Jump to content

lancia16hf

Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lancia16hf

  1. καλησπερα παιδια, επαναφερω το θεμα με τις αναρτησεις μου. εχω κανει με αυτες 20000 και αλλα τοσα ειχε ο προηγουμενος. σκεφτομαι να της αλλαξω ομως γιατι με τους δρομους εδω εγω αγανακτησει( περνανε αποχετευση) . οποτε επειδη να της πουλησω και να παρω αλλες δεν θα βολεψει , λεω μηπως καποιος απο εδω θελει τις αναρτησεις κομπλε με ελλατηρια και ως ανταλλαγμα να μου δωσει τις δικες του. αναλογα το τι θα εχει θα τα βρουμε και για καποια διαφορα ισως. αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλει. ευχαριστω βαλε μια αγγελια στο σωστο section..το παρων θα διαγραφη..
  2. και τι πιεσεις δουλευουν με κ03ς? εγω τωρα εχω 1.55 οβερ και πεφτει σταδιακα. ναι εννοειται οτι θα παει σε τουρμπινα για ελενχο πριν την παρω.
  3. η αντλια ειναι καινουργια..απλα ειναι η μαμα... απλα θελω να ξερω αν μεκαλυπτει για 260-270 αλογα. το δισκοπλατο αν με καλυπτει το μαμα τοτε ολα κομπλε. fmic εχω. εξατμιση εχω. δεν νομιζω με αγελαδα ,κουλερ και εξατμιση να πιανω τα 250.. θα πρεπει η κ03ς να δουλεψει τερμα. οσο για το υβριδιο το εψαξα αλλα δινουν πολυ ακριβα την τουρμπινα... σχεδον οσο κανει ολο το σετ απ με κ04-023. απο αντοχη κινητηρα τι λες? εχουν θεμα με τις μπιελες (πυρους) αυτα τα μοτερ? νορμαλ πιεσεις θελω να δουλεψω, απλα επειδη ειναι παλιο μοτερ λεω..
  4. θα ηθελα την αποψη σας παιδια για το παραπανω σετ απ. συμφωνα με τον προγραμματιστη μου θα παμε περιπου στα 270. το κιτακι το εχω βρει κομπλε, απλα θελω να ξερω τη μπορει να χρειαστει απο περιφεριακα. θα αντεξει το μαμα δισκοπλατο? απο αντοχες μοτερ?μαμα αντλια με καλυπτει? εμενα εχει 160000χλμ .auq. ti lete? αξιζει αυτη η βελτιωσει η θα μπλεξω.?
  5. Καλησπέρα παιδιά. Αν και παλιό το θέμα χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ένα golf anniversary 1.8 turbo 20v. Μετά πρόγραμμα περίπου 220 άλογα. Από ότι έχω ακούσει από πολλούς μηχανικούς το υγραέριο δεν αποδίδει καλά και με ασφάλεια στις υψηλές πιέσεις τούρμπο. Σκέφτομαι όμως αν κάνω τοποθέτηση υγραερίου να το έχω απλά για καθημερινή χρήση. Να δουλεύω μέχρι 4000 στροφές υγραέριο και μετά μόνο βενζίνη. Ακόμα κάποια κιτ έχουν και δικό τους μαφ οπότε λέω το ρυθμίσω να γυρνάει σε βενζίνη η να ψεκάζει παράλληλα και βενζίνης μετά από 0.6 μπαρ ας πούμε. Τι λέτε? Κινδυνεύει ο κινητήρας ακόμα και με αυτή τη χρήση?
  6. καλησπερα..ψαχνψ εδω και μερες να βρω μπαρα θολων και ψαλιδιων για το αμαξι μου(golf gti 2002 anniversary). ολες οι μπαρες θολων που εχω βρει ειναι ισιες και μαλλον δεν μπαινουν στο δικο μου εχω περασει και την σωληνα απο το τουρμπο απο πανω-δεξια στο μοτερ.εχω δει φωτο απο καποιες καμπυλοτες αλλα δεν βρισκω να της αγορασω. επισεις θελω και ψαλιδιων,αυτη των 4 σημειων. αν ξερετε καπου που μπορω να της βρω πειτε μου, η και καποιον που φτιαχνει θα ταν καλυτερα.
