Jump to content

sakattack

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sakattack

  1. καλησπερα παιδες.....μια ερωτηση εχω να κανω για οσους γνωριζουν.....τα λαδια στο polo gti που εχω ειναι μαυρα πολυ σε σχεση με ολα τα αλλα αυτοκινητα ειχα στο παρελθον....ειχανε μαυρισει στις 3.000 χιλιομετρα αλλα ειδικα τωρα στα 6.200 που εχω.....απ οτι ξερω εγω οταν βλεπεις σε ολοκαινουργιο αμαξι μαυρα λαδια απο τη αρχη σημαινει οτι περνανε καυσαερια στα λαδια λογω προβληματος στο κινητηρα και για αυτο μαυριζουν.....μιλωντας σημερα με τη αντιπροσωπεια με τον προισταμενο του συνεργειου μου ειπε αυτο σημαινει πως κανει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΥΣΗ κυριε ο κινητηρας........ειναι δυνατον ρε παιδια????? πρωτη φορα το ακουω!!!!!!!!!!!!!
  2. φιλε μου πηρα ακριβως αυτο που λεει για το αμαξι 5-30 castrol full συνθετικα!!!! εγω ειχα 2 φορες με το κιβωτιο στη θεση Ν ελαχιστο καπνο στη εξατμιση μολις το πατησα και πηγαν 4.000 οι στροφες.......πιστευω λογικο ειναι και αυτο.....εαν αυτο βεβαια εννοεις με το οτι ειχες λαδακι απο το τελικο........τα λαδια τη σταθμη τη εχεις κοιταξει καθολου????? εγω μολις το παρελαβα αμεσως κοιταξα που ειναι η σταθμη του λαδιου πριν ξεκινησω......εχεις καψει καθολου?
  3. ναι φιλε μου ειναι το πλαισιο C.....και εκτος αυτο οπως και να εχει μου ειπανε στη αρχη οπως και να εχει θα συμπληρωνεις λαδακια στο στρωσιμο!!!! ειναι κατι που εσυ μαλλον το γνωριζεις καλυτερα και απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προς το παρον ολα καλα παντως......ολοι μα ολοι το λενε πως συμπληρωματακια μικρα θα κανεις παντα που και που......επισης απο τη στιγμη που ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ λεει πως το δικαιολογει στη αρχη και μαλιστα ειναι κατω απο αυτο που δηλωνει η καταναλωση λαδιου προσωπικα προς το παρον δεν μου καιγεται καρφι....απλως ηθελα να ρωτησω τη σωστη μετρηση πως τη κανουν στα λαδια!!!! ξερω πως θα καψει στη αρχη ακομα και με αυτα τα ελατηρια! θα δουμε μετα τις 3-4000 που θα ξερω καλυτερα τι γινεται!!!! για αυτο και εγω φιλε μου ειπα να σε ακουσω και στη τελικη δεν θα πεθανει το μοτερ για μερικα καλα ανοιγματα και το ανοιξα καλα αυτη τη φορα!!!!!!! και στη τελικη αν παιχτει κατι με τα λαδια θα παιχτει...οποτε το πατησα....προς το παρον παντως ολα οκ!!!!
  4. ρε παιδια βοηθηστεμε λιγο....οταν λεμε συμπληρωνουμε λαδι....ως που συμπληρωνουμε παντα???? ως τερμα πανω της ενδειξης Α??? η ακριβως στη ενωση Α ΜΕ Β???? και οταν λεει το βιβλιαρακι το εργοστασιο δικαιολογει 1 λιτρο καθε 2.000 χιλιομετρα για τα πρωτα 5000 χιλιομετρα στα καινουργια αυτοκινητα περιπου εγω που συμπληρωσα 250ml στα πρωτα 660 χιλιομετρα ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ωστε ο δεικτης να παει παλι στο πανω τερμα σημειο της περιοχης Β ειναι πολυ????? και τωρα παλι θελει λιγο ακομα σημπληρωμα γυρω στα 190ml ενω εχω κανει 980 χιλιομετρα ......με χαλαρο εντελως στρωσιμο εκτος απο μερικα στιγμιαια ανοιγματα.....ειναι πολυ? με αλλα λογια ειναι περιπου 440ml για τα πρωτα 1000 χιλιομετρα ΟΛΑ μεσα στη αττικη! επισης εαν πρεπει αφου σβησω να περιμενω μερικα λεπτα με το κινητηρα σε θερμοκρασια λειτουργιας για να ελενξω τη σταθμη πρεπει να περιμενω γυρω στα 20 λεπτα γιατι αλλιως μου δειχνει σχεδον στο τελος της β περιοχης.....αργουν τοσο πολυ μαλλον να κατεβουν........εαν βλεπω καθε πρωι πριν παω στη δουλεια τη σταθμη εντελως κρυο το αμαξι ειναι λαθος???? συγνωμη αν κουρασα αλλα εχω λιγο μπερδευτει!!!!!!!!
