Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

:excl: Day out @ Λαύριο - 16/2/2020

:excl: Νέες κεντρικές ενότητες για το T-Roc & για το Touareg

 

:excl: Ομαδική Παραγγελία Αξεσουάρ VWClub

Error

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Error

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 05/02/1972

User Information

 • Gender
  Male
 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 5
 1. xaxaxa απίστευτο.. Ενώ διαβάζω αυτό το θέμα ταυτόχρονα ακούω στη tv για αυξήσεις στο αέριο κίνησης..!! Έλεος..
 2. Καλησπέρα! (Δουλειές και μπλεξίματα..) Ο Κύριλλος στη Πάτρα μου το έβαλε. Θεωρείται καλός. Εγώ πάντως δεν έμεινα ευχαριστημένος. Βασικά έπρεπε να το περιμένω. Χωρίς δυναμόμετρο και καυσανάλυση πήγα και άνοιξα δουλειές.
 3. Χαχαχα... Ρε παιδια τη 1η φορά που το έφτιαξε το αμάξι ήταν μπαμ!.. μέχρι τα 120χλμ. Μετά τα 120 ευτυχώς που δε με έπιασε κάνα παπάκι από κοντά γιατί εκεί θα βλέπατε ρεζιλίκια.. Τέλος πάντων 3 φορές πήγα και κάθε φορά φεύγω με χειρότερη ρύθμιση.. και βενζίνη άλλαξα.. και μπουζί καυλά έβαλα.. και η αντλία βενζίνης μου είναι μια χαρά..! (το τι άκουσα δε λέγεται) Άσε που στο τέλος η συμπεριφορά του εν λόγω μαλάκα ήταν σα κακομαθημένου παιδιού που του έθιξαν τα παιχνίδια του.. Ορέ θα του γανώσω το κέρατο.. θα ξαναπάω αύριο..
 4. Καλημέρα. Αν έχουμε βάλει πρόγραμμα στο αυτοκίνητο και πλέον δε το θέλουμε, υπάρχει τρόπος να κάνουμε reset στον εγκέφαλο έτσι ώστε να γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις η πρέπει να πάμε στο κερατά που μας το πείραξε;
 5. Προφανώς πήρε χαμπάρι πως άρχισες να μας ρωτάς και προτίμησε να το λήξει το αστείο πριν σου πούμε πως να του βγάλεις τα μάτια..
 6. Άντε, ας πω και εγω τη ******* μου.. Αν θέλετε να σωθείτε μια και καλή από τα άγχη βάλτε F-Secure. Προσωπικά χρησιοποιώ την έκδοση Client security εδώ και κανά 7άρι χρόνια. Δε περνά τίποτα. (περιττό να συζητήσουμε για το που μπαίνω και που δε μπαίνω..)
 7. 3-3.5 σαλ το δουλεύω συνήθως. Μήπως είναι εύκολο να μάθουμε κόστος;
 8. Από απόδοση το 1.6 πως τα πάει;
 9. Για δοκίμασε με δεξί κλικ να κάνεις εγκατάσταση. (compatibility)
 10. Είναι σα σφύριγμα ή κάτι τέτοιο αυτό που ακούς? Αν ναι, μάλλον τα έπαιξε το ρουλεμάν της τρόμπας.
 11. Λοιπόν, πήγα μια βόλτα από μάντρες και βρήκα από τρεις πόρτες τα πράγματα . Οί τιμές που βρήκα για όλα τα πράγματα ανά μάντρα ήταν 120€, 200€ και 250€. (Ταπετσαρίες, μηχανισμοί, μπράτσα, χειριστήρια και τα καλώδια κομπλέ) {ότι θέλει ο καθένας ζητάει} Ο ηλεκτρολόγος στο συνεργείο μου είπε πως κάθε παράθυρο έχει δικό του εγκέφαλο. Και αυτά που έχω και αυτά που θα πάρω. Συνεπώς "καρφώνει" τα πίσω στα μπροστά κωδικοποίηση και τέλος. Εργασία γύρω στο κατοστάρικο. Αν όντως μας τα λέει καλά, που μάλλον τα λέει αφού όλα τα χρόνια είναι πάνω σε vw - Mercedes θα καθαρίσω με κανα 250άρι. Τι να πω.. Παρασκευή κοντή γιορτή. Όπως και να έχει, αν κάποιος δε συμφωνεί με τα παραπάνω να το πει παρακαλώ.
 12. Γειά σας. Έχω ενα 5άρι 1,6fsi 2005 το οποίο δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα πίσω. Και δεδομένου πως τα παιδιά μου ανοίγουν τα παράθυρα πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσα κίνδυνος, έχω μπει σε σκέψεις για τη μετατροπή τους. Η αρχική μου και απλοϊκή σκέψη ήταν να πάω σε μάντρες και να βρω από άλλο έτσι ώστε να τα περάσω στο δικό μου. Είναι όμως τόσο απλό? Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι γίνεται?
 13. Πάντως αν έχει κανείς υπομονή μπορεί να πετύχει διάφορα καλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν. Το χειμώνα πέτυχα αυτή εδώ http://www.dpreview.com/reviews/olympusep1/ στο multirama σε προσφορά στα 245€. Την έκανα δώρο και νομίζω πως το μετάνιωσα. Χάθηκε ο κόσμος να είχα πάρει μια τούρτα..? :laugh:
×
×
 • Create New...