Jump to content

zeritis

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zeritis

  1. καμια 5..δεν το εχω ψαξει..γιατι??
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..!! ΑΚΑΥΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ!!
  3. ΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΝΧΟΥ?? ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ 160-170-180.. ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 110 ΠΗΓΑΙΝΑ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΕΙ..ΑΡΚΕΤΑ..ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ??
  4. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΛΛΑ..!!ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΚ ΑΛΛΑΞΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ..
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, Η ΓΚΟΛΦΩ ΜΟΥ, ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΣΙΜΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ,ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΟΚΤΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΛΑΤΟ..ΛΕΩΦ. ΘΗΒΩΝ) ,ΟΚΤΑΠΟΥΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ (ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΛΑΤΟ) ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ 17''.. ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΩ...!! ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΞΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ(ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΕΖΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΛΙ ΓΕΜΙΣΜΑ... ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΤΡΕΧΑ..(140-180..190) ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ!! ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ...?? Α!!1600-16ν...ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!! 1. ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΣΙΜΟΤΑ?? 2. ΤΟ ΝΕΟ ΟΚΤΑΠΟΥΣ?? 3. ΟΙ 17''?? 4. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ?? 5. ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ + ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? 6. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..!!
  6. zeritis

    wv golf 4

  7. zeritis

    DSC00719v

    From the album: wv golf 4

  8. Διαβαζω τοσες μερες για πολλα αυτοκινητα που εχουν προβλημα με τον αισθητηρα καυσαεριων .. Στην αρχη ελεγα μονο σε εμενα θα συνεβει..!!Αλλα μετα εμεινα εκπληκτος με τον αριθμο των ατομων που βλεπω οτι αντιμετοπιζουν το ιδιο προβλημα με εμενα.. Τελικα τι εχει γινει ρε παιδια?? Σε ολη την ελλαδα η βενζινη ειναι νοθευμενη??
  9. Εγω του εχω τις bilstein χοντρομουκαλες και h&r ελατηρια..3cm μειον!!Στην εθνικη ειναι τρελλα!!
  10. Την ειχα καθαρισει με παλμους πριν απο 1,5 χρονο λες να ειναι αυτο?? σπρει επαφων το οποιο απομακρυνει και την υγρασια το εχω κανει με την αλλαγη πολλαπλασιαστη.. Αλλα μου το ξαναεβγαλε το σφαλμα και τις αρυθμιες!! Δεν καταλαβαινω..εκει που εχω την 2 και παω με 2000 στροφες ξαφνικα λες και καποιος παει και με τραβαει προς τα πισω!! 16v εχω..θα τοπω του μηχανικου να κοιταξε8ι αυτο.. Εχω αλλαξει και χταποδι γιατι υπεθεσα οτι μπορει να εφταιγε και αυτο!! Το θεμα ειναι οτι μετα το σερβις που του εκανα το δεκεμβριο ολο προβληματα βγαζει!! Τι αλλο μπορει να ειναι??
  11. zeritis

    Golf Iv 1.6

    Εμενα μετα απο 2 μερες με αλλαγμενο πολλαπλασιστη μου ξαναεβγαλε σφαλμα καυσαεριων! Κυριακη πρωι μολις το αναψα εσβησε αλλα οταν πηγα βολτα και το ζορισα λιγακι μου το ξαναεβγαλε!! Τι στο καλο ειναι?? Τι εχει παθει??
  12. zeritis

    Golf Iv 1.6

    Εγω εκανα αλλαγη του πολλαπλασιαστη και περιμενω να δω απο που προηλθε ολο αυτο..!!!
  13. Ενδειξη σφαλματος στην κονσολα !! ενδειξη καυσαεριων!! Παω στο συνεργειο και μου αλλαζουν τον πολλαπλασιαστη..το μαξι τωρα δουλευει καλυτερα αλλα που και που κανε κατι κομπιασματα.. Πριν βγαλει την βλαβη..το αμαξι εκανε αρρυθμιες!!!Ακουγοταν σαν 3 κυλινδρο..! Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι εκει που παει μια χαρα ξαφνικα και ενω εχω σταθερες 2000-3000 rpm Ξαφνικα σαν να μην δινει για 1 δευτερολεπτο και μετα ολα σωστα!! Τι μπορει να ειναι?? Ποιο ειναι το κοστος για αλλαγη μπουζοκαλωδιων??
  14. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ CARBON

