Jump to content

Wisdover

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wisdover

  1. Να εισαι καλα αδερφε! Ετσι εδειχνε εκεινη την στιγμη.
  2. προφανως και ειναι after market. Την ιδεα την πηρα απο εδω http://www.ebay.de/itm/VW-Polo-Golf-GT-Tuning-Exterieur-Streifen-Front-Grill-Klebestreifen-Stripe-/251276777554?pt=DE_Autoteile&hash=item3a81435852 Εγω απλα πηρα λαστιχο ποτισματος μαυρο το οποιο σιγουρα θα εχεις καπου πεταμενο! Το εκοψα στα μετρα μου το εβαψα και τσουπ εγινε το θαυμα.
  3. Καλησπερα φιλαρακι μου, οριστε το Link απο ελληνικο e store http://www.zefkas.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=1998&category_id=238&keyword=polo+gti&option=com_virtuemart&Itemid=73〈=el Οσο για το κατω κομματι της γριλιας επειδη ειχα θεμα. Πηρα ενα χοντρο κομματι πλαστικο το οποιο το εβαψα με ενα απλο σπρει (praktiker) 4 χερια και μετα εσπασα αναγκαστικα το "αλλουμινενιο" κομματι ωστε να μπει στην θεση του αυτο. Κολλα στιγμης και αγιος ο θεος. τις πηρα σαν σετ απο το ebay οποτε δεν γνωριζω τους τυπους :/
  4. Ηταν στο προγραμμα. Απλα εμεινα λιγο πισω λογο χρηματων. Υπομονη και ερχεται η συνεχεια!!! Σε ευχαριστω πολυ παντως! Ακομα και μονος σου μπορεις. Απο οσο ειδα στο ebay πουλανε ενα κιτ με χρωμα + Πινελο. Δεν ξερω πως ειναι η διαδικασια αλλα μολις βρω ακρη θα ενημερωσω! Σε ευχαριστω και εσενα φιλε μου!
  5. Καλα χιλιομετρα φιλε μου! Ατρακαριστα παντα.
  6. Ευχαριστω πολυ Ptm να εισαι καλα. Το πρωτο Post ενημερωθηκε με μια μικρη εξωτερικη αλλαγη στην κατω γριλια.
  7. Πολυ ομορφο, εσυ βαμμενα τα εχεις? Σκεφτομουν μεμβρανη carbon για να μπει και σε καθρεπτες και για πιο οικονομικη λυση Σας ευχαριστω ολους για ακομη μια φορα για να μην παρεξηγηθω.
  8. Το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα θα ειναι λιγο τσαπατσοδουλεια πραγμα το οποιο δεν μου πολυ αρεσει. :/ Οσο για τους αισθητηρες θα φυγουν και αυτοι συντομα!
  9. http://www.ebay.com/itm/140910001251?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Χωρις τα μεταφορικα. Εαν και οταν τα ειχα παρει εγω τα μεταφορικα ηταν 8 ευρω. Δεν γνωριζω γιατι τα ανεβασε.
  10. 50 ευρώ έκανε η αγορά του από γερμανία ( 4 σπρέι ) μαζί με καρτούλες για το μονομα όπως και "πιστόλι" . Από το προϊόν είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Πρέπει να γνωρίζεις να το δουλέψεις ώστε το αποτέλεσμα να είμαι τέλειο. Χωρίς γνώση και ιδιαίτερο παίδεμα κατάφερα να βγάλω ένα μέτριο αποτέλεσμα.
  11. Οι δαγκανες θα γινουν πολυ συντομα! Οσο για τα σηματα σκεφτομαι η μαυρα η carbon μαζι με τους καθρεπτες. Στην πορια θα φανουν ολα. Να ειστε καλα ολοι για το σχολια σας.
  12. Καλημέρα και από εμενα παιδιά, είμαι ένας περήφανος κάτοχος ενός Polo 6R. Η αλήθεια είναι ότι παρακουλουθω καιρό το forum αλλα ποτε δεν μπήκα στην διαδικασία να κάνω topic για το αμάξι μου μιας και ήταν τελείως μαμά μέχρι πρόσφατα. Για να μην μακρηγορώ το αμάξι πλέον έχει σχεδόν 50.000 χιλιόμετρα (Χοντρικά). Έτσι ήταν την πρώτη μέρα. Κακά τα ψέματα δύσκολοι καιροί για να πετάμε λεφτά σε αμαξια αλλα στην τελική αυτό είναι που βρίσκετε πάντα εκεί και περιμένει να το καβαλισεις, να το σκίσεις και στο τέλος δεν μουρμουράει κιόλας. Kάπως έτσι ξεκινάμε. Οι αλλαγές που έχουν γίνει μπροστά είναι Γρίλια από GTI ( 50 ευρώ ). Ξεχωριστό αυτοκόλλητο TSI ( 10 ευρώ ) Φώτα Xenon μεσαία σκάλα 6000 ( 45 ευρω και αλλα 10 τοποθετηση. Το Kit ειναι απο εξωτερικο ) Σύντομα προβολακια, μεγάλη σκαλα και σημα