  5. και εγω ενω εχω ενα πολο του 2000 φεισλιφτ με τα 100 αλογα οταν εβλεπα πολυ γρηγοροτερο αμαξι απο το δικο μου απλως εβγαζα το σκασμο και γρηγορα.....με τη ιδια λογικη πρεπει αν δω και εγω φεραρι τωρα να του κολλησω με το gti......χαχαχαχα... φιλε μου και εγω απο τη παρασκευη απογευμα ως σημερα εχω κανει 933 χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!! επισης συμπληρωσα λαδι γυρω στα 250-270 ml απο μονος μου στα 670 χιλιομετρα χωρις ομως να φτασει το λαδι στη περιοχη Α. λιιιιγο πιο κατω.....ειναι φυσιολογικο παντως.....το λεει και στο βιβλιαρακι.....αν σε βοηθαει αυτο και εμενα εχει στο τελικο λαδακι....μη αγχωνεσαι.....
  6. ρε παιδακια εξηγηστε μου κατι....γιατι οταν κανω βολτες για καφε στη παραλιακη οτι εχει σχεση με πεζο η σιντροεν σαξο σωνει και καλα πρεπει να με κοιτανε και να γκαζωνουν οσο μπορουν???? μολις με βλεπουν ολο ζιγκ ζακ κανουν γκαζιες και σφηνες.....αφου βλεπουν οτι δεν ασχολουμαι μετα χαλαρωνουν πιο κατω .....χαρωστε ρε λεμε δεν θελουμε να σας παρουμε το λαιμο ολοι εμεις με το gti............xaxaxaxaxaxa............ελεος re παιδες το στρωνω ακομαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!! αν και το εχω ανοιξει τωρα λιγο στα 800 χιλιομετρα που ειμαι ομολογω να δω πως παει......και μπορω να πω οτι μαλλον ειναι πιο γρηγορο απ οτι πιστευα!!!!!!!!
  7. ευχαριστω πολυ και τους δυο σας παιδες για τη απαντηση....το μονο τωρα που περιμενω να δω ειναι ποσο λαδι θα μου καψει!!!!!!
  8. αδερφε μου εισαι αστερι......ναι καπως ετσι κανει απο κατω αλλα δεν μπορουσα να εξηγησω καλα πως ακριβως οταν παω σιγα πολυ....με διαφωτισες πληρως και σε ευχαριστω παραπολυ και για τι μαγκια με το βιντεο και για τις ευχες!!!!!!!! απλως μια ακομα ερωτηση....πρεπει να ανησυχω για το θορυβο αυτο????? η ειναι κατι συνηθισμενο??????
  9. παιδια καλησπερα.....παρελαβα χθες το αμαξακι και εγω και μπορω να πω αν και δεν το εχω ανοιξει πολυ μια φορα μονο εκανα ενα kickdown να δω πως παει και επαθα μπορω να πω πλακα....γενικα το αμαξι ειναι καταπληκτικο και μαλλον καλυτερο απ οτι το περιμενα....!!!! μια ερωτηση ομως εχω να κανω αν ξερετε ρε παιδες να απαντησετε.....κατεβαινοντας να παω στη θεση παρκινγκ μου ακουω ενα θορυβο σαν κατι μεταλικο να χτυπαει η τριζει κατι κατω απο τη μηχανη η τελος παντων απο τη πλευρα του οδηγου μπροστα και κατω ενω κατεβαινω πολυ αργα τα 2 υπογεια για τη θεση παρκινγκ.......το αμαξι δεν υπαρχει περιπτωση καμια να εχει βρει κατω απο χθες που το παρελαβα.....μηπως γνωριζετε να μου απαντησει καποιος????? εχω ακουσει για τριξιμο κτλ αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.....ευχαριστω..
  10. ευχαριστω πολυ φιλε μου....πραγματικα εχω ξυπνησει απο τις 5.20 αντι για 6.10 που παω για δουλεια....προφανως αυτος θα ειναι ο λογος......χαχαχαχα.......σημερα παντως που θα πας ψαξε καλα τα παντα γρατσουνιες η οτιδηποτε αλλο.....μιαμιση ωρα εμεινεεεεεεεεεεε να παω να το παραλαβω!!!!!! απο τις πολλες βολτες που θα κανω θα σας πετυχω στο δρομο σιγουρα εσας.....χαχαχαχα......!!! καλοριζικο και παλι φιλε μου.. σε ευχαριστω πολυ φιλαρα μου.....!!!!!!
