Jump to content

abyron

Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

About abyron

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

3,826 profile views

abyron's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Μπεκ απο καθαρισμό έρχομαι. Γενικοτερα τροφοδοσία δεν ξέρω. Αυτο που σκεφτομαι ειναι παω στο συνεργείο που άλλαξα τη σχάστρα και να δω τι μπορουν να μου πουν. Μπορει να μου πει καποιος τι μέση κατανάλωση έχει;
  2. Επίσης οι κάτοχοι παρόμοιου αυτοκινήτου, μπορούν να γράψουν τι κατανάλωση έχουν; ευχαριστώ
  3. Αλλάχτηκαν στα 181.000 km (τελευταίο σέρβις). Τώρα έχω 191.000 km
  4. Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει από τότε που άλλαξα τη σχάστρα έχει αυξηθεί η κατανάλωση. Εκεί που ήμουν σταθερά στα 6,5 Lt/100km έχει πάει στα 7,5. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά, απλά το έχω απορία. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η αλλαγή της σχάστρας, απλά το αναφέρω. Δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά στην οδήγηση μου. Πληροφοριακά το αυτοκίνητο είναι golf vi, 1400 κυβ., 122ps. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
  5. Καλημερα. Σορυ αν υπαρχει ηδη το θεμα. Παρατηρηρησα πως αρχιζει να ξεκολλαει το υφασμα της ταπετσαριας της οροφης στο εσωτερικο του αυτοκιντητου (και να κανει "κοιλια") Και συγκεκριμενα ξεκινηναει απο τη θηκη των γυαλιων. θα ανεβασω συντομα φωτο. το αμαξι ειναι μαυρο και το πηρα το 2009. Παιζει τιποτα για εγγυηση ή μπαααα ? εχει παρατηρηθει σε κανεναν αλλο ? Λιγο νωρις δεν ειναι για να μου παρουσιαζει αυτη την "ιστορια" ?
  6. επειδη δεν θελω να ανοιξω αλλο θεμα να πω και την δικια μου ιστορια και αν μπορει καποιος να βοηθησει τοτε οκ Κατω απο τα 2 λαστιχακια εχει πλαστικο και φαινεται πως απο εκει κατω μπαινει το μαυρο καπακι συρταροτα. εκει μεσα εχει εγκλωνιστει μια χαρτινη επαγγελματικη καρτα με αποτελεσμα να μην ανοιγει ολο το πορτακι. υπαρχει κανεις που να ξερει πως να το απεγκλωβισω? θα ανεβασω και φωτο. οχι οτι ειναι σπουδαιο προβλημα, απλα μιας και ειδα παρομοιο θεμα ειπα να ποσταρω
  7. 200.000 km καλα είναι. Εμενα μου εβγαλε προβλημα στα 60.000. Να σας πω και που βρισκεται η ιστορια μου. Στασιμη! Μετα απο τηλεφωνα , emails , κοντρα τηλεφωνα με καρεντα και μανδυλα, μου ειπαν πως αν δωσω 600 ευρω κανουν τη δουλεια αυτοι. (απο 840 επεσαν στα 600). παλι πολλα ειναι. Δεν εχω να δωσω. Επισης να θυμισω πως το a/c δουλευει κανονικα. Στις 10 φορες, οι 2 δεν θα δουλεψει. Αν και μου ειπε ενας φιλος πως καποια στιγμη θα τα σταματησει να δουλευει μια και καλη. Αναμονή μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι. να δω πως παει η δουλεια και αποφασιζω τοτε. Χρειάζεται βέβαια το a/c και μεσα στο χειμωνα, αλλα σιγουρα λιγοτερο σε σχεση με το καλοκαιρι. Παντως βρηκα καποιον εδω θεσσαλονικη που αν του παω τον καινουργιο κομπρεσορα στο χερι, θα μου παρει 80 ευρω εργασια , φρεον και τα λοιπα.