μαυρο. Στο πίσω μέρος του αυτοκινητου δεν έχει γίνει καμια σημαντική αλλαγή. Προς το παρών έχουμε την διπλή εξάτμιση ( Downpipe και κάτω 550 Ευρω ) και το κόψιμο του προφυλακτήρα. Θα ήθελα όμως να βάλω τον προφυλακτήρα από GTI, να σκουρύνω λίγο τα φανάρια και βάψω το σήμα μαύρο. Στο πλάι αυτό που μπορεί να παρατηρηθεί είναι ότι έχει χαμηλωθεί με ελατήρια της eibach 3mm μπροστα 2mm πίσω ( 120 ευρώ ) τις ζάντες του gti ( 500 ευρώ χωρίς ίχνος γρατζουνιάς μαζί με λάστιχα απάτητα ) οι οποιες βάφτηκαν με plasti dip ( 50 ευρω ) και τέλος τα φιμέ ( 170 ευρω ) Στο μέλλον θα ήθελα να φτιάξω το σημάδι από το γριλο( πονεμένη ιστορία ) Όσο αφορά τον κινητήρα και τα τριγύρω του. Φοράει μανιτάρι με heatshield από γνήσιο ανθρακόνημα. Επίσης έχει πλέον πρόγραμμα της overload. Στο εσωτερικό του αυτοκινητου η μονη αναβάθμιση που έχει γίνει είναι τα λαμπάκια τα οποια έγιναν όλα led. Σύντομα θα μπει πάνω RCD 510, πεταλ από GTI και ίσως τιμόνι από Scirocco σε περίπτωση που βρεθεί σε καλή τιμή. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εάν έγινα κουραστικός η οτιδήποτε άλλο. Απλά ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος που επιτέλους κατάφερα να δείξω και εγώ το αμάξι μου ( και να δω και εγώ ολοκληρωμένο το έργο μου όχι τίποτα άλλο ). Κάθε σχόλιο δεκτό. Το μονο που δεν θα ήθελα να ακούσω είναι το κλασσικό " Καλά ρε μεγάλε έδωσες τόσα λεφτά γιατί δεν πήρες το GTI " Η απάντηση είναι προφανέστατη. Αρχικά με βολεύει το μικρό γιατί είναι καθημερινό εργαλείο, δεύτερον δεν είχα τα λεφτά. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
  13. οριστε και τα αποτελεσματα!
  14. όντως βγαίνει εκτος προϋπολογισμού και δεν αξίζει το κόψε ράψε. Σε ευχαριστώ πολύ
  15. Αχα ευχαριστώ πόλυ. Μήπως γνωρίζεις τι παίζει με το σασμαν ; Γιατι είναι σειριακο ενώ το δικο μ οχι. Χρειάζεται ;
  16. Καλησπέρα παιδιά, λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής. Αδελφικος φίλος έχει ένα GTI ούτε δυο βδομάδες καταφέρνει και το βγάζει ολική ( μοναδικό χάρισμα αυτό το παιδί ) Τώρα το πουλάει για ανταλλακτικά και πέρασε απο το άροστιμενο μυαλό μου να πάρω το μοτέρ και να το βάλω πάνω στο δικο μου. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος για το τι θα χρειαστεί. Εδώ έρχεστε εσείς να μου δώσετε τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων παιδιά.
  17. Καλησπέρα παιδιά, λοιπόν να σας ενημερώσω ότι μεσα στην επόμενη βδομάδα θα γίνει η πατέντα. Θα ποσταρω αμέσως φωτογραφίες με το αποτέλεσμα. Χρειάζεται λίγη βαβουρα αλλα νομίζω πως αξίζει.
  18. Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Επειδή είμαι λίγο ψείρας στο θέμα και για ότι αφορά το αμάξι μου γενικότερα σκεφτόμουν να κάνω κάτι παρόμοιο με την εικόνα. http://imgur.com/yfapqsc Πλέον όμως είναι δύσκολοι οι καιροί οποτε θα κοιτάξω και τις εναλλακτικές. Εσάς ποσο σας πήγε πάνω κάτω?
  19. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κατάστημα με φιλτροχωανες το οποίο παράλληλα μπορεί να κάνει και την εγκατάσταση. Είχα ακούσει για κάποιο μαγαζί απέναντι από την overload αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ( τελειώνοντας με ότι χρειάζεται το polακι θα κάνω μια παρουσίαση )
  20. http://www.ebay.co.uk/itm/Front-Bumper-Lip-Spoiler-Splitter-VW-Polo-5-V-6R-/110977126504?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19d6c09068 Μήπως το έχει πάρει κανένας παιδιά? Εάν ναι σε τι τιμή ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.