Jump to content

Enigma2

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

About Enigma2

  • Birthday 10/07/1982

Contact Methods

  • MSN
    dhmhtrhsel_diablo@yahoo.gr

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δυτικής Ελλάδας - Πατρέων
  • Νομός
    Αχαΐας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Enigma2's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι το δικό μου αμάξι είχε εγκέφαλο midline 1K0 953 549 BN και είχα βάλει και το cruise control. Τώρα έβαλα highline 1k0 953 549 AJ. Δουλεύουν όλα οκ φλας υαλοκαθαριστηρες cruise control. Παίζει κανένα ρόλο η αλλαγή σε προηγούμενη version?
  2. Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια. Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ είναι ότι αν κάποιος ασχοληθεί και μπορεί να κατανοήσει κάποια πράγματα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από κάποιους μάστορες έξω...
  3. Από 3 διαφορετικούς μάστορες σε 3 διαφορετικά συνεργεια και 1 στην τοπική αντιπροσωπεία όλοι σηκωναν τα χέρια ψηλά και μου έλεγε ο καθένας και διαφορετικες βλάβες. Τελικά δεν είχα βάλει στη σωστή θέση τη σερμπαντινα του τιμονιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρώσει τη βασική ρύθμιση. Η λύση... Μέτρησα τις μοίρες του τιμονιού τέρμα αριστερά, τέρμα δεξιά και η σερμπαντινα έπρεπε να έχει και στα 2 τέρματα τις ίδιες μοίρες. Στις 0 μοίρες έγινε η βασική ρύθμιση και έπαιξε. Έσβησε πλέον η βλάβη. Τώρα όλα οκ. Πολύ λειτουργικό τιμόνι οκ.
  4. Την διαδικασία adaption την κάνω αλλά δεν γίνεται τιποτα
  5. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν έχω βάλει σωστά το slip ring. Και λόγω ότι δεν τερματίζει και στις 2 πλευρές στις ίδιες μοίρες δεν ολοκληρώνει το calibραρισμα. Δοκίμασα και με άλλο slip ring αλλά και αυτό δεν ξέρω σε τι θέση βάλθηκε.
  6. Δοκίμασα τη διαδικασία αρχικής ρύθμισης αλλά τώρα βγάζει το παραπάνω σφάλμα. Δοκίμασα και με άλλο slip ring ακόμα και με άλλο αισθητήριο κάτω από αυτό αλλά δεν. Βέβαια στο vcds ενώ παίρνει κανονικά τιμές όταν γυρίζω το τιμόνι, στη μία τέρμα κατεύθυνση βγάζει 480 κάτι μοίρες και στην αντίθετη κατεύθυνση του τιμονιού 600 κάτι μοίρες. Το πείραξα κατά λάθος κατά την τοποθέτηση και τώρα δεν μπορώ να το βρω. Υπάρχει λαμπάκι πορτοκαλί μόνιμα αναμμένο και το τιμόνι είναι λίγο βαρύ στο στρίψιμο. Παίζει να έχει θέμα η κραμαγιερα?
  7. Καλησπερα σε ολους μετα απο καιρο που εχω να μπω εδω. Εχω ενα golf 5 και σημερα αλλαξα το τιμονι σε πολυλειτουργικο και τον εγκεφαλο τιμονιου σε highline. Ολα οκ λειτουργουν, η κωδικοποιηση εγινε αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι δεν σβηνει το λαμπακι του τιμονιου με τιποτα και το τιμονι ειναι βαρυ λογω οτι δεν λειτουργει η ηλεκτρικη υποβοηθηση. Εκανα βασικη ρυθμιση και παιρνει τιμες / μεταβαλλεται η ενδειξη στο αντιστοιχο πεδιο στο vcds αλλα με τιποτα δεν σβηνει και βγαζει το σφαλμα: 02546 - steering limit stop 005 - no or incorrect basic setting / adaptation μπορει κανενας να μου πει καμια αποψη;
