Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Specialist

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Specialist

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 08/13/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.studiossofia.gr
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  dhortis

User Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,473 profile views
 1. Σε golf v 1.6fsi είχα αλλάξει στην εγγύηση ρουλεμάν. Αρχικά δεν ήθελα αλλά μετά από ένα email στη Γερμανία άλλαξαν γνώμη! Μου είχε παρουσιάσει ένα τρίξιμο στα 20.000χιλ περίπου! Από τότε όλα μια χαρά!
 2. ¶μα χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Λευκάδα πείτε μου επειδή κατάγομαι από εκεί!
 3. καλή παρατήρηση....αλλά με το διακόπτη αυτόν μειώνεται η ένταση σε όλα τα φωτάκια της καμπίνας. Εγώ μιλώ για τις ενδείξεις που είναι ανάμεσα στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο. Επίσης αυξομειώνονται με τη διαφορά θερμοκρασίας συνέχεια και όχι με το διακόπτη που εννοείς. Ευχαριστώ πάντως!
 4. Το καλοκαίρι χρησιμοποιώ ηλιοπροστασία κατα 90%. Το πρόβλημα γίνεται λίγο καλύτερα αλλά η ηλιοπροστασία δεν εμποδίζει την αύξηση τησ θερμοκρασίας στην καμπίνα των επιβατών. Είναι αναξιόπιστο το golf στα ηλεκτρολογικά του. Είναι χάλια. Ευτυχώς που φρενάρει και στρίβει καλά και παρηγοριέμαι. Είναι κρίμα όμως να ταλαιπωρεί όλους μας έτσι με τέτοια προβλήματα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια που μου δώσατε. τα λέμε...
 5. 400 ευρώ το καντράν για τις ενδείξεις. σιγά μη το αλλάξω...θα αρχίσω να μην κοιτάω εκεί για να συνηθίσω όταν δε θα βλέπω τίποτα το καλοκαίρι!!!!
 6. Δυστυχώς εμένα η εγγύηση έχει λήξει εδώ και δύο χρόνια. Μου το πρωτοπαρουσίασε αυτό το καλοκαίρι στα 3,5 χρόνια λειτουργίας. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλιοφάνειας αλλά περισσότερο θέμα υψηλής θερμοκρασίας στο ταμπλό πάνω από το καντράν. Στην αρχή ήταν μικρό το πρόβλημα και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν χειρότερο. Γενικά πιστεύω ότι αυτό το καλοκαίρι θα φτάσω σε τέτοιο σημείο που να μη φαίνονται καθόλου οι ενδείξεις. Μάλλον την πάτησα....
 7. Αυτό φοβάμαι κ εγώ, ότι θα χρειαστεί αλλαγή όλο το καντράν. Έχεις αούσει εάν το έχει πάθει κ άλλος?
 8. Καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κάτοχος ενος golf v 1.6fsi το οποίο κλείνει 4 χρόνια σε 1 μήνα. Από το καλοκαίρι και μετά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: όταν έχει μείνει πολύ ώρα στον ήλιο κ σε υψηλές θερμοκρασίες (είτε εν κινήσει σε ταξίδι έιτε παρακαρισμένο), οι κόκκινες ενδείξεις των χιλιομέτρων, θερμοκρασίας καθώς και του υπολογιστή ταξιδιού αρχικά ξεθωριάζουν και μετά αρχίζουν να χάνονται από το ταμπλό. Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία τόσο χειρότερο είναι το πρόβλημα. Όταν ανοίγω τον κλιματισμό ή χρησιμοποιώ κάποιο ηλιόπανο στο παρκάρισμα, η φωτεινότητα των εδείξεων επανέρχεται αλλά όχι στο βαθμό που πρέπει. Αρχικά νόμιζα ότι θα το παρουσίαζε μόνο το καλοκαίρι αλλά τις προάλλες κατά τη διάρκεια 2ωρου ταξιδιού μου με θερμοκρασία σχετικά χαμηλή αλλά εξαιρετική κόντρα ηλιοφάνεια το ξαναπαρουσίασε (σε μικρότερη βέβαια έκταση από το καλοκαίρι). Φοβάμαι καν να πάω σε αντιπροσωπεία και να ακούσω τη λυπητερή... Μήπως το έχει συναντήσει κανείς στο δικό του golfάκι?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης
 9. Καλημέρα σε όλους, Χθες άλλαξα το ηχοσύστημα που μου είχε δώσει ο αντιπρόσωπος και έβαλα ένα pioneer-p55bt και ηχεία στην εταζιέρα. Το σύστημα αυτό έχει ανσωματωμένο bluetooth για τηλέφωνο. Επίσης έχει και μικρόφωνο. Το αποτέλεσμα είναι το κάτι άλλο. Σε εισερχόμενη κλήση, ο ήχος μειώνεται αυτόματα και ακούγεται ο ήχος του κινητού. Περιττό να πω ότι ακους το συνομιλητή σου από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Ακόμη, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο από τη μονάδα ήχου ή να δεις αναπάντητες, εισερχόμενες και εξερχόμενες. Τέλος, μπορείς να περάσεις τον τηλεφωνικό κατάλογο και να βλέπεις ποιος σε καλεί καθώς και ρυθμίσεις την πρόσοψη να αλλάζει φωτισμό ανάλογα με το ποιος σε καλεί. ¶λλη φάση σας λέω!!!!!!! Το μικρόφωνο τοποθετείται κάτω από τον αισθητήρα του συνεργεμού στο κολωνάκι. Απίστευτο μηχάνημα, ειδικά αν τα πας καλά με την τεχνολογία bluetooth. Δείτε και μια φώτο.
