Jump to content

cocosalos

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About cocosalos

  • Birthday 05/22/1971

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Passat CC

cocosalos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγώ παιδιά δεν έχω δει ποτέ μέση κατανάλωση κάτω από 8.0lt/100km. 120-140klm
  2. Με κάλυψες και με το παραπάνω!
  3. Ακόμα και το πρώτο που είδαμε γράφει "...for Navigation System RNS 510 RCD510 ( with 26 pins camera connector )" Το έχουμε αυτό το connector ? Αν δεν ξηλώσουμε το RCD δεν θα το μάθουμε...
  4. Σίμο, εγώ γιατί ακούω την αντλία μόνο όταν ανοίγω την πόρτα του οδηγού, ενώ μετά δεν ακούω κιχ?
  5. Πάντα μετριόφρων το ψηλό αγόρι...
  6. Βασίλη δεν έχω λόγια... Χίλια ευχαριστώ φίλε!
  7. Βασίλη μπορείς να ανεβάσεις για VW τα τελευταία; Ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ Professor να' σαι πάντα καλά. Θα ήθελα την "πολύτιμη" γνώμη σας παιδιά για τον μοναδικό ενδοιασμό που έχω όσο αφορά την απόχρωση σαλονιού-ταμπλό. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από ανοιχτόχρωμα σαλόνια και φυσικό είναι να έχω ένα μικρό φόβο. Υπάρχει λέτε περίπτωση με το πέρασμα του χρόνου να αρχίζει να μαυρίζει-λερώνει ανεπανόρθωτα ? Βέβαια εγώ θα είμαι καταπάνω του, αλλά εκτός από κάτι καναπέδες που έχω στο σπίτι δερμάτινους δεν είχα ποτέ ανοιχτόχρωμα δέρματα. Οι οποίοι καναπέδες σημειωτέων βγήκαν πολύ "σκυλιά" 10 χρόνια τώρα.Σε κάθε καθαρισματάκι καλό γίνονται πάντα καινούριοι. Το δέρμα που διάλεξα είναι το παρακάτω,
  9. Αντε παιδιά ήρθε η ώρα και για μένα να μπω στο club Δευτέρα πρωί λοιπόν μπαίνει η παραγγελία και έχει ως εξής : Χρώμα : Καφέ μεταλλικό "Light" Πολυλειτουργικό τιμόνι Εργοστασιακός συναγερμός Plus Park Pilot εμπρός πίσω (εργοστασιακό) Πλευρικοί αερόσακοι πίσω ΡαδιοCD RCD-510 Δερμάτινο σαλόνι Nappa Μαύρο-Μπεζ. Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης 2 χρόνια. Κέρδος από την μείωση των τελών ταξινόμησης (καλώς εχόντων των πραγμάτων,πρέπει να προλαβαίνω ) Συνολικά από αυτοκίνητο και έξτρα = 2.775,00 ¤. Για να δούμε τώρα πως θα περάσει ο καιρός
  10. Με φιλικό ύφος σου απαντώ και γω φίλε Νίκο, και το πρώτο που θα σου πω είναι πως δεν υπάρχει λόγος να πωρωνόμαστε τόσο σε μία φιλική κουβεντούλα και να ταράζουμε τα νεύρα όλων όσων διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα Δεύτερο και ουσιώδες είναι πως εγώ ντεν έχω Passat καρντιά μου (αλλά σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, ένας από τους λόγους που κάνουμε και την κουβέντα μας στο ίδιο forum.) Και τέλος, ο φίλος μας ο aris ρώτησε ένα πράγμα που τον απασχολεί όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα, και σε λίγο όπως το βλέπω το πράγμα θα τον χαρακτηρίσουμε τον άνθρωπο "βιαστή". Ρε παιδιά αμάν, ήμαρτον, που ζούμε και τι περί καγκουριάς μου λέτε τώρα??????? Τα περί ασφάλειας τα αναφέρω πολύ καλά αν τα διάβασες και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλαμβάνεις. Και συνεχίζοντας να κρατάω το φιλικό μου ύφος κλείνω λέγοντας πως δεν είπα να "φτιάξει" ο άνθρωπος 3η θέση, αλλά είπα για αφαίρεση της μ@λ@κί@ς που έχει ανάμεσα στα δύο καθίσματα με την ευκαιρία που θέλει να κάνει όλο το αμάξι δέρμα. Υ/Γ θα φανώ ψεύτης αν σου πω ότι στα περισσότερα CC που είδα πίσω έβλεπα 3 κεφάλια? Ας ρωτήσουμε και τους κατόχους CC να μας πούνε οι ίδιοι, θα τους χαλούσε αν δεν υπήρχε καθόλου η ποτηροθήκη?? ;)
