Jump to content

YiuzerNheim

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About YiuzerNheim

  • Birthday 02/20/1985

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Λαυρεωτικής
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Lupo

YiuzerNheim's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καμία πρόταση για ρεκτιφιέ και συνεργείο;
  2. Ένα βιαστικό ΙΖΙ golf στο τεχνολογικό πάρκο Λαυρίου... Σήμερα κατά τη μία. Έτρεχε να προλάβει το βαπόρι μάλλον... ;-)
  3. Εδώ και καιρό έχω το εξής θέμα: μου αναβοσβήνει η ένδειξη του λαδιού συνοδευόμενη από 3 προειδοποιητικούς ήχους. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε υπέθεσα ότι δεν έχει μείνει στάλα λάδι μέσα αλλά δεν ήταν έτσι. Παρά ταύτα έβαλα νέο λάδι μέσα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Πήγα σε συνεργείο και μου είπαν πως πρόκειται για την πίεση του λαδιού στον κινητήρα και πιθανόν να οφείλεται σε μια βαλβίδα αν θυμάμαι καλά. Αλλάχτηκε και η βαλβίδα αλλά τίποτα, εκεί αυτό να αναβοσβήνει και να κάνει τα τρία μπιπ του... Ξαναπήγα στο συνεργείο και το δεύτερο πόρισμα ήταν πως έχει κουνηθεί λέει το καλωδιάκι που συνδέει τον αισθητήρα με το καντράν και δεν κάνει καλή επαφή και γι αυτό παλαβώνει. Πήγα σε άλλο συνεργείο όπου και ελέχθηκε το καλωδιάκι αυτό, έγινε και σέρβις όπου αλλάχθηκε και το φίλτρο λαδιού αλλά τίποτα αυτό εκεί... Δεν ξέρω αν έχει καμία σημασία αλλά η ένδειξη ανάβει σχεδόν πάντα όταν μπαίνω σε στροφή δυνατά, ξέρεις τύπου ξερνάνε οι επιβάτες, σου ρωτάνε έντρομοι βιαζόμαστε; αφού ξανακεντράρουν στο κάθισμα κλπ. Πιο σπάνια αν επιταχύνω τέρμα γκάζι και κάνω μερικές αλλαγές σε υψηλές στροφές. Διαβάζω τώρα στα αγγλικά αυτό εδώ: The problem also might be a worn or broken oil pump, a plugged oil pickup screen in the engine’s crankcase, possibly a plugged oil filter or excessive bearing wear. And if you’re lucky, it might just be a failed oil pressure sending unit. αλλά δεν ξέρω που δεν ξέρω την ορολογία στα ελληνικά, άντε να βγάλω άκρη με τα εγγλέζικα... Να προσθέσω πως το καίει το λαδάκι του το λουπάκι αλλά σε λογικά επίπεδα από ότι μου είπαν στο συνεργείο. Αν έχει κέφι κανείς να προσφέρει τα φώτα του θα είμαι ευγνώμων!
  4. Αυτό φαίνεται να είναι κυρίως για πτήσεις, εγώ θέλω κάτι που να έχει χάρτες και να φτιάχνεις μια διαδρομή χρησιμοποιώντας διευθύνσεις, ταχυδρομικούς κώδικες κλπ... Και αν γινόταν να βάλεις όλους τους προορισμούς και να σου φτιάξει τη βέλτιστη διαδρομή ακόμα καλύτερα. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου!
  5. Προσπαθώ εδώ και ώρες να βρω μια σελίδα, εφαρμογή, κάτι τελοσπάντων που θα με βοηθήσει να οργανώσω ένα ταξίδι σε 5 χώρες με 160+ προορισμούς. Έχω δοκιμάσει αρκετές σελίδες ως τώρα, οι περισσότερες από τις οποίες χρησιμοποιούν το API της Google και αυτό περιορίζει τους προορισμούς σε 20. Δοκίμασα να κάνω μεμονωμένους χάρτες με 20 προορισμούς έκαστος αλλά κατά την αποθήκευση δεν σώζεται ολόκληρη η διαδρομή. Μια ιδέα είναι να φτιάξω τη διαδρομή μέσω προγράμματος που ελέγχει το GPS (ένα ΤΟΜΤΟΜ) αλλά δεν έχω ιδέα αν γίνεται αυτό. Αν κάποιος έχει γνώση πάνω σε αυτό και ξέρει κάποια σελίδα που να μπορεί να σώσει τη διαδρομή, ή κάποια εφαρμογή που προσφέρει το ίδιο ή αν γίνεται μέσω του GPS, θα εκτιμούσα απέραντα τη συμβουλή του...
  6. YiuzerNheim

    Signature pics

  7. Καλημέρεες... Παύλος από Λαύριο, έχω ένα Λουπάκι του '02. Περίμενε υπομονετικά σε μια μάντρα παρατημένο κανά 2 χρόνια για τον επόμενό του ιδιοκτήτη (εμένα δλδ) για να πεθάνει στην αγκαλιά του... Οπότε από το να γράψω τι έχει επάνω θα μπορούσα να γράψω τι του λείπει (βλέπε χερούλι πόρτας οδηγού, μου έμεινε χθες βράδυ στο χέρι...) Ευελπιστώ μια μέρα να του δώσω τη λάμψη που θα ήθελα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.