  7. ναι 4αρι ειναι φιλε,,, για τον μπιλιοφορο θα παρω να ρωτησω.. για το αλλο που λες ειναι μεγαλο το κοστος για το σετακι αυτο. εγω θελω ενα οικονομικο δισκοπλατο.βολαν ελπιζω να μην χρειαζεται. ξερεις αν το βολαν μου ειναι διπλης μαζας η μονης? golf 4 gti 6ari sasman
  8. καλησπερα σε ολους και καλο καλοκαιρι... θα ηθελα την βοηθεια σας παιδια για καποια πραγματα που χρειαζομαι για το αμαξι μου. μπιλιοφορο εξωτερικο δεξι και δισκο πλατο. μπιλιοφορο θελω εναν αντιστοιχο με τον μαμα. δισκο πλατο χρειαζομαι κατι πιο ενισχυμενο λογο προγραμματος δευτερου σταδιου, αν μπορειται να μου προτεινετε μαρκες και καταστηματα που μπορω να τα βρω θα με εξυπηρετουσατε. ευχαριστω
  9. τζαμπα μπερδεμα,αυτο ειναι που μου την δινει. η ν75 ειναι καινουργια οπως σας ειπα,( μεσα στο 6μηνο αλλαχτηκε). εχω και την παλια ομως επειδη οταν την αλλαξα δεν ειχε κατι απλα ο μ....κας μηχανικος μου ειπε να την αλλαξουμε.(ενω εφταιγε η ανοιχτου τυπου σκαστρα που ειχα τοτε.) τελος παντων ,την εβαλα πανω χτες και εκανα δοκιμη. καμια σχεση με πριν. εκανε μια μικρη διορθωση της ταξεως του 0.1-0,2 βαρ, ενω η προηγουμενη διορθωναι 0,6-0,7. θα την αφησω λιγο πανω μερικες μερες και θα δω πως θα δουλεψει.
  10. κοιτα ετσι πως το λες τωρα μπορει να παιζει κατι με τον μαφ γιατι δεν το κανει στην αρχη ,το κανει αφου δουλεψει αρκετη ωρα το αμαξι, ,μηπως οταν ζεστενεται ο μαφ δεν δουλευει σωστα. παντως αν ο μαφ μετραει λαθος ογκο αερα μπορει να κοψει πιεση δηλαδη? microchip-tuning
  11. το θεμα μου ειναι οτι η ν75 ειναι αλλαγμενη. βλαβη δεν βγαζει καμια. η σκαστρα ειναι μαμα , καινουργια και αυτη.( απο οτι μου παν , με καλυπτει για αυτα τα αλογα). τωρα με τον μαφ ναι κατι μπορει να παιζει. δεν παιζει δηλαδη να ανοιγει νωρις το wastegate logo μαλακου ελατηριου και το οτι το εχω ξεσφιγμενο?
  12. καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. συγνωμη για το οφτοπικ αλλα δεν ειναι πολυ με 20β εδω πια και δεν θα βγαλω ακρη. προσφατα ρυθμισα το golf μου σε δευτερο σταδιο. golf mk4 anniversary. k03s. η ζητουμενη πιεση ειναι 1.65 οβερ και πτωση σταδιακα. σαν πρωτο σταδιο μεχρι 1,35 οβερ, ολα λειτουργουσαν κανονικα. τωρα ομως σε πατημα με 4η απο 2500στροφες, ανεβαζει οβερ 1,65 στιγμιαια,πεφτει αμεσως στο 1μπαρ,ξαναανεβαζει στο 1,5 περιπου,μετα ξανα στο 1 τελος ανεβαζει 1,3 και πεφτει σταδιακα στο 1,1 μεχρι 6500στροφες.ειναι λες και αφηνω γκαζι και μετα ξαναπαταω.. λετε να θελει σφιξιμο η wastegate? η αν την σφιξω θα ανεβει το οβερ? ( τωρα ειναι 4-5 βολτες πιο σφιγμενη απο το σημειο 0 ας πουμε)
  13. Πηγα σημερα και εκανα update. Πριν ηταν ρυθμισμενο στο 1.35 over και περιπου 1 σταθερο. Τωρα το ρυθμισαμε στο 1, 6 over και 1, 2-1, 3 σταθερό. Το θεμα ειναι οτι δεν σηκωνει τοσο και δεν κραταει πιεση ψηλα.1, 5 με το ζορι και αυτο στις 3000 στροφες. Χανει περιπου 0.3 bar. Πια η γνωμη σας? Τουρμπινα?ποσο παει μια καλη κ3ς?
  14. σε αυτο το σταδιο βελτιωσης χρειαζεται ρυθμιστης πιεσης βενζινης? με μαμα αντλια ειναι τωρα.
  15. δεν ταιριαζουν αλλοι κωδικοι δηλαδη? εχω δει και αλλους για αυτο και ρωταω...απο σ3 λενε οτι ειναι
  16. καλησπερα παιδια. ψαχνω μπεκ απο σ3. για να μην κανω λαθος αγορα, γνωριζει καποιος κωδικο μπεκ? σε auq μοτερ θα τα βαλω. ευχαριστω
  17. αν και δεν βλεπω ενδιαφερονα πο τους 20β, θα γραψω μηπως και φανει κατι χρησιμο σε καποιον αλλο. λοιπον βρηκα ενα μαγαζι με ανταλλακτικα στην πατρα το οποιο εχει σχεδον τα παντα απο group vag και πηρα απο εκει οτι χρειαστικα. ιμαντας contiteck-continental ρουλεμαν ina υδραυλικος τεντ. (αμορτισερακι) ina g 12 ανλια νερου(μεταλλικη) kwp ολα αυτα μαζι κοστισαν 150ε συν 5ε μετφορικα. και με 70ε τοποθετηση εδω στην περιοχη μου. 225ε συνολο. με βαση την αντιπροσωπια και ενα εξουσιωδοτημενο που ρωτησα ,μου βγηκαν πολυ πιο φτηνα.