  8. μηπως έχεις καμια φωτο ,που να φαίνεται που βρισκεται ο πρεσσοστάτης, οι θερμοστάτες και ο συμπλέκτης του κομπρέσορα. κάποιος μου είπε πως ο συμπλέκτης πηγαίνει κόμπακτ με τον κομπρέσορα. αληθεύει ?
  9. ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Δεν μπορω να χωνέψω να χρειάζεται ολόκληρος ο κομπρέσορας αλλαγή. Το κόστος είναι πολυ μεγάλο. Ξέχασα να πώ , πως είμαι εκτός εγγύησης. Το παλεύω μήπως το σώσω με την εγγύηση καλής θελήσεως.
  10. Εχω μια πρώτη απάντηση απο την αντιπροσωπεια. Το πρωι που το πηγα δεν ειχα a/c. Τωρα μου ειπαν πως εχει κανονικα a/c !! Που οφείλετε αυτό ρε παιδιά; Εστιαζουν το προβλημα στον κομπρέσορα και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική λειτουργια του. Εξαιτιας αυτου του ηλεκτρονικού προβλήματος ο κομπρέσορας μία κουμπώνει και άλλοτε δεν κουμπώνει. Προτείνουν αλλαγή κομπρέσορα. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.
  11. θα διαφωνισω λιγο μαζι σου φιλε μου. Ψαξε λιγο να δεις και αλλα ποστ αλλων κατοχων vw. Η αλλαγη μηχανισμου για το παραθυρο ηταν οδηγια αλλαγης και απο τη μαμα εταιρεια. Δεν χρειαστηκε κανενα χερι να ειναι πανω στο τζαμι ουτε να παξω με τα παραθυρα. Οσο για τα λαμπακια, αστοχη η παρατηρηση για μανικες και πιεση νερου στα φαναρια. Μαλλον δεν το εγραψα καλα εγω. (εχω ανοιξει και ποστ, αλλα δεν μπορω να το βρω).Εννοουσα για στιγμιαιο σβησιμο στο φωτακια εντος της καμπινας (καντραν και οτι αλλο φως υπαρχει μεσα στη καμπινα) οταν ξεκινουσα στα φαναρια. Πηγα αντιπροσωπεια και μου αλλαξαν μπαταρια (μεγαλυτερη) και μια αλλη παπαρια. Και για αυτην την υποθεση εχουν μιλησει και αλλοι κατοχοι. Μαλλον ξεχασαν οταν εδωσα 22 χιλιαρικα να μου δωσουν και μωρομαντιλα για να το καθαριζω...
  12. Οπως ειπα και παραπανω , απο προχθές το a/c δουλευει κανονικα. Παρολα αυτα θα το παω την Δευτερα στον Μανδυλα , για να δω τι θα μου πει. Εχω μεγαλη απορια. Θα ενημερωσω.
  13. ωραια ολα αυτα. για να καταλαβω καλυτερα. στη δικια μου περιπτωση κοβει είτε γιατι ανεβαζει υψηλη πιεση είτε γιατι πεφτει η θερμοκρασια του στοιχειου ψυξεως? σωστα? τι μπορω να κανω απο εδω και περα ? μαλλον τι μπορουν να κανουν απο εδω και περα ?
  14. πηρα τηλ φιλε μου. ο τζαβαρας μου ειπε 420 ευρω (πολλα) και ο αλλος δεν ειχε. Επισης να σας πω και το αλλο κουφο. Σημερα το αυτοκινητο εχει κανονικα a/c !!! Δεν ξερω τι να πω ? Δεν μπορω να πω πως χαρηκα και πολυ, γιατι αυτα τα : "μια εχω, μετα δεν εχω και μετα παλι εχω" δεν μου αρεσουν και πολυ. Ελπιζω μονο να ειναι κατι αλλο, λιγοτερο δαπανηρο σε σχεση με νεο κομπρεσορα.
  15. περασα απο εκει φιλε μου. καλος μου φανηκε. μου ειπε να μην βαλω μεταχειρισμενο. μονο καινουργιο εψαξα ρε φιλε. δεν βρηκα πολλα πραγματα. και οτι βρηκα ηταν ακριβα. denso απο αθηνα 450 ευρω. ενα no name 330 ευρω. απο θεσσαλονικη βρηκα εναν 350 ευρω χωρις μαρκα !και ταμπελακι ! καινουργιο μαντρα πηρα δεν βρηκα. δεν θελω μεταχειρισμενο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.