Jump to content

harmak

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About harmak

  • Birthday 05/01/1963

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

harmak's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Υπάρχει και αυτό http://www.solisto.de/en/solisto.classic%2B Το έχω απο το 2006 και είναι τέλειος ο ήχος. Φυσικά μιλάμε για RCD300.
  2. Δοκιμάστε αν θέλετε τους υαλοκαθαριστήρες της wirth. Τους έχω στο Passat 2005. Είναι πολύ καλοί και οικονομικοί. Περίπου 20 - 22 euro ο καθένας. Έχει προσθήκες και μπαίνουν σε αρκετά μοντέλα.
  3. Εγώ παιδιά ως λάτρης της καλής και μέτρια δυνατής μουσικής αφού ξόδεψα ένα σωρό χρήματα με επιλεγμένα εισαγώμενα στερεοφωνικά για το σπίτι πήρα το 2005 το Passat με το RCD300 και μόνο τα δυο εμπρός set ηχείων και το μόνο που πρόσθεσα είναι πηγή mp3 (www.solisto.de) και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Έχω κάνει 100.000 απολαυστικά μουσικά χιλιόμετρα και μπορούσα να ακούω τους πιθανούς θορύβους της μηχανής και να αντιλαμβάνομαι τα διπλανά κινούμενα αυτοκίνητα. Η υπερβολή πλέον δεν χρειάζεται. Οι εταιρίες μας πίνουν το αίμα και εγώ το θέλω για μένα!!!
  4. Παιδιά κοιτάξτε και το solisto mp3 player : www.solisto.de . Το έχω εδώ και 4 χρόνια σε RCD300 χωρίς πρόβλημα και με άριστη απόδοση χάρη στα ενσωματωμένα φίλτρα.
  5. Γειά σας κι απο μένα. Απο ότι έχω διαβάσει για τα κλιματιστικά έβγαλα το συμπέρισμα ότι είναι καλό να χρησιμοποιούμε το κλίμα και το χειμώνα. Το καλοκαίρι εντάξει δουλεύει όλο το κύκλωμα. Αν δεν χρησημοποιηθεί το χειμώνα κατα κάποιο τρόπο ''κάθεται'' το ψυκτικό υγρό.
  6. Κι εγώ άλλαξα την μαμά μπαταρία με 70αρα. Στην Γερμανία τέτοιες έχουν. Εδώ γίνεται του κλέφτη το πανηγύρι!! Έβαλα DETA βαθιάς εκφόρτησης.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.