Jump to content

kosger

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About kosger

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

kosger's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ποσο κανει ο κομπρεσορας? τελικα εμενα αν μεινει πολυ ωρα στον ηλιο δεν κομπλαρει με τιποτα!!
  2. το εβαλα στο λαπ στο συνεργειο διωρθωσε οτι βλαβη ειχε βγαλει το εκανε reset το εβαλε να κανει αυτοματα τις εργοστασιακες ρυθμισεις του climatronic και τωρα δουλευει. μου ειχε καποια καθυστερηση στην αποδοση μια μερα που το ειχε ψησει ο ηλιος για κατι ωρες στην δουλεια. αυτο απο την τριτη εως σημερα δευτερα. θα ενημερωσω αν τελικα εστρωσε.
  3. και εγω εχω το ιδιο θεμα οποτε θελει βγαζει ψυξη οταν το βαζω στο LO την ενδειξη και γινεται μονο ac και οχι κλιμα τοτε σκοτωνει απο ψυξη. δεν ξερω τι γινεται και με ενδιαφερει αν καποιος μαθει και μας βοηθησει εγω μεσα στην εβδομαδα θα παω σε ενα παληκαρι να το βαλει στο λαπτοπ να δουμε τι μας δειχνει. εχετε προγραμμα που μπορω να το βαλω στο δικο μου λαπ? αν ναι με τι φισα το βαζετε ? με ενδιαφερει!
  4. καλησπερα Κωστας 33ετων απο Θεσ/νικη και ειμαι κατοχος ενος golf μοντελο 2005 (το 5αρι δεν ειναι?) το πηρα προσφατα ειναι 1,6 fsi με αυτοματο 6αρι κιβωτιο (το οποιο ειναι φανταστικο). αυτα και καλως σας βρηκα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.