Jump to content

mamidakis

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About mamidakis

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mamidakis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σε έμενα που το έκανε πριν λίγες μέρες είχε μείνει από μπαταρία. Μετα από μια μεγάλη βόλτα που το έβαλα με καλώδια σβησανε όλα.
  2. Έχω το Golf 5 170 2006 κινητήρας BLG. Έχω 115000 χλμ και κάτι και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο με το αυτοκίνητο, άλλα γενικά και μην πέσετε να με φάτε δεν θα ξαναέπερνα VW. Πολλά τα λεφτά και ότι ζημιά βγάζει, βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Άποψη μου αυτό.
  3. αντιπροσωπείας σε επαρχία ΚΑΨΙΩΧΑΣ, απλά έχεις 2 χρόνια εγγύηση πάλι στο ανταλλακτικό.
  4. εμένα την έβγαλε αμέσως μετά το δεύτερο service στα 25000 Khm(golf gt 2006) και κάτι και μετά από το περίφημο update που μου άλλαξαν το αυτοκίνητο προς το χειρότερο! γύρω στα 300(230 η τρόμπα και 70 ο αισθητήρας) αν είσαι εκτός εγγύησης. ευτυχώς ήμουνα ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση!
  5. Γεια σας παιδιά. Έχω ένα Golf 5 GT 2006 10/2006 και έχει 65000 Khm. Ετοιμάζομαι για το service του 5ου χρόνου και εκτός από λάδια και φίλτρο λαδιού, θέλει και αλλαγή υγρών φρένων. Επίσης σκέπτομαι να αλλάξω και τις βαλβολίνες επειδή όταν μου άλλαξαν το συγχρονιζέ (έκαναν μ…. και το άφησαν να έχει μια μικρή διαρροή από την κάτω την τάπα που τα αδειάζεις αλλά για να έφτιαχναν το δικό τους λάθος, θελαν 85€ έτσι απλά, επειδή θα έμενε στην ράμπα 1,30 ώρα για να αδειάσουν καλά και να ξαναβάλουν την ίδια βαλβολινη). Έχετε να προτείνετε τίποτα υγρά φρένων και καμία βαλβολίνη και αν ξέρετε το νούμερο που φαραώ και πόσα λίτρα; Ευχαριστώ πολύ και πιστεύω να μην σας κούρασα!
  6. Γεια σας παιδιά έχω το GOLF GT 170 V(2006). Πριν τρεις εβδομάδες έκανα το service των 60000 χλμ, αλλά λίγο νωρίτερα στα 53000 χλμ, σε αντιπροσωπεία σε επαρχία αν και τέσσερα χρόνια κλείνω τώρα στο τέλος Οκτωβρίου. Αγόρασα όλα τα ανταλλακτικά από GMarket 155 ευρώ και τα πέρασα σε αντιπροσωπεία VW λόγω του ότι έδιναν εγγύηση στου πολλαπλασιαστές αν πάθουν κάτι κατά την αλλαγή. Εργασία πλήρωσα 86 ευρώ σύνολο δηλαδή 241 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι λογική τιμή. Βέβαια παντού έβαζαν ότι έγινε αλλαγή με δικά μου ανταλλακτικά!
  7. Kαι σε εμένα παιδιά GOLF V GT 2006 με οθόνη PLUS. Πριν μια εβδομάδα άρχισαν τα γράμματα να είναι ξεθωριασμένα αλλά όχι όλα. Το αφήνω όπως είναι γιατί δεν έχουμε λεφτά για πέταμα!
  8. Ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια και για την εικόνα. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
  9. Γεια σας παιδία. Έχω ένα GOLF V GT 2006 το οποίο το φως της οροφής μπροστά (οδηγού-συνοδηγού) έχει γεμίσει από μυγάκια. Ξέρει κανείς σας πως ανοίγει για να το καθαρίσω; (το πώς πέρασαν μέσα δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!) Ευχαριστώ.
  10. Γεια σας παιδία. Έχω ένα Golf V GT 2006 170HP. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 43000ΧΛΜ και πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΚOSMOCAR να κάνω το 3ο service κανονικά παρόλο που έχει λήξει η εγγύηση. Αυτό έγινε μετά από πολύ ψάξιμο σε πολλές αντιπροσωπείες σχετικά με τις τιμές που έλεγαν. Τελικά βρήκα μια σε καλύτερες τιμές και σε μέρος που βόλευε. Ήταν αλλαγή λαδιού και φίλτρο και των υγρών φρένων όπως προβλέπεται στον 3 χρόνο και μετά ανά 2. Τα υγρά φρένων τα ρούφηξε από το δοχείο που είναι μπροστά στη μηχανή μέχρι ένα σημείο και μετά συμπλήρωσε 350-400 ml από πάνω χωρίς να τα κάνει εξαέρωση λόγο το ότι τα καινούρια φρένα κάνουν μόνα τους. Γνωρίζω ότι ο λόγος που τα αλλάζουμε είναι για τυχών υγρασία που υπάρχει στα σωληνάκια ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι έκαναν τι σωστή εργασία στα φρένα. Ξέρει κανείς κάτι γιΆαυτό;
  11. ΕΓΩ ΜΕ GOLF GT 170 ΒΓΑΖΩ 650 ΜΕ 700 ΧΛΜ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ!
  12. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΩ GOLF GT 170 08/2006. ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ. ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ(ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚ), ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ 38000ΧΛΜ. ΑΜΟΛΥΒΔΗ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΠΗΡΑ 25000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΧΤΡΑ 1000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.