  8. Καλησπερα σε ολους.. Εκανα στο golf v την διαδικασια παραπανω για να αναβουν τα φλας μαζι με τα φωτα.. ενω λεει οτι η διαδικαδια εγινε τελικα δεν αποθηκευει το νεο coding.. Τα φωτα σας
  9. Καλημερα! αυτο ακριβως εννοω! την δυνατοτητα (αν γινεται) να μπορει να παιρνει εμπρος ο κινητηρας ενω το αμαξι ειναι παρκαρισμενο κρατωντας πατημενο πληκτρο απο το τηλεχειριστηριο του κλειδιου.
  10. καλησπερα σας, συο golf 5 gt sport θελω να το βαζω μπροστα ιδιαιτερα το χειμωνα απο παρατεταμενοπατημα του τηλεχειριστηριου...ποσο πιθανο/δυσκολο ειναι?
  11. sorry για το off topic, αλλα ψαχνω για ενα καλωδιο vag com για το golf v μου. εχω 1 καλωδιο αλλα συνεχως μου βγαζει unregistered/unauthorized. ειναι η εκδοση 11.11. τι μπορω να κανω για να μην παρω αλλο μιας και το θελω αμεσα? επισης εχω2 αποριες.. 1 αυτα τα κινεζικα εχουν περιορισμενο αριθμο λειτουργειας π.χ 2-3 φορεσ και μετα βγαζει unregistered/unauthorized? 2. μπορω το ηδη υπαρχων να το προγραμματισω με καποιο τροπο? αν εχει καποιος κατι να μου προτεινει θα το εκτιμησω... ευχαριστω πολυ!
  12. εχω δει τα παρακατω.. http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-Door-Warning-Light-For-VW-Golf-6-Jetta-MK5-MK6-CC-Tiguan-Passat-B6-/261318247286?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cd7c80376 ακουω και τις γνωμες σας.
  13. Καλημερα σας, ενδιαφερομαι να τοποθετησω το σετ αυτο εχω το GOLF 5 GT SPORT 04/2008. και εχω 2 ερωτησεις: 1.Ειναι συμβατα με το αμαξι/εγκεφαλο πορτων? 2.Πρεπει να παραγγειλω καποιο σετ με διορθωση σφαλματων για το can-bus? αν καποιος που το εχει τοποθετησει εχει και να προτεινει καποιο σετ θα με βολευε. ευχαριστω πολυ
  14. Παιδιά καλησπερα, Έχω το golf 5 tsi gt sport και κάθε πρωι όταν το βάζω μπρος ακούγεται θόρυβος απο το μοτέρ μέχρι να ανεβάσει τα λάδια. Μάλλον χτυπάει η καδένα χρονισμού. Πριν ενα χρονο είχε γίνει επισκευή κινητήρα και είχε αλλαχθεί η καδένα χρονισμού και οι γλυστρες και δεν είχα προβλήματα. Εδώ και ενα μηνά περιπου κροταλιζει κάθε πρωι μέχρι που αρχισε να το κανει και πιο συχνα. Όταν για παράδειγμα κρύωνε λίγο και το αναβα έκανε για λιγα δεύτερα αυτό τον θόρυβο. Πχ μετα απο δυο ώρες ακινησίας στο άναμμα το έκανε. Επισκευτηκα το συνεργειο που είχα κανει την επισκευή μιας και μου ειχε δωσει δυο χρονια εγγυηση κατα την επισκευη και δεν μου δόθηκε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβως φταίει. Μου καθάρισε κάτω απο το φίλτρο λαδιού μια βαλβίδα που έχει για να κρατάει τα λάδια στο φίλτρο και άλλαξε και ενα λαστιχακι εκεί που είχε κοπεί. Για μερικές μέρες το πρόβλημα φάνηκε να επιλύθηκε αλλά απο σήμερα αρχισε παλι. Τι μπορεί να φταιε κατα την γνώμη κάποιου που ξέρει να απαντήσει η που του έχει τύχει και το έχει επιλύσει αυτό το πρόβλημα;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.