  15. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ CARBON

  16. εδω στη χωρα του ποτε ποτε δεν υπαρχουν νομοι!!!!!!!!!!!!!!!!! ουτε και δρομοι!!!!!!!!!!!!!!! ασχετο αλλα μεσα σε λιγοτερο απο 5 μερες εχω δει πηγαινωντας το πρωι για δουλεια κατα τις 6 ...πανω απο 20 σκυλια σκοτωμενα!!! εχουμε επιδρομη απο σκυλους??
  17. επειδη το αναφερε ο φιλος για τους αμπελοκηπους... εγω μενω μπραχαμι, ειχα ενα golf mk2 ασπρο..το αμαξι το παρατουσα οπου μπορειτε να φανταστειτε..πανω στα πεζοδρομια,πανω σε στροφες που περναγαν λεωφορεια,γενικα παντου!!ποτε μα ποτε δεν με ειχαν βρει!!!!! αγοραζω το golf iv μεταχειρισμενο με κατι μικρες γρατζουνιες...το παρακαρα με προσοχη και σε σημεια που για να γινει μ@@@@@@@@@@κια ηταν πολυ δυσκολο!! λοιπον: 1, στη πρωτη εβδομαδα μου εκλαψαν τη κεραια 2, μου χτυπησαν το καθρεφτη του οδηγου 3, τους προφιλακτηρες τους ειχαν γεμισει γρατζουνιες 4, (κορυφαιο) το εχω παρκαρει πανω σε μια αυλη σχολειου κατι σαν παρκινγκ το παρκαρα 9,30 παει στις 10,00 να το παρει ο αδερφος μου και η πορτα του οδηγου ολη μεσα !!! κανενα αυτοκινητο διπλα μου σε ακτινα 100μετρων , ρωταω κατι παππουδες εαν ειδαν τιποτα που ειναι ολοι την ολη εξω(ξερετε γειτονια) τιποτα μου ειπαν!! 150 ευρω η ζημια!!απο το πουθενα 5, αυτο συμβαν που ανοιξα το τοπικ..οι οποιες μα το θεο δεν το ειδαν!!!!!!!!!!??????? αλλα το παραξενο σε ολα αυτα ειναι οτι λογο κοπελας μενω αρκετα συχνα στο γουδι..το αμαξι ποτε μα ποτε δεν μου το εχουν χτυπησει και ας το αφηνω μεχρι και πανω σε γωνια στη μιχαλακοπουλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 εκει μαλλον το βλεπουν!! αυτο που παρατηρω ειναι οτι ολοι οι γεροι οδηγουν τι αν δεν βλεπει.. στα αρχ@@@@@@@@@@@δια του!! γιαγιαδες με golf v gti να πηγαινουν με 50 στο κηφισσο στην αριστερη!! μαναδες με παιδια μεσα να τρεχουν σαν παλαβες χςρισ τα παιδια με ζωνες!! τυπους με αμαξια με μπουκες τεραστιες και 100000000000000000000000 οργανα στη κολωνα το χερι εξω το κινητο στο αυτι τσιγαρο στο στομα να κανουν σφηνες εκει που δεν υπαρχει χωρος!!!και οταν του πεις ρε φιλαρακι κανεις μαλα@@@@@@@@@@@@@κιες σου λεεεεεεεεεεεει αντε ρε μαλ@@@@@@@@@@@@@κα παρατα μας!! τελικα μηπως επρεπε ανα 2-3 χροννια να ξαναδηνουμε για διπλωμα?? ααααααααα!!το κορυφαιο οι τυποι που πανε και καρφωνονται στην ευθεια , που βρηκαν τη στροφη στην ευθεια??
  18. εχθές το βραδύ και ενώ αμέριμνος έβλεπα τηλεόραση...ξαφνικά ακούω ένα δυνατό χτύπο από το δρόμο!!! βγαίνω να κοιτάξω -σαν κλασικός έλληνας-και τι να δώ!!μου είχαν χτυπήσει το αμάξι..στη μούρη!! 2 *μη επιτρεπόμενη λέξη*ένες με μια mercedes με έκαναν κωλοτρ.....!!!! τι να πεις?? οσο και να το προσεχεις τελικα καποιος η΄καποια θα υπαρχει που θα κανει μαλακια!! το μονο που μασ νοιαζει ειναι πως θα φτιαξουμε το αμαξι μας και οχι πως θα μαθουμε να οδηγουμε!!
  19. ρε αΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙΠΟΣΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ 150-300 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!
  20. ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΩΤΗ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ!! ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ!!
  21. ΠΑΛΗΚΑΡΕ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ AUS ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΑΞΙΖΕΙ??//ΜΑΡΚΑ ?? ΠΟΙΑ ΦΥΣΑ??
  22. ΣΤΟ 4 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.