  11. Για τα 10 χιλιάρικα και γω μαζί σου είμαι, ναι τα αξίζει και με το παραπάνω.Το τίμιο είναι όμως να μην συγκρίνουμε ανόμια πράγματα.
  12. Καλυτερα πηγαινε για κατι τετοιο που θα σου καλυψει τις αναγκες για κουπε 5θεσιο Και στο Α5 τα ίδια καθίσματα έχουμε! (αυστηρά 4 άτομα, όπως αρμόζει σε ένα αυστηρά Coupe αμάξωμα σαν του Α5 και όχι σαν του CC) Εδώ πιστεύω πως οι Γερμανοι στο CC έβγαλαν όλον το εγωισμό τους. Για το CC δεν θα έπρεπε κατά την ταπεινή μου γνώμη να έχουνε μόνο 2 θέσεις πίσω, και δεν λέω να αλλάξουν τον πανέμορφο σχεδιασμό των 2 καθισμάτων αλλά ρε Γερμανέ τις ποτηροθήκες γιατί τις κάρφωσες ανάμεσα στα καθίσματα? Τι σου έφταιγε ο καημένος ο καναπές ? (ρωτάω εγώ...) Και επιπλέον είναι ΠΟΛΥ μεγάλη η διαφορά τιμής φίλε passatempos. Τιμοκατάλογος Audi A5 1.8TFSI.................38.500 VW CC 1.8TSI..................28.250 Διαφορά................10.250 (με το καλημέρα) Αλώστε για κάποιον που θέλει να βάλει δέρμα από ύφασμα ο "βιασμός-επέμβαση" είναι δεδομένος (ουσιαστικά & αισθητικά). Είναι όμως μία πολύ καλή λύση και έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός από μας.
  13. Ολο το αμάξι Full δέρμα Α' κατηγορίας, λέει ο μάστορας ότι θέλει 1300,00 .Το εργοστασιακό μου είπε πως δεν είναι Full δέρμα και έχει και ένα μέρος δερματίνη, τι να πω? aris έχεις PM.
  14. Παιδιά καλημέρα, το θέμα αυτό με "καιει" και μένα και γι΄αυτό ρώτησα ταπετσιέρη στη Θεσσαλονίκη που έχει βάλει δέρμα σε σαλόνι CC και μου είπε πως μπορεί να βγάλει τον αποθηκευτικό χώρο και στή θέση του να να βάλει αφρολέξ αφού πρώτα το κόψει στα μέτρα και το ντύσει με το ανάλογο δέρμα ή ύφασμα.Εγώ θα τον εμπιστευόμουν μιας και γνωρίζει (γιατί το έχει ξανακάνει) το βγάλε-βάλε του καναπέ για το συγκεκριμένο μοντέλο.Μου έδωσε ακόμα και τιμή στο περίπου για δέρμα.Για τα μόνα που θα πρέπει να ανησυχούμε μετά είναι η ασφάλεια, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος χωρίς ζώνη ασφαλείας το άτομο στη μέση (μακριά από μας, και χτύπα ξύλο) να το δούμε σε ένα απότομο φρενάρισμα με πολλά χλμ, να βγαίνει από το μπροστινό παρπριζ. Πάντως νομίζω πως όποιος από μας το κάνει, θα το κάνει για να μεταφέρει επικουρικά 5 άτομα (και δεν μιλάω για 5μελή οικογένεια) και θα κινείται με σοβαρότητα όσον αφορά την ταχύτητα. Και ένα τελευταίο, είναι προφανές πως το ύψος του κεφαλιού για το άτομο στη μέση είναι ελαφρός μικρότερο από τις άλλες δύο θέσεις, πράγμα που σημαίνει ύψος ατόμου 1,70cm μέγιστο.(ευτυχώς η πεθερά μου είναι κοντή)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.