη φορά, πάτησα το φρένο με το αριστερό πόδι... οπότε καταλαβαίνεις το τί έγινε!! Ευτυχώς πήγαινα με 5 Km/h Αλλά, όντως, το στρώσιμο θα είναι καλό να γίνει με το σειριακό για να "περνάει" από όλο το εύρος των στροφών ομαλά (μέχρι τις 3500-4000 στην αρχή και προοδευτικά, πιο ψηλά).
  5. Ευχαριστώ και πάλι φίλε! Δεν το πρόλαβα το sport kit. Θα το έβαζα με κλειστά μάτια. Αλλά στην πορεία θα βάλω μεταλλικά πετάλια και θα αντικαταστήσω το RCD με after market που να έχει και GPS. Μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι μάλλον μπορώ να το αγοράσω και να τους το πάω να το βάλουν αυτοί. Εν καιρώ.
  6. Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά και τις ανταποδίδω σε όλους! Να και μερικές φωτογραφίες. Νυχτερινές μεν αλλά θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες καλύτερες. http://picasaweb.google.gr/g.lioumis/Sciro...eat=directlink#
  7. Ευχαριστώ πολύ DIMIK. Ένα πρώτο video είναι το με το touch screen αλλά θα ανεβάσω άλλο με καλύτερη εικόνα.Φωτός ετοιμάζονται στο Picasa. Stay tuned! Με το καλό και το δικό σου!
  8. Καλημέρα παιδιά. Ένα πρώτο video από το scirocco μου, από το touch screen του RCD 510. Συγγνώμη για την ποιότητα, θα ανεβάσω καλύτερο στην πρώτη ευκαιρία.
  9. Παιδιά, το πήρα χτες κι έχω μουρλαθεί :lol: !!!! Το αυτοκίνητο απλά τα σπάει! ¶φθονα μπλιμπλίκια στην κονσόλα για να ασχολείσαι με τις ώρες. Το RCD 510 είναι πολύ λειτουργικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Για το DSG... τί να πώ... Έχοντας τον επιλογέα στη θέση D(rive), είναι μάλλον ο μόνος τρόπος να εξοικονομήσει κανείς βενζίνη γιατί στη θέση S(port) ή στο σειριακό, το αμάξι αγριεύει πολύ με το ανάλογο κόστος σε βενζίνη και ...αδρεναλίνη . Ανυπομονώ να το στρώσω (μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι θέλει κάπου 1500 km με max 3500 rpm χωρίς απότομα γκάζια) για να αρχίζω να παίζω με το sport. Όπως επίσης είχα πει και σε άλλο post σχετικά με τον κεντρικό καθρέφτη, δεν είναι τελικά τόσο κακός. Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσει κανείς αλλά η πολλή δουλειά γίνεται με τους πλαϊνούς που παρέχουν άριστη εικόνα. Το εσωτερικό φινίρισμα είναι άψογο και γενικά πολύ εγονομικό. Το δε κόκκινο φως που διαχέεται στην καμπίνα από τα 2 Led στην οροφή δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Την απόδοση του RCD510 ακόμα δεν την έχω ψάξει αλλά εκ πρώτης φαίνεται υπερ-ικανοποιητική. Δεν ξέρω τί να πρωτογράψω πραγματικά από τα πρώτα... 40km (!!!!) που έκανα (δεν είχα δυστυχώς χρόνο για περισσότερα). Θα επανέλθω με videos και φωτογραφίες!
  10. Καλημέρα. Μόλις χτες παρέλαβα το scirocco μου σε άσπρο και μπορώ να σου πω ότι το μετάνοιωσα που δεν έβαλα την ηλιοροφή. Αν και πιστεύω πως η ηλιοροφή του, όπως είναι σχεδιασμένη να ανοίγει, δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό, εντούτοις το ομορφαίνει πολύ.
  11. Ευχαριστώ πολύ DIMIK. Ήταν να το παραλάβω αύριο αλλά δεν μπορώ κι έτσι πάει για Πέμπτη. Θα ανεβάσω και videos από το εσωτερικό του κλπ. Stay tuned
  12. Επιτέλους, μεθαύριο Πέμπτη παραλαμβάνω το Scirocco μου!!!!!! 160 DSG λευκό. Αναμείνατε για φωτογραφίες !!!!
  13. ε-ε-ε-έρχεται και το δικό μου!! Σήμερα με πήραν ότι είναι στο τελωνείο. Οπότε, αρχές Μαρτίου που κατεβαίνω Αθήνα παραλαμβάνω άμεσα!! Τρέλλα τρέλλα και παράνοια!
  14. Καλοτάξιδο φίλε leon25 ! Να το χαρείς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Να υποθέσω ότι το όλο το ΣΚ δεν θα βγεις από το αυτοκίνητο !!! ¶ντε και στα δικά μας!
  15. Απλά τα σπάει! Εντωμεταξύ, προσωπικά έχω μάλλον το πρόβλημα ότι στο αμάξι δεν μπορώ να το βάλω έξτρα διότι θα αγοραστεί με leasing και νομίζω πως δεν επιτρέπεται να γίνει οποιαδήποτε μετατροπή... :whistling:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.