Jump to content

Fidaki

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fidaki

 1. Fidaki

  Scotland (Stonehaven)

  © Fidaki

 2. Fidaki

  Stonehaven (Scotland)

  © Fidaki

 3. Fidaki

  France (Mont St Michel)

  © Fidaki

 4. Fidaki

  Mont St Michel (France)

  © Fidaki

 5. Fidaki

  Netherlands

  © Fidaki

 6. Fidaki

  Netherlands

  © Fidaki

 7. Fidaki

  Netherlands

  © Fidaki

 8. Fidaki

  Netherlands

  © Fidaki

 9. @gnikosr Καλησπέρα Νίκο, το P0301 φαίνεται να είναι misfires. (http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16685/P0301/000769) Εφόσον έχεις αλλάξει πολλαπλασιαστές και μπουζί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να μην παίρνουν σωστή ταση οι πολλαπλασιαστές ή κακή ποιότητας βενζίνη (που είναι πολύ κοινό πρόβλημα στην Ελλάδα και η αιτία του προβλήματος που είχα και εγώ όταν άνοιξα αυτό το θέμα). Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.myautorepairadvice.com/p0301.html
 10. Νίκο, επειδή είχα συγκεκριμένα fault codes που δεν βρήκα σε άλλα θέματα, είπα να ξεκινήσω καινούργιο θέμα. Πέρα από το 004269 - Magnetic Clutch for Supercharger, P10AD - 000 open Circuit που βρήκα κάποιες δημοσιεύσεις σε αυτό και σε κάποια forum του εξωτερικού, στα άλλα δυο fault codes καμία πληροφορία. Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή, μήπως ξέρεις αν συμφέρει να αλλάξω και καδένα + σφιγκτήρα μιας και θα σκαλίσουν εκει πίσω?
 11. Καλησπέρα σε όλους. Αυτό το Σάββατο και κατα την διάρκεια της Σαββατιάτικης βόλτας μου, κατέληξα με τα εξής faults στο VCDS. Ο κομπρέσορας δεν ανεβάζει πίεση και το αυτοκίνητο τουρμπίζει κανονικά μετα τις 3500 -4000 σ.α.λ. Επίσης έχω και αναμένο κίτρινο λαμπάκι κινητήρα. Καμία ιδέα αν είναι καμία ασφάλια?? Αν έχει κανείς καμία καλή αλοιφή να τα φτιάχνει όλα? ή πρέπει να πάω για αλλαγή μαγνητικού συμπλέκτη? θα μπορώ να κυκλφορώ το αυτοκίνητο μέχρι να μπεί συνεργείο? 3 Faults Found: 004269 - Magnetic Clutch for Supercharger P10AD - 000 - Open Circuit - MIL ON
 12. Μετά απο πολύ καιρό πήγα και άλλαξα επιτελούς τους πολλαπλασιαστές και το πρόβλημα λύθηκε. Ο κινητήρας δουλεύει εμφανώς καλύτερα.
 13. Φίλε Νίκο, στο δικό μου εχω βάλει πρόγραμμα 100ron, και τα μπουζί που φοράει τώρα λογικά είναι τελευταίο revision γιατί τα έβαλα τον Αύγουστο. Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να είναι καλα της VW απλά μάλον θα βάλω κάτι άλλο που υποτίθεται θα λειτουργεί καλύτερα γιατί όπως λένε δουλεύουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Τώρα για το πρόβλημα λογικά είναι πολλαπλασιαστές, έχω λίγα missfires σε full load του αυτοκινήτου μεταξύ 4500 - 5500rpm σε διαφορετικούς κυλίνδρους και όχι πάντα. Όταν θα πάω για εξάτμιση θα τους αλλάξω και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Σέυχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου κ
 14. Αν κοιτάξεις πάντως στο σαιτ της REVO μιλάει και για stage 1 και για stage 2. Το οτι είναι ικανοποιητικά δεν σημαίνει οτι είναι και το καλύτερο, σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις και ειδικά σε βελτιωμένα αυτοκίνητα να βοηθούν την καλύτερη λειτουργία του κινητήρα. Εγώ πάντως άλλαξα τα μπουζί με καινούργια εργοστασιακά και δεν είδα διαφορά, το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Επειδή σχεδιάζω να πάω για εξάτμηση και stage 2 remap, λέω να αλλάξω πολλαπλασιαστές και μπουζί και να τα κάνω όλα μια και καλή.
 15. @nikev Γιατί τα μπουζί της Vag και όχι αυτά που προτίνει ο βελτιωτής που δουλεύουν και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες?
 16. Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους ασχολήθηκα να συνδέσω το αμάξι με υπολογιστή. Αυτο που διαπίστωσα ήταν λίγα missfires μεταξύ 4500 - 5500 στροφές σε διαφορετικούς κυλίνδρους κάθε φορά και νομίζω ότι είναι πολλαπλασιαστές και μπουζί. Πρόσφατα διάβασα πως η REVO προτίνει μπουζί NGK BKR7EIX "Due to issues with these engines from the factory Revo recommend running NGK BKR7EIX spark plugs whether you're running Stage1 or Stage2 software." http://www.revotechnik.com/product-details/software/volkswagen/golf-v-jetta/94/stage-1/#.VJB66yusV8E
 17. Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Από τότε που άνοιξα αυτό το θέμα έχω κάνει περίπου 5000χλμ και δεν μου ξανάκανε κομπιάσματα. Υποπτεύομαι οτί έφταιγε η βενζίνη που έβαλα στην Ιταλία. Ακόμα πολ/στες δεν άλλαξα. Θέλω κάποια στιγμή να το ανοίξω με διαγνωστικό. Αμα βρώ τίποτα θα ενημερώσω!
 18. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές. Θα κοιτάξω και την τάπα να δω το ελατήριο. Μπουζί άλλαξα πριν μια εβδομάδα, και σκέφτομαι να κοιτάξω πολλαπλασιαστές. Οι διακοπές ήταν πολυ έντονες και μόνο πάνω απο ις 4000 στροφές, Γιά αυτό ανησύχισα. Θα το παρακολουθήσω να δω πως πάει. Αν έχετε άλλες ιδέες τι να κοιτάξω θα με βοηθούσε!
 19. Φοράει Revo stage 1 (στο ταξίδι του είχα περάσει για 95αρα και δεν το έχω αλλαξει ακόμα), και φίλτρο της APR (Carbonio)
 20. Σε πρόσφατο ταξίδι με το golfάκι μου, κατα την επιτάχυνση μετά τις 4000στροφές με τέρμα γκάζι μου έκανε κατι τρελές διακοπές (σαν έντονα Κομπιάσματα) συνοδεία με σκασίματα από την εξάτμηση. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
 21. Δες ποιό CANBUS έχεις και δες αν είναι συμβατό. Αν δεν είναι αλλάζεις CANBUS. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Navigation_System_(RNS510)_Retrofitting
 22. Τελικά η κατανάλωση έπεσε, και μάλιστα πάρα πολυ (6,4lt/100km). Τέτοια τιμή δεν είχα δει ούτε όταν φορούσε το εργοστασιακό πρόγραμμα. 'Εχω την εντύπωση ότι μπορεί να ήταν αρκετά λαδωμένο το φίτρο και να λέρωσε κανένα ΜΑΡ, ή ακόμα να προσαρμοζόταν ο εγκέφαλος στο καινούργιο φίλτρο.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.