Jump to content

sifsot

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About sifsot

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

sifsot's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Όχι σε εμένα δεν αναβόσβηνε το PRNDS!
  2. Φίλε Δημήτρη επανέρχομαι στο θέμα που άνοιξες γιατί πριν λίγο καιρό μου παρουσίασε και εμένα ανάλογο πρόβλημα(scirocco dsg7) Βρισκόμουν σε κεντρικό δρόμο εν κινήσει και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι ενώ πατάω γκάζι το αυτοκίνητο το μόνο που έκανε ήταν να ανεβάζει στροφές χωρίς να δίνει ώθηση ,σαν να μην έχει κουμπωμένη ταχύτητα. Για να μη μακρηγορώ λοιπόν με λεπτομέρειες η απάντηση έπειτα από επικοινωνία με τους Γερμανούς (μέσω του συνεργείου Μπουρμάς) ήταν η αλλαγή του εγκεφάλου σασμάν. Μετά από 15-20 μέρες ήρθε το ανταλλακτικό και έγινε η αλλαγή, μέχρι εκεί όλα καλά. Από τη στιγμή που το πήρα πάλι στα χέρια μου αντιλήφθηκα ότι στις αλλαγές στις χαμηλές στροφές το αυτοκίνητο έκανε ένα σκορτσάρισμα και ένιωθα ένα τρίξιμο.Αντιλαμβάνεστε ότι ο δρόμος προς το συνεργείο ήταν μονόδρομος!!! Ο εγκέφαλος δεν έδειξε τίποτα και μπήκαμε πάλι εκ νέου στη διαδικασία της εκμάθησης και χαρτογράφησης του εγκεφάλου του σασμάν χωρίς βέβαια αποτελέσματα. Μετά πάλι από επικοινωνία με τους Γερμανούς ξεκάθαρη διάγνωση δεν υπήρχε,εκτός βέβαια από το αυτονόητο ότι το πρόβλημα είναι στο σασμάν.Και έτσι αποφασίστηκε να αλλαχτεί όλο το σασμάν ,έπειτα πάντα από πιέσεις ώστε να μην μπούμε σε μεσοβέζικες λύσεις του τύπου να αλλάξουμε το ένα να αλλάξουμε το άλλο... Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο συνεργείο και αντιλαμβάνεστε τον εκνευρισμό μου,δε χρειάζεται να αναφέρω και εγώ όσα έχουν αναφερθεί πιο πάνω για τα χρήματα που δαπανήσαμε και την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί...! Και για να μη το ξεχάσω σκέφτομαι να κινηθώ νομικά εναντίων της VW,αν κάποιος από εσάς το έχει κάνει ήδη ας επικοινωνήσει μαζί μου για πληροφορίες.
  3. Τέρμα για μενα οι Χρόνοι αναμονής-παράδοσης Το πηρααααααααα.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Και το δικό μου DSG7 σήμερα φτάνει, Παρασκευή ο εκτελωνισμός και παράδοση σε εμένα Τρίτη (μακάρι) ή Πέμπτη. Ακόμα και οι αργίες εις βάρος μας είναι!!!!
  5. ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πέρασα σήμερα απο την αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν οτι ειναι καθοδόν για Ελλάδα.Την επόμενη εβδομάδα θα είναι Ελλάδα και τη μεθεπόμενη θα το έχω στα χέρια μου!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.............!!!!!!! Εβδομάδα παραγωγής 8η του 2009 Λευκό 1,4 Tsi 160hp DSG
  6. Είναι με DSG και εμένα ,δε το ανέφερα προηγουμένως. Πριν μου ανακοινώσουν βδομάδα παραγωγής μιλάγαμε για παράδοση τέλη Απρίλη με μέσα Μάη!!!!! Η καθυστέρηση μου είπαν ότι ήταν στην έναρξη της παραγωγής των αυτοκινήτων με DSG και από εκεί και πέρα υπήρχε επιπλέον καθυστέρηση για όποιον έβαζε ηλιοροφή ή Interlagos.
  7. Η δική μου παραγγελία έγινε 18/11/08 TSI 1.4 160ps σε άσπρο χρώμα και μοναδικό extra εργοστασιακό συναγερμό. Βδομάδα παραγωγής 8η (ήδη έχει ξεκινήσει η παραγωγή) Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι γύρω στις 15/3 θα το πάρω. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ...??????
  8. Και νόμιζα οτι κάτι δε πάει καλά με εμένα :lol: Τελικά ειναι ιός που τον κολάς μόλις κάνεις τη παραγγελία :lol: :lol:
  9. Σε ευχαριστώ πολύ. Το διπλογράψιμο είναι λίγο φίλε μου μπροστά σε αυτό που παθαίνω κάθε βράδυ που πέφτω για ύπνο!!! Πρέπει να έχω κάνει στον ύπνο το τελευταίο καιρό 25000 χιλιόμετρα
  10. Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγω κάτοχος ενός λευκού Scirocco 1,4 Tsi 160hp! Εχω πάρει βδομάδα παραγωγής 8η που σημαίνει οτι έχει μπεί ήδη σε παραγωγή και όπου να΄ναι θα το έχω στα χέρια μου
  11. Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγω κάτοχος ενός λευκού Scirocco 1,4 Tsi 160hp! Εχω πάρει βδομάδα παραγωγής 8η που σημαίνει οτι έχει μπεί ήδη σε παραγωγή και όπου να΄ναι θα το έχω στα χέρια μου
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.