Jump to content

Greg20

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About Greg20

  • Birthday 12/17/1984

Contact Methods

  • MSN
    g-anastasiadis@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

Greg20's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φίλε trv Εύχομαι να μή σου ξανασυμβεί τίποτα τέτοιο ξανά, γιατί πρέπει φρίκαρες άσχημα εκέινη τη στιγμή. Είχες άγιο!!! Το γιατί σου έσβησε είναι το περίεργο. Και μένα σβήνει αλλα ευτιχώς μέχρι τώρα ποτέ με πολλα χιλιόμετρα μόνο όταν το έχω ρελαντί σε κανα φανάρι. Μια φορά μόνο στον περιφεριακό στην θεσσαλονίκη πού είχε παρα πολύ βροχή και ρετάριζε αλλα επειδή είχα στροφές δεν έσβησε. Απο όσο έχω καταλάβει και απο όσα λένε τα παιδιά μάλον είναι πολλά τα σημέια που πρέπει να ελέξω άν καταφέρω και ελέξω όλλα τα σημέια που μου έιπε ο giannispolo και βγάλω καμιά άκρη θα σας ενημερώσω όλους για το τι να κοιτάξετε αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα, μέχρι τότε αποφίγετε τα νερά
  2. Doggy Τα συπμτώματα που λες τα έχει και το δικό μου, αλλα εκτος το οτι υπολιτουργεί το μοτερ όπως λές, σβήνει κιόλας μόλις σταματίσεις και αρχίζει το μοτέρ να δουλεύει στο ρελντί.
  3. Το θέμα είναι οτι αυτά τα έχω κοιτάξει και μάλιστα άλλαξα τα μπουζοκαλώδια γιατί το ένα είχε σκιστεί και τα μπουζί ειναι καινούρια απο πρόσφατο service, αλλα το πρόβλημα παραμένει.
  4. Ρε παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Εχω το polo 6n κάθε φορά που βρέχει με το παραμικρό το αμάξι σβήνει και αποφεύγω να περάσω απο νερά κιόλας το κάνει σε σας ποτέ αυτό? Μήπως πρέπει να στεγανοποιήσω κάποιο μέρος του κινητήρα? Βοηθήστε γιατί τώρα το χειμώνα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
  5. Απο όσο γνωρίζω με το αζωτο ζεστένοντε γρηγορότερα και περισσότερο τα ελαστικά απο όσο ζεστένοντε με τον αέρα, γιαυτο έχουμε καλύτερα κρατήματα στις στροφές, ομως αυτο χρησιμοποιέιται μονο σε αγώνες dragster που είναι μονο για λίγα μέτρα και θέλουν να ζεσταθούν τα ελάστικα γρήγορα. Αν βάλεις αζωτο στο δικό σου το πιθανότερο είναι και κυρίως το καλοκαίρι είναι να σκάσουν τα ελαστικά σου, οπότε δεν στο συνιστώ.
  6. Παιδιά δίαβασα όλλα αυτα που λέτε και χωρίς βέβαια να είμαι ειδικός επειδή είχα και εγώ παρόμιο πρόβλημα με το ρελαντί, εμένα μου το έκανε όμως όταν ήταν κρύο, δισκολευόταν να πάρει μπρός και μετά μέχρι να ζεσταθεί δέν είχε σταθερό ρελαντί το πήγα το αμαξι για full service (εχει 60.000χλμ) ανέφερα στον μηχανικό το πρόβλημα που είχα, το είχε 1 μέρα το έψαξε και ενώ παλιότερα μου έλεγε για αλλάγη πεταλούδας τελικά βρήκε το προβλημά το οποίο ήταν η φούσκα θερμοκρασίας και όχι η πεταλούδα που υποψιαζότανε. Την άλαξε και απο τότε το αμάξι δουλεύει πολύ καλά. Εσείς έχετε ελέξει την φούσκα θερμοκρασίας? Απο ότι μου είπε λόγο το ότι είχε πρόβλημα η φούσκα θερμοκρασίας δεν γινότανε σωστά ο ψεκασμός γιατί άλλη θερμοκρασία διάβαζε ο εγκέφαλος καί αλλη θερμοκρασία είχε πραγματικά το μοτέρ.
  7. Δεν κανει τιποτα. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και οι επαγγελματίες σπανίζουν. Προσοχή όλοι στοχεύουν στην τσεπη μας. Οσο για την πεταλούδα ρώτησα κι εγώ 300 ευρώ μου είπε ο μηχανικός μου. Να ξέρεις ότι άν την καθάρίσεις σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα απο ότι πηγαίνει τώρα, βέβαια το αμάξι είναι και 1000cc οπότε μην περιμένεις και πολλά.