  11. κριμα εαν ειχε και ηλιοροφη θα ηταν αδερφακια....!!!!!! εγω παω να το παρω στις 12 το μεσημερι σημερααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! θα σου πω εντυπωσεις το βραδυ η το απογευμα εαν μπω.....γιατι παιζει να ειμαι ολη μερα στη βολτα στανταρ.....χαχαχαχα......λιγο υπομονη κανε ως δευτερα που θα το παρεις δεν ειναι τιποτα......αν και ξερω καλα πως ειναι και δεν αντεχεις με τιποτα.....ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! χαχαχαχα
  12. τις εχω σελιδα 190-και 191 στο VW POLO GTI 201O.....ηταν να το παρω σημερα αλλα επειδη δεν προλαβαν πινακιδες αυριο στις 1 το μεσημερι....!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! αναλογως τη αντιπροσωπεια φιλε μου ειναι....αλλα σε ολες εχουν αποθηκες οπως εχει γινει και με το δικο μου....δεν πανε πια στη αντιπροσωπεια τουλαχιστον στη δικια μου γιατι φαντασου οι νταλικες να ξεφορτωναν εκει ολες τις παραγγελειες.....εγω πηγα σε ενα πολυ μεγαλο χωρο που προστατευεται που ανηκει στη αντιπροσωπεια αν και ομολογω πως ολα ειναι στον ηλιο και το ειδα.....αθικτο βεβαια και επειδη περναω απο εκει καθε μερα για να παω για δουλεια παντα ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο πανω απο 1 βδομαδα τωρα....επισης εχει γραμμενα στο χιλιομετρητη 7.7 χιλιομετρα.....μου ειχε πει αναλογως τη περιπτωση ο πωλητης εχει δει λεει και σχεδον 70 γραμμενα χιλιομετρα....και του ειπα εαν εμενα εχει γραμμενα κοντα στα 70 τοτε θα μου το πουλησεις για ελαφρως μεταχειρισμενο!!!!! παντως οχι για καινουργιο....μεσα σε εισαγωγικα βεβαια....οπως και να εχει δεν εχει το δικαιωμα να εχει μεσα στη αντιπροσωπεια το αμαξι σου γιατι εχει ιδιοκτητη δηλαδη εσενα......και εκει ειναι εκθεση.........δεν υπαρχει περιπτωση παντως μη αγχωνεσαι.....καλοταξιδο παντως να ειναι....
  13. χαχαχαχα....το σουπερ ξερεις ποιο ειναι? οτι και οι 3 μας θα το εχουμε στις διακοπες!!!!!!!! εχω τρελαθει δεν λες τιποτα αν και ειμαι 36 χρονων και φρεσκοπαντρεμενος και καταλαβαινεις τι τρελα εχω ωστε να διαλεξω τετοιο αυτοκινητο.......δεν εχω φτιαξει ποτε αυτοκινητο κινητηρα κτλ ουτε ειναι του στυλ μου αλλα μολις ειδα ποσο διακριτικο ειναι μιλαμε για ερωτα!!! εχω βαλει και φωτογραφιες αν ειδες οταν πηγα να το δω στη αντιπροσωπεια.....μολις εβαλα μπροστα ειπα να φυγω αλλα λεω δεν βαριεσαι κρατησου........το εχω κανει τουμπανο και δεν περνανε οι μερες...σημερα το εξοφλησα κιολλας αφου βεβαια ειδα οτι ειναι αγρατσουνιστο και ακριβως οπως πρεπει......!!! αντε καλοταξιδααααααααααααααααααααα!!!
  14. φιλε μου εγω παραλαμβανω αυτη τη τεταρτη η πεμπτη αρα σχεδον τη ιδια εβδομαδα με σενα κατασκευαστηκε αντε 1 πριν και αυτο πρωτη φορα το ακουω.......εμενα τιποτα απολυτως δεν μου εχουν πει....και bi-xenon πισω επισης πρωτη φορα το ακουω....δεν ηξερα οτι υπαρχουν και ουτε τη διαφορα με τα αλλα φωτα....εαν θες πες μου τι εβδομαδα παραγωγης ειναι το δικο σου γιατι πηρα και ρωτησα στη αντιπροσωπεια το φιλο μου και ναι ισχυει μου ειπε και μαλιστα κοστιζουν 100 ευρω....ειναι κατι ledakia στη πινακιδα πανω μου ειπε...
