Jump to content

gele92

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About gele92

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 07/19/1965

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Αττικής - Σπάτων - Αρτέμιδος
 • Νομός
  Αττικής

User Profile

 • Interests
  Αυτοκίνητο,θέατρο,κινηματογράφος,ζωοφιλία

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 6

Recent Profile Visitors

4,144 profile views
 1. Φίλε την εργοστασιακή λάμπα μπορεί να σου έβαλαν αλλά τα kelvin ήταν τα ιδια; Να ελέγξεις εάν και οι δυο λάμπες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ειναι της ίδιας εταιρίας. Κοίταξε και στο internet που έχουν φωτό, φως λαμπτήρων με διαφορετικό βαθμό kelvin.

 2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείται ότι έβαλα και πάλι την εργοστασιακή λάμπα. Γι΄ αυτό και η απορία μου.
 3. Φίλες, φίλοι, καλησπέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της vw, τη μια λάμπα των εργοστασιακών xenon που διαθέτει το αυτοκίνητό μου, golf vi dsg7 160ps, το οποίο αγόρασα τον Απρίλιο του 2010. Το ίδιο βράδυ διαπίστωσα ότι η νέα λάμπα που τοποθετήθηκε, ελαφρώς κιτρινίζει, πράγμα που είναι αρκετά εμφανές όπου πέφτει το φως. Τι λέτε να συμβαίνει; θέλω τα φώτα σας! ΥΓ. Αύριο θα περάσω από το συνεργείο να το δουν.
 4. gele92

  Golf 6 - Cold Start Απορίες

  Στη σελίδα 170 του βιβλίου οδηγιών,λέει επί λέξει: '' Μετά από την εκκίνηση του κρύου κινητήρα ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να παρατηρηθούν για σύντομο χρονικό διάστημα έντονοι θόρυβοι λειτουργίσς. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν αποτελεί αιτία ανησυχίας.''
 5. gele92

  Είδος καυσίμου

  Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Είμαι κάτοχος ενός golf 6, 160ps, dsg7 κι έχω την εξής απορία: χρειάζεται ή όχι super αμόλυβδη; στην τάπα της βενζίνης γράφει τουλάχιστον 95άρα και δίπλα γράφει super αμόλυβδη. Τα φώτα σας παρακαλώ! ΥΓ. Στα εξουσιοδοτημένα που ρωτώ, άλλος μηχανικός μου λέει έτσι κι άλλος αλλιώς!!!
 6. Παιδιά,καλησπέρα. Άλλαξα σήμερα λάδια σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της vw και είδα πως μου είχαν βάλει τα Castrol Magnatec Prof OE 5-30,αντί των edge professional LL 5-30 που μου έβαζαν μέχρι τώρα. Είναι στην προδιαγραφή 504 00 της vw; απόρησα γιατί είναι και αρκετά φθηνότερα από τα προηγούμενα. Έχω το golf 6,TSI 160ps
 7. gele92

  Golf 5/6 - Προβληματα Dsg

  Φίλοι,γεια σας! Άλλαξα προ μηνός πολύδισκο(για δεύτερη φορά) και εγκέφαλο κιβωτίου,αφού έμεινα στο δρόμο,από βλάβη. Τα σκορτσαρίσματα,φυσικά,εξαφανίστηκαν,αλλά,όταν το κιβώτιο είναι κρύο και η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή,στο φρενάρισμα και κατά τη διάρκεια της αποσύμπλεξης των ταχυτήτων,κάνει για κάποια δευτερόλεπτα ΄΄λαγουδάκια'',ένα τρέμουλο,σαν να περνάς πάνω σε δρόμο με ανωμαλίες. Σε λίγα λεπτά που θα ζεσταθεί,όλα καλά. Αύριο τηλεφωνώ στο συνεργείο και κλείνω ραντεβού να δουν το αυτοκίνητο.
 8. Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Φίλοι μου,θέλω τα φώτα σας! Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω σπρέι με σιλικόνη ή χωρίς σιλικόνη,για την περιποίηση του ταμπλώ και των πλαστικών μερών του αυτοκινήτου μου. Έχω το golf vi 160ps dsg7. Στο παλιό μου ι.χ. που είχε σκληρά πλαστικά,έβαζα σπρέι σιλικόνης και το κράτησα 19 χρόνια σε άριστη κατάσταση,στο δρόμο!!! Τώρα που έχει ''αφρώδες'' ταμπλώ,φοβάμαι μήπως η σιλικόνη δεν κάνει. Θα ήθελα τη συμβουλή,όσων γνωρίζουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 9. gele92

  Θόρυβος Νέος!

  Δεν έκανε το γνωστό κλακ,που πρέπει άλλωστε να κάνει. Ο ήχος θύμιζε τη...σκουριασμένη κούνια,γι' αυτό και ο μηχανικός μου είπε αμέσως πως ο ήχος προέρχεται 99% από την αντλία νερού.
 10. gele92

  Θόρυβος Νέος!

  τελικώς,μετά από επίσκεψή μου σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και σύντομη ''βόλτα'' με τεχνικό σύμβουλο,κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή αντλίας νερού. Χτες παρέλαβα το αμάξι μου,με τη διαβεβαίωση ότι η νέα αντλία είναι βελτιωμένη. Ο καιρός θα δείξει! Υ.Γ. Μέχρι στιγμής,24.700χλμ. έχω αλλάξει πολύδισκο και αντλία νερού. Για να δούμε...
 11. gele92

  Θόρυβος Νέος!

  Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
 12. gele92

  Θόρυβος Νέος!

  ναι,μόνο με ανοιχτό.
 13. gele92

  Θόρυβος Νέος!

  tsi 160ps dsg7 oκ για το φύσημα του κομπρέσσορα. Το κλατς δεν άκουγα πριν. Ευχαριστώ πολύ,παιδιά!
 14. Παιδιά καλημέρα! Τις τελευταίες ημέρες,σε κάθε απότομο,όχι σανίδωμα,πάτημα του γκαζιού,ακόμα και με πολύ χαμηλές στροφές,1.200,1.300,1.500κτλ.ακούω ένα κλατς κι αμέσως μετά το φύσημα του κομπρέσσορα. Δεν το άκουγα ποτέ πριν. Η απόδοση του κινητήρα απολύτως φυσιολογική. Κανένα κόψιμο. Χλμ αυτοκινήτου 24.000. Τι λέτε να 'χουμε;
 15. gele92

  Golf 5/6 - Προβληματα Dsg

  τι να πω! λυπάμαι πολύ! απ' ότι φαίνεται έρχεται,αργά και βασανιστικά,η σειρά μας!!!

VWClub.gr. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός δικτυακός τόπος δεν ανήκει ούτε συσχετίζεται με τις εταιρείες VolksWagen (VW) ή Kosmocar Α.Ε.
Όλα τα σήματα, λογότυπα και κατατεθέντα σχέδια αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων νόμιμων δημιουργών τους.


VWClub.gr. This non commercial web site is not affiliated or related in any way with the VolksWagen (VW) company or Kosmocar S.A.
All signs, logos and trademarks are property of their respective owner.
×