Jump to content

tribiani

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About tribiani

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tribiani's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τι τακάκια να βάλω γνωρίζει κανείς ρε παιδιά;;;
  2. Ναι αλλά δεν ξέρω τι τύπο τακάκια να βάλω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...
  3. Τι γίνεται με το θέμα του ήχου ρε παιδιά; Το έχω και εγώ και μου προτείνανε στο Φιλιπαί(ε)ο να αλλάξω τακάκια (120 € και μου πέσανε τα μαλλιά - 28.000 Km απίθανο μου φαίνεται).
  4. Ναι, λάθος μου που δεν το ανέφερα. Και το φίλτρο λαδιού συμπεριλαμβάνεται. Θα ψάξω μήπως βρώ και φίλτρο.
  5. Όλα μαμά είναι. Το αμάξι το πήρα καινούργιο, απλά προσπαθώ να είμαι ενημερωμένος. Για την αντιπροσωπία τι γνώμη έχεις; Να πάω με 52¤ εργατικά + 60 ¤ τα λάδια;
  6. Καλημέρα, Διάβασα το Topic με προσοχή και τα πράγματα είναι κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό μου, ίσως και σε άλλους που ενδιαφερθούν να το διαβάσουν. Είναι να κάνω το πρώτο μου service στα 15,000 klm και έχω κάποιες απορίες. (1,4 TSI 122 PS) - Καταρχήν τα λάδια. Βλέπω πως τα mobil esp και τα castrol edge είναι τα επικρατέστερα. Είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο; Είναι τα λάδια σωστά και καλά για το αυτοκίνητο; - To service να το κάνω στην αντιπροσωπία ή σε άλλο συνεργείο; Έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτά που βλέπω. - Τι να αλλάξω στο service; Τα τυπικά μόνο; Γιατί, βλέπω κάποιοι λένε διάφορα όπως φίλτρο βενζίνης προληπτικά και λοιπά. Ευχαριστώ εκ των προτέρον.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.