Jump to content

blackmamba

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by blackmamba

  1. τα φώτα σας γιατί κάτι μου βρωμάει πήγα σε συνεργείο για κάτι που άκουγα στο σασμαν (άσχετο) και αφού είπα στα παιδιά οτι φοράει πρόγραμμα απο αντιπροσωπία κοίταξαν στο Η/Υ και δεν βρέθηκε κάποια προσπάθεια για προγραμματισμό.Στο τιμολόγιο της αντιπροσωπίας γράφει στο ένα χαρτί TRANSPORT MODE και στο άλλο αναβάθμιση.το αυτοκίνητο πηγαίνει πολύ καλά,απο τσι με τα 160 φεύγω πολύ άνετα και η διαφορά είναι μεγάλη.Δεν ξέρω τι να σκεφτώ.αλλαγή εγκεφάλου απο το GT και αναβάθμιση? σκέτη αναβάθμιση μαζί με καμία "ελληνική" πατέντα? η μήπως κάτι με το συνεργείο?
  2. έχω το forge που είναι το 4 από την πρώτη σελίδα,κοντεύει τα 10.000 και θέλοντας να το καθαρίσω άκουσα δυο γνώμες,ο ένας φίλος μου είπε να πάρω τα συγκεκριμένα δικά του καθαριστικά και ο άλλος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να το κάνω με τα "απλά-συνηθισμένα".γνωρίζει κάποιος τι να κάνω?
  3. Καλώς σας βρήκα.όπως είπα θέλω κάποια κατατόπιση για να να βάλω περιοχή,κάποια φωτογραφία κ.τ.λ. όπως επίσης να αλλάξω και το name το οποίο σου θυμίζει.. μάλλον επειδή το έχει και άλλος στο club. το ανακάλυψα όταν χάζευα στην εξωτερική αναβάθμιση ενός αυτοκινήτου για αυτό καλό θα ήταν μια αλλαγή για να μην υπάρχουν μπερδέματα. είναι μικρό,μαύρο και αν δεν ξέρεις πως να το μεταχειριστείς το πιο πιθανό είναι.. το χειρότερο. Μόλις την πήρα χαμπάρι.Φίλε αν ήμουν η αιτία για την αλλαγή του name σου χίλια συγνώμη.κοίταξα για να το αλλάξω και λέει κάτι για 90 ημέρες,δηλαδή?πρέπει να μείνω με αυτό για 90?και πάλι συγνώμη α καλά!!!όταν λέω είμαι άσχετος.........τέλος πάντων που θα πάει κάποια στιγμή ελπίζω να τα καταφέρω(θέλω να πιστεύω).
  4. Γεια σας παίδες,είμαι ο Γιώργος 27 χρονών και εδώ και 3,5 έτη απολαμβάνω την παρέα του μωρού μου,που είναι golfV tsi (140 hp).Είμαι από Πετρούπολη και αράζω στο Περιστέρι. το καμάρι μου έχει... πρόγραμμα από αντιπροσωπία κιτ φίλτρου αέρα forge εξάτμιση exhaust center φιμέ 3Μ μπαρόμετρο APEXi προφυλακτήρα εμπρός από GTI (χωρίς το σήμα) Αν και φράγκα δεν... θα συνεχίσω να του τα ρίχνω καθώς κάθε που κουμπώνω την ζώνη η ανθρωπότητα μοιάζει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Ελπίζω να γράφω με τους σωστούς χαρακτήρες... Δεν τα πάω πολύ καλά γενικά με το διαδίκτυο οπότε θα χρειαστώ λίγη βοήθεια με το τι είναι καλό να κάνω ώστε να φτιάξω το προφίλ μου κ.τ.λ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι πλέον στην παρέα σας και εύχομαι σε όλους χαρούμενα και απροβλημάτιστα εκατοντάδες χιλιόμετρα με τους Γερμανούς σας και όχι μόνο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.