Jump to content

george83

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About george83

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

george83's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Απο ebay τα πηρες? Αν ναι, μπορεις να δωσεις link?
  2. Δεν ειναι τιποτα, θα ξεμπερδεψεις, απλα η καρεντα εχεις εντελως ηλιθια διαδικασια επιβεβαιωσης του προβληματος που ηδη γνωριζει οτι υπαρχει σε συγκεκριμενη παρτιδα αυτοκινητων! Απλα θα χρειαστει να πας 4 φορες στην αντιπροσωπεια.
  3. Τα ελατηρια αλλαχτηκαν. Το αυτοκινητο φαινεται να πηγαινει λιγο καλυτερα (να ανοιγει καπως πιο ομαλα), κυριως χαμηλα. Επισης η καταναλωση μου φαινεται ελαφρως πεσμενη. Ελπιζω η ολη ιστορια να μη βγαλει αλλα προβληματα στο μελλον.
  4. Ναι.. Προφανως την επομενη φορα που θα παω δεν παιζει να τα πληρωσω, και στη χειροτερη θα παω σε αλλη αντιπροσωπεια να τελειωνω. Δε φτανει που δε σου καλυπτουν τα λαδια, σε αναγκαζουν να παρεις τα δικα τους (23 ευρω /l)!! Αυτό αν εχω καταλαβει καλα ειναι τακτικη της ΚΑΡΕΝΤΑ και οχι της VW.
  5. Ναι δεν ημουν πολυ σαφης.. Η παρακολουθηση ειναι για 3000 χιλιομετρα. Καθε 1000 χιλιομετρα, εκτος αν μου αναψει λαμπακι νωριτερα, θα το πηγαινω στην αντιπροσωπεια να το μετρανε και να συμπληρωνουν λαδι. Την πρωτη πηγα, μου συμπληρωσε να ερθει στα κανονικα του. Πριν συμπληρωσω τα 1000 για να ξαναπαω μου αναβει λαμπακι. Συμπληρωνω λαδι και κλεινω ραντεβου. Και οταν παω εκει μου λενε οτι δεν επρεπε να το συμπληρωσω μονος μου και να το παω με το λαμπακι αναμενο! Η ολη διαδικασια μου φαινεται παραλογη. Οπως το εχω υπολογισει καιει περιπου 700 ml/1000 km..
  6. Φίλε μου η διαδικασία για να στ' αλλάξουν ποια είναι? Γιατι κι εγω εχω το ιδιο πρόβλημα και στην Καρεντα μου ειπαν οτι πρεπει να παρακολουθησουν το αμαξι για 3000 χιλιομετρα για να δουν αν οντως εχει αυτο το προβλημα (οπου και οι ιδιοι μου ειπαν οτι υπαρχει οδηγια απο το εργοστασιο) Στο ενδιαμεσο λενε, εγω δε μπορω να συμπληρωνω λαδι μονος μου (το οποιο εχω κανει μια φορα),κοινως αν μου αναψει λαμπακι να τους το παω εκει με αναμενο λαμπακι! Τα λαδια δεν μου τα καλυπτει και γενικως εξυπηρετηση τραγωδια..
  7. Δεν ξερω αν εχει μπει πιο πανω: http://www.auto24.gr/html/ent/812/ent.52812.asp
  8. Ναι τοτε, αλλα δεν ηταν απαραιτητο να το κλεισεις στην εκθεση. Ωραιος, θα το δοκιμασω αυριο. Ο πωλητης μου ειπε αλλα αντ'αλλων..
  9. Παρα πολυ καλο! Εγω το παρελαβα χτες! Απο καρεντα δυστηχως ουτε δωρα ουτε τιποτα, απλα δεν ειχα και χρονο να το παζαρεψω γιατι εκεινη την εβδομαδα τελειωνε η προσφορα του δωρεαν service. Δυο ερωτησεις εχω: 1) Στον υπολογιστη ταξιδιου εχει γερμανικα. Σε ολους σας ετσι ηταν? Πρεπει λεει να το παω στο service να μου κανουν update. 2) Εχει βαλει καποιος καλωδιο για iPhone (στο RCD-310)?
  10. Γεια χαρα, μια ερωτησουλα για την καταναλωση. Σε νορμαλ/συντηρητικη οδηγηση (μεχρι 2500-3000 στροφες) η καταναλωση ποσο περιπου ειναι? Γιατι το πηγα ενα test drive και ειδα μεση καταναλωση γυρω 11+! Βεβαια μου ειπε ο πωλητης οτι οποιος το παιρνει στο test drive το σκιζει, το οποιο ακουγεται λογικο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.