Jump to content

golf for ever

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About golf for ever

  • Birthday 02/03/1986

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

golf for ever's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε μου φυσικα και δεν τα λεει μπροστα στα μουτρα μου.Σε μενα μπροστα δεν λεει π@@@@@@ες.Στην κοπελα μου τα ελεγε.Θα αγκαλιαζομασταν αν τα λεγε αυτα.Κανω υπομονη.Βεβαια η υπομονη εχει και ορια,στα οποια στενεψαν...!
  2. Οταν ζητησα τωρα ενα χαρτι εγγυησης μου λεει ισχυει η αποδειξη αγορας.Και μαλιστα οτι γινομαι ερριστικος και απαιτητικος.Μου ειπε οτι ισχυει οτι λεει ενα βιβλιαρακι που μου εδωσε.
  3. Η εγγυηση ειναι στα λογια αλλα συμφωνα με ενα βιβλιαρακι που εχω.Εξαιρει το συστημα ψυξης αλλα ο κομπρεσορας ειναι μηχανικο μερος και δεν ανηκει στην ψυξη.Μηχανολογο ρωτησα!Στελιο γιατι λες που τους βρηκα?Αν θες απαντα με π.μ!Δικηγορο εχω ενα γνωστο αλλα αρχικα κανω υπομονη...
  4. Γεια σας!Το παρακατω γεγονος συνεβη σε αντιπροσωπεια της θεσσαλονικης που βρισκεται στην παπαναστασιου,οχι γερμανικη! Αγοραστηκε αποκει ενα μεταχιρισμενο και εδωσαν 6μηνες εγγυηση σε μηχανικα μερη(λεμε τωρα).Οποτε προχθες που χαλασε ο κομπρεσορας του air-condition και πηγε εκει η κοπελα, ο πωλητης που νομιζει οτι φοραει παντελονια ειπε τα εξης:Ο κομπρεσορας δεν ανηκει στα μηχανικα μερη του αυτοκινητου!που ανηκει λεει η κοπελα.Λεει στη Ψυξη και γιαυτο δεν καλυπτεται. Εν τω μεταξυ μιλαω εγω με μια αντιπροσωπεια και μου λενε φυσικα και ανηκει στα μηχανικα μερη αλλα δεν θελει να στο καλυψει επειδη κοστιζει. Μιλαω με δευτερη αντιπροσωπεια μου λεει ναι ανηκει στα μηχανικα μερη και θα σου το καλυπτα εγω.Αλλα και να μην ανηκει θα ερχοσουν εδώ και με την καλη θεληση που εχουμε θα σε βοηθουσαμε να λυθει το θεμα.Ολα είναι θεμα θελησης! Στην εταιρια λοιπον,ειπαν ότι δεν θα καλυψουμε και τα παντα που θα προκυψουν και αφορουν μηχανικα μερη! Επισης ειπε ότι αποκλειεται το δευτερο κλειδι του καθε αμαξιου να ανοιγει ταμαξι με τα κουμπια αλλα μονο με το κλειδι.Λεει η κοπελα σε Golf και Scirocco αυτό συμβαινει.Οχι λεει αποκλειεται! Και το κορυφαιο.Μιλαω με τον τεχνικο διευθυντη του σερβις και του λεω ο κομπρεσορας του air-condition είναι μηχανικο μερος?λεει δεν ξερω τι να σε πω.Μιλα με τον πωλητη! Οποτε λιγο προσοχη με τις εγγυησεις.Βεβαια δεν ισχυει το ιδιο σε ολες τις εταιριες! ΥγΕχω ακουσει και αλλα παραπονα για την συγκεκριμενη εταιρια σχετικα με την εξυπηρετηση της.
  5. Γεια σας παιδες.Ηθελα να σας ενημερωσω οτι χθες(28-01) και ενω γυριζα απο το τει, ηταν στημενοι οι μπατσοι στην πρωτη γεφυρα μετα το φαναρι των τει και στοχευαν αυτους που ερχονταν απο αθηνα. Στην επομενη γεφυρα δηλαδη αυτην που φευγεις για καβαλα-σερρες,ηταν παλι ενα μπατσικο.
  6. Γεια σου φιλε μου.Καλη χρονια.Εγω εβαλα προσφατα ζαντες και λαστιχα 17αρες με 225/45.Πριν ειχα 15αρες (τασια) και αισθανθηκα οτι εκοψε το αμαξι.Μη φανταστεις οτι δεν παει μια αλλα εκοψε.Παει καλα και παλι.Τωρα για bmw ζαντες που λες δεν θα το εκανα εγω.Αν θες παρε καμια ιδεα απο τα ατομα του club,αλλα η επιλογη δικη σου.
  7. Φιλε αν ειδες και στην αρχη του θεματος γραφω,πολλες φορες δεν ταιριαζε το οφφσετ.Λιγες ειναι οι ζαντες που ταιριαζουν.Οταν εβλεπα μια ζαντα ΠΑΝΤΑ πρωτα εβλεπα το οφφσετ.Δεν πειραζει,ελπιζω συντομα να βρεις αυτο που σ'αρεσει.
  8. Φιλε απο θεμα μαρκας,γνωριζω οτι ειναι καλες γιατι ασχολειται αποκλειστικα με ζαντες και εχει δικο της εργοστασιο.Απο θεμα ανθεκτικοτητας δεν ξερω.Τοσο ανθεκτικες ειναι?
  9. Αρχηγε οι ζαντες βγηκαν ενα χιλιαρικο(κατα την αποψη μου πολυ καλη τιμη).Λαστιχο εβαλα Fulda exelero.Ειπα να βαλω κατι φθηνο.Γυρω στα 550Ε.
  10. Η Φωτογραφια ειναι πολυ προχειρη.Οταν μποορεσω θα βαλω καλυτερη.Παντως αλλαξε οντως ολο το αμαξι. Ευχαριστω αρχηγε.
  11. Υστερα απο 2,5 χρονια με τα τασια,ηρθε ο καιρος να βαλω ζαντες.Εφαγα τον τοπο να βρω.Απ τη μια δεν ταιριαζε το οφφσετ,απ την αλλη δεν μαρεζαν καποιες.Τελικα κατεληξα στην ακολουθη. ATP inox open! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.