  18. το κουλερ μετα απο αρκετο κοπο καταφερα και το εβαλα τελικα,( ο μηχανικος δηλαδη). το αποτελεσμα απο αποψη θερμοκρασιας ηταν πολυ καλο. παλια με το μαμα κουλερ , με εξωτερικη θερμοκρασια 10-15 βαθμους,ειχαμε στο πρωτο πατημα 55+ βαθμους και στο τριτο-τεταρτο πατημα αγγιξε τους 70.( αυτο το ειχα ψιλιαστει και σε πατημα στο δρομο που εκανα με ενα φιλαρακι,οταν ενω στο πρωτο-δευτερο πατημα ημουν μπροστα 2 κενα,μετα απο 3-4 πατηματα ειδα την διαφορα να πεφτει στο ενα κενο.ολα αυτα με 10 βαθμους εξωτερικη.φανταστειτε τι θα γινοταν το καλοκαιρι δηλαδη). μετα την τοποθετηση του κουλερ λοιπον,πρωτον δεν ειδα καθολου λαγκαρισμα το οποιο φοβομουν λογο universal(κινεζικο μαλλον) κουλερ,δευτερον θερμοκρασια εισερχομενου αερα σε 3-4 συνεχομενα πατηματα ηταν 28-29 βαθμοι. καμια σχεση λοιπον. το μονο παραπονο μου σε ολο το θεμα αυτο ειναι οτι το κουλερ δεν μπηκε οπως ηθελα(οπως το εχει και ο rouleman) με αποτελεσμα να μην κουμπωνει ο προφυλακτηρας. ο μαστορας εκοψε μονο το κατω μερος της τραβερσας και το περασε απο πισω ακριβως και το βιδωσε στο πανω μερος της τραβερσας. με αποτελεσμα να βγει αρκετα μπροστα το κουλερ και να τελειωνει το κατω μερος του στο νευρο του προφυλακτηρα.ακομα και οι σωληνωσεις σεν πεσαν στους αεραγωγους αλλα 3 ποντους πιο κατω. οποτε η θα πετσοκοψω τον προφυλακτηρα εντελως η θα παρω εναν απο ρ32. υ.γ ηθελα να βαλω και φωτο αλλα ειναι μεγαλης αναλυσης και δεν μπορω
  19. ευτυχως υπαρχεις και εσυ φιλε rouleman ... . το θυμαμαι το ποστ σου αλλα δεν ξερω που να τα παρω για αυτο ρωτησα. οσο για την αντλια, η γνησια που λες ειναι μεταλλικη? η πρεπει να τους την ζητησω εγω? υ.γ εαν φοραει μεταλλικη ειδη απο την προηγουμενη αλλαγη, δεν χρειαζεται αλλαγη ετσι?
  20. που πηγαν οι 20βαλβιδοι οοοεεεοοοοοο????
  21. καλησπερα , πλησιαζει ο καιρος για σετ ιμαντα εκεντροφορου. απο που να τον αγορασω? για πιο οικονομικα λεω μιας και αντιπροσωπια δεν το βλεπω. AUQ ειναι ο κωδικος του μοτερ μου και θα θελα να μαθω τιμες για ιμαντα,τεντωτηρα κτλ. και τρομπα νερου. δεν ξερω αν θα χρειαστει κατι αλλο.
  22. Αναλογος τι θελεις να δεις. αμα θας να δεις μαξιμουμ πιεση καλο ειναι να εχεις μεγαλη ταχυτητα( 4η ας πουμε) και με τερμα γκαζι για να εχει φορτιο. Τωρα τις μετρησεις τις βλεπεις γενικα σε ολες τις στροφες και ταχυτητες.
  23. Καλησπερα παιδια. Ερωτηση ξανα..... Χρειαζομαι τρομπα βενζινης για golf gti auq με φ.π.ε . Ποσο κανει μια μαμα; Μηπως να βαλω απο s3 μια και εξω; Με την μαμα μεχρι ποσα αλογα ειμαι καλημενος.;;
  24. 1.35 over 1 σταθερο ειμαι τωρα. και μετα το κουλερ θα το παει ενα κλικ πανω ειπε. τωρα με τα μπεκ δεν ξερω τι θα γινει. με την κ3σ και περιφεριακα,ποσα αλογα μπορει να βγαλει το golfaki?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.