Jump to content

GeorgeD

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About GeorgeD

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

GeorgeD's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τώρα είδα το συγκεκριμένο post. Εμένα σε Polo TSI manual, μου το ξεκίνησε σχεδόν απ' όταν το πήρα. Είπα, δεν βαριέσαι σιγά την απώλεια να μην χτυπάει να βάλει ζώνη ο συνοδηγός, άσε που για να φτιαχτεί ο αισθητήρας θα τα ξηλώσουν όλα για να το βρουν και να το φτιάξουν. Όμως όταν διάβασα στο post ότι δεν ανοίγει και ο αερόσακος φοβήθηκα και εντός εβδομάδος θα περάσω και εγώ από την αντιπροσωπεία να δούμε πως θα διευθετηθεί.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Η ερώτηση είναι λίγο έξω από το θέμα ρελαντί. Μπορεί να μου πει κάποιος που αγόρασε το polo από Φιλοσίδη με συναγερμό (μοντέλο GN7C), όπου τα παράθυρα κλείνουν κρατώντας πατημένο το κουμπί της όπλισης, αν γίνεται να αλλάξει ώστε να μην το χρειάζεται πατημένο; Βρήκα τα pdf εγκατάστασης/λειτουργίας αλλά δεν πολύ καταλαβαίνω αν γίνεται (τουλάχιστον σε elser/combra καταλάβαινα). Οδ. λειτουργίας: http://www.kodinis.lt/images/graphics/1240985856.pdf οδ. εγκατάστασης: http://www.kodinis.lt/images/graphics/1240989141.pdf Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.