Jump to content

covass

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About covass

  • Birthday 08/12/1977

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

covass's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τέλειοοοοοοοο! Ένα φιμέ σου λείπει τώρα!!! Ευγε Ευγε Ευγε!!
  2. Τα δύο mercedes ήταν εταιρικά με ξένες πινακίδες. Στην πραγματικότητα λοιπον κάθε 4. Εξάλλυ δε θα ήταν παράξενο απο ML να "πέσω" στο KIA SHUMA???? Και για να μήν είμαστε τόσο off topic. Ο κόκκινος φωτισμός στα πόδια του οδηγού πιο παλιά έλεγα πως είναι λίγο καγκούρικος αλλα στο Smartaki μου (Ναι Vag_Iroc έχω και Smart ) έχω βάλει σε μπλέ ανοιχτό και είναι τελικά πολύ όμορφο! Θα δοκίμαζα στο Scirocco να βάλω ένα κόκκινο ή ένα black light , έτσι να φωσφορίζει κι η άσπρη κάλτσα
  3. Ακυρο λίγο... Αλλα ακριβώς το ίδιο σύστημα έχει το Astra μου του 2004 σε κίτρινο. Τότε ήταν πρωτοποριακό και γενικά είναι πολύ όμορφο. Βγαίνει απο το κάτω μέρος του καθρεφτη και φωτίζει το λεβιέ! Καιρός λοιπόν να το έχω και σε κόκκινο!!!!!!
  4. Προχθές επιστρέφοντας στη δουλειά προσπέρασα τον παράδεισο με 80ΚΜ!!! Φυσικά το πάτησα λίγο μετά για να μη χάσω την έξοδο της εθνικής! Το κοκκινο φαινόταν πιο όμορφο, το γαλάζιο όμως..... έχει και ζάντα.... ταύλα!!! Η φωτό δεν είναι κάλή ούτε φάινεται όλος ο παράδεισος, αλλα τη στέλνω και μπράβο στους τυχερούς.......!!!!!
  5. Αν ήθελες μόνο το επιπλέον φώς, θα έπαιρνες Astra? Οκ, αλλά απο χρήματα δε θα γλύτωνες τίποτα! Εν έτει 2004 έδωσα 1100€ για την ηλιοροφή, η οποία τελικά δεν προβλεπόταν και 3 ημέρες πρίν το παραλάβω μου έιπαν ότι δεν ήρθε με ηλιοροφή και μου έδωσαν τα χρήματα πίσω. Επιπλεόν όταν ζήτησα άλλο μου είπαν πως θα έπρεπε να περιμένω άλλους 6 μήνες!!!!! Ο απόλυτος εκβιασμός για να το πάρω. Ενώ ήταν ο μόνος λόγος που διάλεξα το Astra σε σχέση με το Megane Cabrio που ήμουν έτοιμος να πάρω (και φυσικά το Γερμανικό αυτοκίνητο). Βασικό στο Scirocco, είναι μέχρι πόσο πίσω φτάνει και πόσο φώς μπαίνει. Ψηφίζω ναι, γιατί πιστεύω στην Ηλιοροφή με αέρα κι όχι στην Ανεμοροφή με ήλιο!!!!!
  6. Φαίνεται γενικά πολύ όμορφο χρώμα, αλλα στις φωτογραφίες σου ακόμα περισσότερο! Ειδικά στην 1η που κάνει αλλη απόχρωση στο φώς!!!!! Σίγουρα θα είναι η δευτερη επιλογή μου, αφού γενικά δε τα πάω καλά με τα πλυντήρια, εκτός και αν δε λερώνει τελικά τόσο, όσο πχ το μαύρο! Πάντως ευγε και πάλι, αψογο!!!
  7. Παρεξήγησες. Γράφω οτι δεν είναι ποτέ στη μόδα, γιατί η μόδα δεν πιάνει ποτέ κανένα απο αυτά τα δύο χρώματα=είναι πάντα στη μόδα. Γι αυτό τονίζω οτι είναι τα δύο εμπορικότερα χρώματα στον κόσμο και χαρακτηρίζονται σαν θετικής μεταπώλησης. Για όλα τα άλλα που γράφεις συμφωνώ και ειδικότερα με αυτό της CLC που δείχνει μια στροφή της Mercedes στο λευκό που τόσα χρόνια το είχε ξεχάσει. Σαφώς και όπως γράφω ΚΑΙ ψήφισα πιστέυω οτι το λευκό είναι το εμπορικότερο και (υποκειμενικά) ομορφότερο χρώμα για το Scirocco και ξεναλέω πως με Φιμέ και σκούρα ζάντα θα είναι ..... ταύλα!!!!
  8. Συμφωνώ και στα δύο σημεία Οι δύο ομορφότεροι κ@λοι αυτή τη στιγμή είναι του Scirocco και της Brera, οι οποίοι παρεπιπτόντως μοιάζουν, μόνο που της Brera έχει μεγαλύτερη.... λεκάνη!!!!
  9. Αυτό είναι το 2 ποστ όλο κι όλο στο φόρουμ και χαίρομαι που βρήκα ένα μέρος να λέω τον πόνο μου για αυτή την παράνοια που λέγεται Scirocco! Αρχίζοντας απο το χρώμα θα έλεγα πως το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το λαχανί. Σίγουρα λόγο του scIROCco concept. Ωστόσο στο δρόμο το είδα πρώτα σε μαυρο (και μου έπεσαν τα σαγόνια) και μετά σε λευκό και μου έφεραν το καφέ παντελόνι! Εχω μαζέψει διάφορες φώτο για να πάρω γευση. Τα κόκκινα δε μπορώ να τα διακρίνω, αλλά έτσι κι αλλιώς δε μου αρέσει. Το ανοιχτό μπλέ είναι πολύ όμορφο, αλλά θα προτιμούσα το εκκεντρικό λαχανί. Το μαύρο είναι κλασσικό, αλλά θα προτιμούσα το καφε-γκρί που δε του γαίνεται αλλά στις φώτο είναι σούπερ. Τελική αποφαση ΛΕΥΚΟ γιατί όπως έγραψε και ο Scirocco122 με σκούρα ζάντα και μεμβράνες θα είναι τέλειο!!!! Επίσης θα ήθελα να τονίσω οτι παγκόσμια στατιστικά λένε πως το λευκό δεν είναι ποτέ στη μόδα, γιατί απλα είναι το δημοφιλέστερο και εμπορικότερο χρώμα στον κόσμο. 2ο έρχεται το μαυρο.
  10. Νέα χρονιά νέο μέλος! καλώς σας βρήσκω και ευχομαι καλη χρονιά σε όλους!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.