Jump to content

clizas

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About clizas

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

clizas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλημέρα..ρεύμα πήρατε από τον αναπτήρα στο πορτμπαγκάζ?με αντάπτορα?
  2. πηρα τηλεφωνο σε αντιπροσωπεια για να ρωτησω τιμες..το αποτελεσμα: - καθε πλαινος μαρσπιε 300 βαφωμενο - 50 ευρω ένας αλλος με ονομα top sport... παρακαλω βοηθεια..
  3. για πλακα στο φερνει μεχρι να πιεις τον καφε σου..
  4. επαναφερεται κ χωρις βαψιμο αν δεν εχει σπασει το χρωμα..genius στη νικαια..αν ειναι μεσω ασφαλιστικης θα εισαι μια χαρα γιατι κοπαναει λιγο..
  5. στη νικαια πηγα σε εναν εγω μου διαφευγει το ονομα του..αποτελεσμα καλυτερο και απο καινουριο το χρωμα..δεν προτεινω χρηση αλοιφαδορου απο ατομα χωρις εμπειρια..
  6. καλημερα..δεν εχω δωσει ποτε εξω για πλυσιμο το αμαξι, αλλα παρολαυτα κ σε μενα υπάρχουν οι λεγόμενοι κύκλοι-αραχνες οπως θες..εγω μαλλον το εκανα ετσι απο την κουκουλα στα 4 χρονια που το εχω..εφυγαν με γυαλισμα..ηθελα να το αποφυγω αλλα για αισθητικους λογους προχωρησα..θα επανεμφανιστουν παντως..πλυσιμο με μικροινες και μετα ενα σπρευ κρυσταλλοποιησης αυτα για συντηρηση..
  7. καλημερα..μετά απο αρκετό διάστημα απουσίας επιστροφή..είμαι κάτοχος golf 5 gt και θα ήθελα να αγοράσω και να τοποθετήσω και εγω τους πλαινούς μαρσπιέδες. εχω κάνει τηλέφωνα σε τρεις αντιπροσωπείες και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για κάτι απλό..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τι ακριβώς χρειάζομαι απο ανταλλακτικά??διάβασα για ράγες τρύπες κτλ και λοιπούς επιπλέον κωδικούς και δεν νοιωθω σιγουρος τι ακριβως χρειάζομαι..ευχαριστω για την κατανοηση χρηστος
  8. για ομαδική παραγγελία παιδια εχει προχωρήσει κατι??ας με ενημερωσει καποιος..ενδιαφέρομαι για κλειστού τύπου..
  9. Καλησπέρα και απο μένα...Είμαι ο Χρήστος από Αθήνα και ευτυχής κάτοχος ενός golf GT απο το 2008..εφτασε επιτέλους η ωρα να προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές και δεν θα μπορούσα παρά να μιλήσω με άτομα που αγαπούν το αυτοκίνητο.. καλα να περνάτε..
  10. καλησπέρα παιδιά, ειναι το πρώτο μου ποστ και συγνωμη για τυχών λάθη.. είμαι και γω ευτυχισμένος κάτοχος ενος vw και έχω αρκετές απορίες για το αυτοκίνητο και μάλλον μόνο άτομο που το αγαπάνε μπορούν να μου τις δώσουν. θα προσπαθήσω να ειμαι και γω παρών στη συνάντηση και θα χαρώ να σας γνωρίσω.. Χρήστος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.