  15. φιλε μου εμενα κατασκευαστηκε τη 26η εβδομαδα δηλαδη 27 ιουνιου-3 ιουλιου και μετα απο 9 μερες το αμαξι ειχε φτασει τελωνειο βαζοντας σαν ημερα τη 3 ιουλιου. παιζουν λιγο τα δρομολογια απ οτι εχω καταλαβει....δεν ειναι ολα ιδια....εγω φαντασου μεθαυριο τεταρτη το εχω στα χερια μου....και μου καθυστερησε λιγο γιατι ειχα και αποσυρση....πιστευω εμπειρικα οτι ως 10 αυγουστου θα ειναι στα χερια σου το πολυ.
  16. καταρχας ευχαριστω για τη απαντηση.......εγω δεν θελω να βαλω στο παρμπριζ αλλα σε ολο το αλλο αμαξι γυρω γυρω.....αν ομως ημουν σιγουρος οτι δεν θα εχω θεμα με το παρμπριζ θα εβαζα και εγω εκει......οσο και να ειναι αν πεσεις σε....@#%#@%#%^ αστυνομικο αστα να πανε...οποτε θα βαλω τις μεσαιες γυρω γυρω και αγιος ο θεος.......
  17. παιδια μια χαρη...θελω να με βοηθησετε στο θεμα με τις μεμβρανες.....σιγουρα θα ειναι απο τη 3Μ αλλα επειδη θεωρω λιγο γυφτια το να ειναι το μισο αμαξι με τη εντελως μαυρη και τα 2 μπροστινα οδηγου συνοδηγου το νομιμο θα βαλω σε ολο το αμαξι τη ιδια γυρω γυρω......μπορειτε να μου πειτε εαν γνωριζετε ποια απο τη σειρα της 3Μ ειναι η νομιμη μεμβρανη????? αν ειναι ευκολο το κωδικο για τη πιο σκουρα ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ....εχω λιγο μπερδευτει....ευχαριστω....
  18. να σαι καλα φιλαρα και συ.........ευχομαι το ιδιο και για το δικο σου αμαξι ειτε το περιμενεις ειτε το εχεις ηδη.......
  19. σε ευχαριστω φιλαρακι.......θελω να το οδηγησωωωωωωω.....το εκανα και τουμπανο απο εξοπλισμο....στο τσακ ημουν να φυγω οταν μπηκα μεσα....χαχαχαχα...ευχαριστω και παλι...και εννοειται χωρις κακια ειναι...... οκ φιλε μου θα μαθω και θα σου πω....
  20. δεν ειναι απολυτο το c απλως ο πωλητης και το εχω διασταυρωσει και απο τεχνικο σε αλλη αντιπροσωπεια μου ειπε πως οταν εχεις c πλαισιο ο κατασκευαστης το παιρνει σαν να ειναι του 2012 το μοντελο.....κατασκευαστικα παντα.....αλλα επειδη εχει ερθει τεχνικη ενημερωση στις αντιπροσωπειες ενας τεχνικος μου ειπε οτι ειναι απο ενα αριθμο πλαισιου και μετα......αλλα επειδη εμενα μου ειπε ειναι απο c δεν χρειαζεται καν να δει το χαρτι και να διαβαζουμε εκατονταδες πλαισια απο ποιο αριθμο πλαισιου και μετα ειναι με τα νεα ελατηρια καταλαβες???? παιζει να ειναι και απο το b πολλα......αν θες ρωτα εναν απο εκει που το αγορασες απο ποιο αριθμο πλαισιου και μετα ειναι με τα νεα ελατηρια......και μη σου πουν μαλακιες.....το χαρτι υπαρχει......το εχω δει απλως δεν το διαβασα καθολου απο τη στιγμη που εχω πλαισιο c εγω.......εαν ηταν απο b σιγουρα θα το ξετιναζα.....να δω αν ειμαι οκ....ελπιζω να σε κατατοπισα καπως........
  21. εσενα ειναι πλαισιο b.....αλλα μπορει να φοραει τα νεα...ποσα χιλιομετρα εχεις κανει φιλαρακι ως τωρα? γιατι απ οτι εχω καταλαβει ως τα 2000 θα ειχες δει κατι.......με βαση αλλα παιδια που ειχαν θεμα.....
  22. κοιτα δεν θυμαμαι απ εξω τον αριθμο παντως μπορω να τον μαθω.....σορυ λαθος......απο ιουλιο και μετα τα φοραει....ετσι μου ειπανε δηλαδη.......εαν το πλαισιο σου ειναι c τοτε ολα καλα!!! δες και ενημερωσεμε αν θες.....c σημαινει οτι ειναι β εξαμηνο του 2011 αρα με τα νεα ελατηρια....
  23. ευχαριστω και τους δυο σας ρε παιδες......αντε και εαν καποιος απο εσας το περιμενει με το καλο.......απο τεταρτη θα πω εντυπωσεις....
  24. ακομα μερικες φωτογραφιες της τρελας μου που εφτασε στη αντιπροσωπεια.................!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.