Jump to content

GOLFaki VI

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About GOLFaki VI

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

GOLFaki VI's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. σευχαριστω για τη απαντηση σου φιλε μου...ειναι καθαρα ηχοσ απο μπροστα αριστερα...και το κανει ακομα και οταν το αυτοκινητο κυλαει με νεκρο(δηλ.χωρισ καθολου στροφεσ)ακομα και σβηστο.εξ αλλου εχω και εγγυηση και δεν με πολυνοιαζει το κοστος.
  2. καλησπερα παιδια και καλο πασχα σε ολους... εχει τυχει σε κανενα να aκουσει σε golf vi συνηθως με λιγα χιλιομετρα εναν τριγμο σαν παλιο κρεβαρι που τριζει?εχω διαβασει οτι παρατειρειται στα 5αρια και ειναι απο αμορτισερ...αν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει...
  3. έχετε μηπως παρατηρήσει αν βρέχει η αν το πλένετε εάν εξακολουθεί να το κάνει?
  4. παιδια,εγω ειχα το 5αρι και το αλλαξα με 6αρι...το μονο που εβρισκα πιο ωραιο στο 5 ηταν η μουρη του...και τιποτα αλλο.εσωτερικα και ειδικα στο ταμπλω τα αμαξια ηταν εντελως διαφορετικα.και σε καμια περιπτωση το 6αρι δεν ειναι φθηνιαρικο.καλως η κακως ειναι διαφορετικο μοντελο.
  5. καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους....μετα απο ψαξιμο βρηκα ενα σετ πισω led γνησια απο golf gti γερμανιας ομως...πιστευετε οτι εαν τελικα τα τοποθετησω θα εχω κανενα αλλο προβλημα με εγκεφαλους κτλ..?το αυτοκινητο ειναι παραγωγη αρχες του 2011 αλλα εγω σκεφτομαι το γεγονος οτι ειναι απο αυτοκινητο εισαγωγης και ισως διαφορετικων προδιαγραφων...παρακαλω τα φωτα σας!
  6. αν δεν κανω λαθος ανεξαρτητα ημερομηνιας παραγωγης ολα θελουν περασμα απο εγκεφαλο για την ενδειξη καμενης λαμπας,ετσι δεν ειναι?
  7. μηπως ξερει κανεις ποσο ειναι τωρα το κοστος της επεκτασης?ευχαριστω
  8. μηπως γνωριζει κανενας αν το δικο μου(highline 160 ps) εχει την ιδια αναρτηση σε υψος παντα με αυτη του porto sport πακετου?
  9. ισως...αλλα λογικα δεν θα χρειαζεται αλλαγη στα ελατηρια φανταζομαι!!!???(χαμηλοτερα εννοω)
  10. καλησπερα στο club!χτες μολις τοποθετησα τις 17αρες porto που μανιωδως εψαχνα!αλλαξε ολοκληρο το αυτοκινητο....το κοπανημα που με αποσχολουσαι και με εκανε να εχω ενδοιασμους ελαχιστο.αλλα ρε παιδια μου φαινεται σαν το αμαξι να σηκωθηκε λιγο...και δεν εννοω σε σχεση με το εδαφος που ειναι το λογικο εφ οσον αλλαξε η διασταση της ζαντας(απο 16 σε 17),εννοω το κενο στον θολο οτι μεγαλωσε,ενω θα πρεπε να συμβαινει το αντιθετο!το χει παθει κανενας η μηπως ειναι η ιδεα μου???????
  11. παιδια καλημερα!μια ερωτησουλα!αυτες ειναι οι porto?
  12. αυτο ειναι το θεμα οτι του gti ειναι απειρες...εγω εψαχνα τις porto η τις sienna...και ειναι οι μονες που βρηκα.σημερα περιμενω φωτο...οποτε μαλλον θα ολοκληρωθει και η αγορα...σευχαριστω πολυ...
  13. ακριβως επεσες!τοσο εχουν....το καλο ειναι οτι ειναι οι porto....που ξερεις το απαγορευτικο κοστος στις αντιπροσωπειες!αλλα τα λαστιχα για κανα 2μηνο θα τα κρατησω...οπτε να προχωρησω ε?????????????
  14. Μπα alex δε νομιζω...εξ αλλου εχω ηδη ψιλοκολλησει με τις porto και εχω βρει ενα σετακι...το μονο θεμα μου ειναι το κοπανημα....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.