Jump to content

Stelios Papadam

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Stelios Papadam

  • Birthday 04/17/1984

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Contact Methods

  • Yahoo
    st_papadam@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,515 profile views

Stelios Papadam's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σε ολους και χρονια πολλα. Γνωριζει καποιος να μου πει διαστάσεις των πισω δισκοπλακων για το Golf V GT 170? Ευχαριστώ
  2. Να βλέπω το αμαξάκι μου να αργοσβήνει δεν είναι ένα έργο που θα παρακολουθήσω. Βουουουρρρρ για δίσκο-πλατό!!! Είναι και ο κωλό-μηνας της φορολογικής δήλωσης..... . Όλα μαζί.... Τέσπα... Κάποιος άλλος στο club στα πόσα χλμ έχει αλλάξει δίσκο-πλατό???
  3. Καλησπέρα παιδιά. Το αμαξάκι μου είναι ένα φρεσκο-βελτιωμένο (Φ.Π.Ε.) GOLF 5 GT και είμαι στα 76.000 χλμ. "Καινούριο" αυτοκινητάκι στην ουσία και είπα και γω να το διασκεδάσω λίγο παραπάνω χαλώντας λίγη βενζίνη ακόμα. Πριν περίπου από μια βδομάδα και μετά λοιπόν από μια βόλτα με έναν έτερο GOLF-φίλο και κάμποσα φιλικά πατήματα, στην επιστροφή για το σπίτι παρατηρήθηκε στις ψηλές στροφές το εξής: είχα 4η και τι πατούσα τι δεν πατούσα γκάζι, το αυτοκίνητο ανέβαζε στροφές αλλά μουλάρι ο αστραχάν.... (ενώ ανέβαζε στροφές, η ταχύτητα δεν ανέβαινε, αντιθέτως). Δοκίμασα με 5η αλλά και πάλι τα ίδια. Αφού (αναγκαστικά) έπεσε η ταχύτητα κατέβασα σε 3η αλλά και πάλι τίποτα. Αράξαμε για κανα 5-λεπτο στην άκρη του δρόμου και μετά ξανά ξεκινήσαμε. Το αυτοκίνητο πήγαινε πλέον κανονικά. Επικοινώνησα με το μηχανικό, του είπα ακριβώς πως είχαν τα πράγματα και μου είπε ότι κατά 99% είναι δίσκο-πλατό και ότι είχε σηκώσει θερμοκρασία από τα απανωτά πατήματα και δεν έπιανε καλά. Χθες το βράδυ σε μια καλή γκαζιά πάλι τα ίδια, χωρίς όμως να έχουν προηγηθεί ανοίγματα. Κάτι εξτρά που έχω να αναφέρω για χθες είναι ότι όταν δοκίμασα την γκαζιά είχα απενεργοποιήσει το ESP και μου το έκανε πάνω σε ανοιχτή στροφή στον κόμβο στο ΣΕΦ. Μετά ενεργοποίησα ESP και στην ευθεία στον Κηφισσό που ξανά πάτησα δεν έδειχνε να το παθαίνει. Ρε παιδιά έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε κάποιον άλλο?? Είναι λογικό αλλαγή δίσκο-πλατό σε αυτά τα χιλιόμετρα (76.000χλμ). Στα πόσα χλμ έχει αλλάξει κάποιος άλλος δίσκο-πλατό??? Το πρόγραμμα το έβαλα πριν από περίπου 1.000 χλμ. Παίζει να ήταν ο δίσκος φαγωμένος και μετά το πρόγραμμα, να φαγώθηκε ακόμα περισσότερο λόγω αυξημένης ροπής??? Το "κουστούμι" γι'αυτό πόσο πάει??? Αν πάω για αλλαγή να ξαναβάλω μαμά ή κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι πιο ενισχυμένο??? Ο μαμά είναι SACHS? Μοντέλο? Ευχαριστώ.......
  4. Καλησπέρα παιδιά. Μιλάω για το GOLF 5 GT και η ερώτηση μου είναι η εξής: Στο πλαστικό καπάκι της μηχανής στα δεξιά έρχεται ένα σωληνάκι. Από όσο ξέρω αυτό είναι της υποπίεσης. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι είναι ακριβώς αυτό?? Τι κάνει?? Το κουτάκι στο οποίο καταλήγει τι είναι??
  5. Είσαι ΘΕΟΣ Νικόλα..... Πάντα κέφια!!!!
  6. Καλημέρα παιδιά. Έχει κανένας βγάλει ποτέ το φλας από τους καθρέφτες του golf 5??? Ξέρει κανείς πώς βγαίνει (αν βγαίνει)??? Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση: Τι διάμετρο έχουν τα αμορτισέρ στο Golf 5 GT? 50mm ή 55mm???
  8. Παιδιά μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει λίγο στο θέμα δείκτες ταχύτητας στα λάστιχα (Υ, W, V, ZR...)??? Ευχαριστώ....
  9. χαιρεται παιδια. ως κατοχος και γω ενος TSI GT 170hp, ψαχνομαι για προγραμμα. παρακολουθω καιρο τωρα αυτο το topic και τελικα βλεπω οτι η επιλογη προγραμματος ειναι πιο δυσκολη απ'οτι φανταζομουν. Εχω ακουσει αρκετα για αυτα της REVO και των ETUNERS και φαινονται και τα δυο πολυ καλα! Αυτο που θελω εγω να πω ειναι: - Μπηκα στο site της ΑΒΤ και κοιταξα για προγραμμα για το GT. Η ΑΒΤ ανακοινωνει προγραμμα με το οποιο φτανουν το GT στα 210hp και ροπη 290 Nm. Πιστευω πως και η ΑΒΤ ειναι αρκετα καταξιωμενη εταιρια. Νομιζω οτι μπλεκω και αλλη επιλογη στο παιχνιδι του "προγραμματος". Αν καποιος το εχει ή γνωριζει περισσοτερα για το συγκεκριμενο προγραμμα, παρακαλω ας γραψει κατι. Περιμενω απαντησεις......... Thnx..
  10. ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΧΩ ΤΟ GOLF V 1.6FSI ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟ ΑΓΟΡΑΣ ΖΑΝΤΩΝ/ΛΑΣΤΙΧΩΝ. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ BMW: ΡΕΠΛΙΚΑ 5-ΜΠΡΑΤΣΕΣ 17" ΜΕ ΑΠΟΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL. ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ 215/45/17, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ 225/45/17. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ 225 ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 'Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΗΜΑ?! ΣΟΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο "BOULEKOS"? ΨΗΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.