  8. Ψάχνωντας στο internet ανακάλυψα οτι υπάρχει VW BORA COUPE το αμάξι αυτό ούτε ήξερα οτι υπήρχε και για να πώ την αλήθεια μου άρεσε. Γιατί όμως δεν εισάγετε στη Ελλάδα? η μήπως εισάγετε και έχω μείνει απλά πίσω? Επίσης είδα και Polo 9n sedan!!!!Ούτε και αυτό ήξερα οτι υπήρχε. Και ένα Polo (μόντα φυσικά) φορτηγάκι!!! Δείτε τις Φωτό. Ακούω γνώμες.
  9. Φίλε Nikolas83 εγώ έχω το Polo 6n 98 μοντέλο, αλλα το με τα 100ps εχω κι εγώ πρόβλημα με την πεταλούδα βέβαια είναι διαφορετικό απο το δικό σου γιατί εμένα μου το κάνει μόνο όταν είναι κρύο και πολύ σπάνια όταν είναι ζεστό.Λυπάμαι που δέ μπορώ να σε βοηθήσω περισότερο, το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να πείς στον μηχανικό σου να σου καθαρίσει την πεταλούδα κανα 2 φορες, να δείς πώς θα πάει.Και μετά αποφασίζεις για αλάγη γιατί μπορεί απλά να θέλει καθάρισμα. Εγώ την έχω καθαρίσει 2 φορές και την πρακολουθώ, μπας και γλυτώσω την αλάγη.
  10. Καταρχήν πιο μοντέλο Polo έχεις και τη χρονολογίας είναι?Μήπως μπορέσω και σε βοηθήσω. Το ρελαντί παίζει συνέχεια η μόνο όταν είναι κρυο?
  11. Tα Bilstein τα κίτρινα τα sprint είναι τα αμορτισέρ και το αυτικίνητο μου είπε αυτος θα χαμήλώσει 3 πόντους. Για πιο λόγο μου λες αν βάλω τα Η&R να μή το χαμήλώσω καθόλου έχεις προσωπική εμπειρία?Το χαμήλωμα πιστεύω οτι πρεπει να γίνετε για καλύτερο πάτημα και σε στροφές και σε ευθείες μιας και το polo είναι είδη ψιλό απο την μανα του. Στο site έχω ψάξει αλλα έτσι οπως τα λέει δε βγάζω άκρη άσε που δεν πρέπει να έχει και τιμές.
  12. Μετά απο έρευνα αγοράς που έκανα την παρασκευή πήγα σε 5 μαγαζιά οπου οι 4 μου είπαν οτι καλύτερο και με καλή τιμη για το polo είναι τα bilstein τα κίτρινα με H&R ελατήρια. Τα βρήκα με περαστηκά κομπλέ 590 ευρώ και το κυριότερο με αμεση αποκατάσταση για οπιαδήποτε ζημια και 2 χρονια εγγύηση σε καταστημα του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Οσο για τα koni τα κίτρινα ο μάστορας μου είπε οτι είναι πολύ καλά αλλά διστυχώς ξεφεύγουνε στην τιμή κατα 220 ευρώ και δεν αξίζει να βάλω κατι τόσο ακριβό σε αμαξι το οποίο δεν είναι βελτιωμένο μηχανικά και δεν πρόκειται να βελτιωθεί στο άμεσο μέλον. Παιδία σας ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον και για την βοηθειά σας!!!!!!!!!!
  13. Κατά την γνώμη μου κορυφαία λάστιχα ειναι τα Pirreli p zero nero ακριβά αλλα αξίζουν και για βροχή δε το συζητάω είναι top, τα φοράει ενας φίλος μου σε Golf 4 φοβερό πάτημα!!!! Τα Goodyear eagle f1 τα εχω στο polo μου και προσωπικά λέω οτι είναι μεγάλη μούφα δεν πρόκειται να βάλω ποτε ξανά Goodyear, καταρχήν εχουν σκληρή γόμα και δε ζεστένεται με τιπότα και γενικότερα η ποιότητα τίς γόμας τους δε λέει και πολλά πατάς το φρένο και το αμάξι γλυστράει σα χαζό γενικά το χανεις οταν προσπαθήσεις να το πάς γρήγορα το μόνο θετικό που έχουν ειναι οτι είναι καλά στην βροχή. Γι'αυτό αν ενδιαφέρεστε για καλά λάστιχα ρίχτε μια ματιά τα p zero nero αξίζει τον κόπο.
  14. Πολύ καλή η προτασή σου δεν τα είχα σκεφτεί καθόλου τα koni, το μόνο που μένει τώρα είναι να μάθω και την τιμή και φυσικά να τα συγκρίνω με τα k&w. Και επιτέλους να στρίβει με αξιοπρέπεια το polo γιατι είναι βάρκα. Για ελατήρια δε το συζητώ Η&R!!!!!!! ΤΗΝΧ Για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.