 10. Ρε παιδιά και εμένα τρίζει ολόκληρο μόλις περνάω από σαμαράκια ή λακούβες. Όλη η ανάρτηση μπροστά....μάλλον θα είναι τα silent block. Επίσης το τρίξιμο τον κάνει όταν το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα . Το τρίξιμο σταματά μετά πο 5-6 χιλιόμετρα ή όταν βρέχει. Επίσης παίχει να είναι και τα λαστιχάκια της ζαμφορ. Τι να πω Α, και κάτι άλλο ...αναγκάστηκα να αλλάξω φίλτρο βενζίνης στα 25000 χιλ. επειδή άκουγα ένα συνεχές σφύριγμα πίσω και αριστερά. Μου είπαν ότι καλό θα ήταν να το είχα ήδη αλλάξει στα 15000 και ότι αν δε το αλλάξω ίσως έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης. Σημειώστε ότι του βάζω μόνο 100αρα . Όσο για τους αεροδυναμικούς θορύβους ...αστα να πάνε!Τα ίδια έκανε και σε μένα ο παζαρόπουλος. Το θέμα είναι ότι μετά τα 120 χιλ/ώρα η κατάσταση είναι τραγική. Ανοίγω τη μουσική γιατί αλλιώς είναι αρκετά ενοχλητικό. Πάλι καλά που φρενάρει και στρίβει σαν τρένο!!!!!!!
 11. Ακου για να μαθαίνεις Το αυτοκίνητο το πήρα από την άρτα. Επειδή όμως ο πατέρας μου έχει ένα άουντι, όταν ακούν το όνομά μου στο service με αντιμετωπίζουν αλλιώς αφού σκέφτονται ότι υπάρχουν 2 αυτοκίνητα. Με πρόσεξαν πολύ αλλά αρχικά παραλίγο να τσακωθώ. Δε σε πιστεύουν γενικά και κάνουν τα πάντα για να σε ξεφορτωθούν. Οπότε και εγώ όταν ο εκάστοτε τεχνικός σύμβουλος κάνει το κινέζο , ζητάω να μιλήσω με τον υπεύθυνο του εκάστοτε συνεργείου και η δουλειά τελειώνει εκεί. Πιστεύω ότι πρπεπει να τους μιλάς αποφασισμένος. Για παράδειγμα...το πλατώ που άλλαξα , αρχικά ούτε που το κουβέντιαζαν. Μετά μου έλεγαν ότι χρειαζόταν τεχνική υπερώτηση από την VW και μετά αφου δε τους άφησα σε χλωρό κλαρί μου το άλλαξαν. Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα. Καλό κουράγιο!!!!!! Είναι υποχρεωμένοι όσο το τουτού είναι στην εγγύηση να αλλάζουν τα πάντα....
 12. Σιγά μην κάτσω να σκάσω για το αυτοκίνητο. Λόγω δουλειάς [Μηχανολόγος μηχανικός], έχω μάθει να ζω με τις βλάβες εξαρτημάτων! καλό είναι βέβαια το golfaki να μην συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα και μετά το τέλος της εγγύησης πλάκα πλάκα, σήμερα που το πήρα από το service έχει γαμάτο συμπλέκτη....πάλι καλά Βοήθεια μας!!!!!!
 13. Χρόνια Πολλα σε όλους και καλή χρονιά!!!!! Ολοι σας νομίζετε ότι έχετε προβλήματα γιατι δεν έχετε ακούσει τα δικά μου...Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1) Πριν ένα μήνα αλλαγή εγκεφάλου κλιματιστικού λόγω του γνωστου ήχου στα climatronic 2) Χθες, αλλαγή πλατώ και ρουλεμαν του σαζμάν επειδή έτριζε ο συμπλέλτης σε απελπιστικό βαθμό(να το βλέπεις να το λύνουν και να σου πιάνεται η ψυχή!!!) 3) Αλλαγή μοτέρ παραθύρων στις μπροστινές πόρτες (θα μου πείτε ότι όλοι το παθαίνουν αυτό....) 4) Αλλαγή λεβιέ χειρισμού του πίσω υαλοκαθαριστήρα καθώς και του αντίστοιχου ρελαί επειδη λειτουργούσε μόνος του όταν ξεκινούσα τη μηχανή 5) Έχω την εντύπωση ότι θέλουν αλλαγή και οι βάσεις των αμορτισέρ γιατί ακούγεται ένας ήχος όταν περνώ πάνω από σαμαράκια ή λακούβες...λες και βουλίαζει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο κλείνει 11 μήνες με 22000χιλ. Πάλι καλά που φρενάρει γαμάτα και που στρίβει σαν τρένο και ανεβαίνει λίγο η ψυχολογία!!!!!
 14. Μάγκες έχω κάνει 7000χιλ. περίπου και διαπίστωσα ότι έχεικάψει λίγο λαδάκι. Για νε είμαι ειλικρινής όμως μου το είχαν πει και από την αντιπροσωπεία ότι θα θέλει συμπλήρωμα. Του έβαλα aral supertronic 2 0-SAE 0-30W. Πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα λάδια γενικότερα για το group VAG.
 15. Εχω το γκολφ 3 μήνες και μου εκανε το ίδιο πρόβλημα στον 1,5 μηνα. Ένας μεταλικός ήχος από τα μπροστινά φρένα είτε ειχα αναπτύξει ταχύτητα είτε οχι. Τελικά πήγα γρατσία και μου έλυσε τους τροχούς. Έβγαλε τα τακάκια από τις δαγκάνες και τους έβαλε μια αντιτριβική αλοιφή της Wurth και όλα ΟΚ.
×
×
 • Create New...