Jump to content

georgeole7

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by georgeole7

  1. ο κινητήρας δονείται και μαζί όλο το αμάξι.. Ενδεχομένως να πέφτουν και οι στροφές του ρελαντί στιγμιαία στις 600 περίπου.. Εν κινήσει πάντως το αμάξι δεν παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα.. Ανοίγει κανονικά..
  2. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Νάσο για την άμεση απάντησή σου.. Όμως όπως βλέπω και παρακάτω οι αναβαθμίσεις αφορούν μόνο στα twin charged μοντέλα ενώ εγώ έχω το Golf V 122.. Επομένως κάτι άλλο φταίει για το σπαστικό τρέμουλο στο ρελαντί :-(
  3. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :-) Θα ήθελα πολύ να το πιστέψω ότι θα είναι χωρίς χρέωση αλλά εγώ φοβάμαι και απ' έξω να περνάω από την αντιπροσωπεία :-( Θα το ψάξω όμως το θέμα και βλέπουμε..
  4. Παιδιά καλησπέρα σε όλους.. Έχω το golf V 122 και μου είπε ο μηχανικός μου πως μάλλον πρέπει να πάω αντιπροσωπεία να κάνω update.. Έχω τρέμουλο στο ρελαντί που παρέμεινε μετά την αλλαγή όλων των πολλαπλασιαστών.. Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο θα κοστίσει το update μιας και δεν είμαι στην εγγύηση?? Πληροφοριακά μένω Ηράκλειο Κρήτης αν παίζει κάποιο ρόλο.. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  5. georgeole7

    Ηχεια?

    Α μάλιστΑ.. ΕΕ ΕντάξΕι τότΕ δΕν ήξΕρΑ Αυτό το θέμΑ που έχΕι δημιουργηθΕί οπότΕ οκ.. Απλά Αν κάποιος έχΕι βάλΕι πίσω στις πόρτΕς ηχΕίΑ κΑι ΕίνΑι ΕυχΑριστημένος κΑι έχΕι κΑι όρΕξη Ας μου προτΕίνΕι.. κΑλό μΕσημέρι σΕ όλους..
  6. georgeole7

    Ηχεια?

    Θεωρώ πως ήμουν αρκούντως ευγενικός και καΘώς πρέπει στο μήνυμά μου ώστε να λαμβάνω απαντήσεις σε έναν τόνο όχι ιδιαίτερα φιλικό.. αν δεν κάνω λάΘος εδώ μέσα είναι forum συΖΗτΗσΗσ.. Έπειτα, ΖήτΗσα απλώς μια επιβεβαίωσΗ όπως φαίνεται ξεκάΘαρα.. δεν ξέρω να χειρίΖομαι καλά το forum ώστε να διαβάΖω υπογραφές και λοιπά.. φιλικά πάντα, καλό μεσΗμέρι..
  7. georgeole7

    Ηχεια?

    Καλημέρα σε όλους σας ( τέτοια ώρα που είναι ).. σΚέφτομαι να βάλω ηχεία στις πίσω πόρτες του golf V TSI 122.. Θα ήΘελα να με διαβεβαιώσετε αν παίρνει 6,5άρια ηχεία εΚεί πέρα.. από το ψάξιμο που έΚανα Κατέληξα ότι παίρνει απλώς ζητώ επιβεβαίωση.. εδώ είναι Κάποια ηχεία που έχω βρει όποιος δεν βαριέται ας ρίξει μια ματιά να με συμβουλέψει : http://www.alpine-usa.com/product/view/sps-610 http://www.alpine-usa.com/product/view/spe-6000/ http://www.sonicelectronix.com/item_24014_Soundstream-SF-652T.html σας ευχαριστώ προΚαταβολιΚά.. Καλό βράδυ Και Καλές βόλτες :-)
  8. Ναι συμφωνώ απολύτως φίλε μου για αυτό Και η δουλειά Θα γίνει ( αν γίνει ) σε ηλεΚτρολόγο.. Όμως τελιΚά τι πρέπει να γίνει? Πρέπει να αγοράσω τις γρύλιες, τα προβολάΚια Και τον νέο στρογγυλό διαΚόπτη?
  9. Καλησπέρα παιδιά Και από μένα.. Θα ήΘελα να ρωτήσω Και εγώ με την σειρά μου, για προβολάΚια σε απλό golf V TSI Trendline έΚδοση νομίζω λέγεται, πρέπει να αλλαχτεί Και ο διαΚόπτης που ανάβουν τα φώτα που είναι μέσα στο αμάξι? Πόσο πάει αυτός Και που τον βρίσΚω? ευχαριστώ πολύ, Καλό σας απόγευμα..
  10. Όχι ίσα ίσα φίλε μου δεν θέλω led για να μην τύχει και βγάλει καμία ένδειξη! Ευχριστώ για την βοήθεια και by the way πολύ ωραίο το 6άρι σου :-)
  11. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση φίλε μου! Και μιας και βλέπω ότι ξέρεις να ρωτήσω ακόμα κάτι: Αυτά τα w5w είναι led? Θα μου βγάζει δηλαδή μετά από λίγο ένδειξη καμμένης λάμπας στο καντράν? Επειδή κάποιος παραπάνω κάτι είχε αναφέρει.. Ευχαριστώ :-)
  12. Καλησπέρα σε όλους σας! Διαβάζοντας προσεχτικά όλα τα παραπάνω και θέλοντας και εγώ ο ίδιος να αλλάξω στο golfaki V μου τις λάμπες σε Crystal Vision 4700k σε όλες τις σκάλες έχω να ρωτήσω το εξής: Πρέπει να αγοράσω 2 από αυτά http://www.saveltrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=137&category_id=140&keyword=Crystal+Vision&option=com_virtuemart&Itemid=1 Και επίσης αυτά τα W5W είναι για τις ψείρες? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλό σας βράδυ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.