Jump to content

stevasil

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About stevasil

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Κέρκυρας

Other Info

  • Car Type
    Jetta
  • Car's nickname
    bella

Recent Profile Visitors

1,594 profile views

stevasil's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Καλά, κι εγώ εμπρόθεσμα απαντάω ε; Λοιπόν, πήγα αντιπροσωπεία και το έσβησαν από το καντράν και μου είπαν πως αν το ξανακάνει θα πάω για πολλαπλασιαστή. Μέχρι σήμερα δεν το ξανάκανε.
  2. Κι εγώ που δε ξέρω πολλά, τι να πιστέψω ρε γμτ;
  3. Αυτό με χαλάει κι εμένα μεταξύ άλλων. Τέσπα, μιλώντας με έναν μηχανικό , μου είπε πως υπήρχαν πολλά κρούσματα σπασμένων εμβόλων και γιαυτό άλλαξαν - μείωσαν τους ίππους.
  4. Παιδιά, σόρρυ για την παρεμβολή στην κατηγορία σας, αλλά επειδή η κατηγορία jetta δεν πολυκινείται, ρίξτε μία ματιά εδώ: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=53420#entry538654. Σίγουρα κάποιοι από σας φοράτε τον ίδιο κινητήρα με μένα, έχω κάποιες απορίες .Εκτιμώ κάθε γνώμη ή παρατήρηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στέλιος. ΥΓ. Ελπίζω να μην παραβαίνω κανέναν κανόνα με την εδώ παρεμβολή μου.
  5. stevasil

    jetta

    home
  6. Λοιπόν κοίτα. Το αμάξι το αγόρασε ο πατέρας μου 1ος του 2009, αλλά δεν ήξερε τι έπερνε. Βρισκόμουν Αθήνα τότε και έκανα την αγορά για παρτη του από την γνωστή αντιπροσωπεία στη Λεωφ. Καρέα. Το αμάξι το είχα στα χέρια μου κάνα τρίμηνο Αθήνα και στρώθηκε ευλαβικά στα χέρια μου Εγώ είχα AUDI A4. Μέχρι που πριν κανα τρίμηνο , ο πατέρας μου ζήτησε να μου δώσει το Jetta και να του δώσω το δικό μου να το δωσει ανταλλαγή να πάρει το polo. Ok ειπα, δεν χαλάστηκα. Το update έγινε τον Οκτώβρη του 2012 , αλλά επειδή τότε δεν το είχα εγώ, παρά το έπερνα σποραδικά, δεν διαπίστωσα τίποτα. Βλέποντας όμως το jetta τώρα σε σχέση με εκείνο που θυμάμαι , είναι η μέρα με την νύχτα ρε παιδιά. Ο κωδικός στο ταμπελάκι αν σας λέει τίποτα είναι M CAVD1483 3752266 Το πρόβλημα μου είναι πως θέλω ξανά πίσω το παλιό καλό , νευρικό jettάκι και δεν ξέρω τι διακινδυνεύω ζητώντας να μου το επαναφέρουν στην προηγούμενη κατάσταση του. Να σημειωθεί πως το αμάξι δεν το "σπάω", το μεταχειρίζομαι με στοργή και προδερμ όταν το οδηγώ αλλά μου λείπει το γκάζι που γνώρισα όταν ακόμα το είχε ο πατέρας μου. edit: Τελικά πόσα άλογα είχε και πόσα έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έχω ακούσει πολλες απόψεις. Ο μηχανικός εδώ στην Κέρκυρα μου είχε πει για 170+, ο πωλητής στην Αθήνα τότε 160, ενώ φίλος μηχανικός στην seat το 2009 μου είχε πεί όντως για 180. Γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία. Επίσης γιατί οι επίσημες αντιπροσωπίες ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΙΠΠΟΥΣ; Βάζουν την αναβάθμιση λες και είναι στα κρυφά.
  7. Να σαι καλά ρε φίλε φριτέζα, θα ψαχτώ γενικώς και ότι βγάλω θα ενημερώσω.
  8. Ναι, το διαπίστωσα πως δεν έχει πολύ κίνηση. Αλλά από την άλλη δεν βρήκα και κάτι στα GOLF σχετικό με την απορία μου. Άσε που φοβάμαι να ρωτήσω εκεί μην πω καμιά πατάτα και γελάνε μαζί μου. Ξέρεις, δεν είμαι γκαζοφονιάς αλλά μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά στο γκάζι και σκέφτομαι να το επαναφέρω, αν στο ψάξε ψάξε δεν βρω κάποιο ιστορικό βλαβών στο συγκεκριμένο μοτέρ με τα 160 άλογα.Κανονικά θα μου το κάνουν χωρίς κόστος έτσι δεν είναι; Εσύ έχεις ακούσει να βγάζουν τιποτα;
  9. ΟΚ, για να μην ανοίγω νέο θέμα, ρωτάω εδώ. Από τον περασμένο Οκτώβρη που έγινε το σέρβις, το αμάξι δεν τραβάει όπως πριν ( 1.400 TSI jetta 1ος του 2009 με κωδικό κινητήρα CAVD 1483) . Διαβάζοντας εδώ, ρώτησα τον τεχνικό αν όντως με την αναβάθμιση - που στην ουσία υποβάθμιση είναι- μειώθηκαν τα άλογα. Μου είπε πως όχι , και όταν επέμεινα πως βλέπω αλλαγή, μου είπε πως ίσως υπάρχει μία μικρή μείωση, αλλά είναι υποχρεωτική η αλλαγή αλλιώς αν δεν δεχόμουν έπρεπε να υπογράψω πως αναλαμβάνω την ευθύνη τυχόν βλαβών. Τώρα τι εννοεί δεν το κατάλαβα καθότι το αυτοκίνητο είναι εκτός εγγύησης και δεν νομίζω να καλυφτώ σε τίποτα. Βέβαια δεν μου απάντησε στο ερώτημα αν η VW θα μου επιστρέψει την χρηματική διαφορά αφού πλήρωσα αυτοκίνητο 160 αλόγων και μετά μου το μετατρέπει ετσιθελικα σε μικρότερο. Η ερώτηση είναι, αν ζητήσω να αφαιρέσουν την αναβάθμιση (ή όπως αλλιώς λέγεται ) για να "με ακούει " το αμάξι όταν πατάω γκάζι, τι κίνδυνοι ελοχεύουν. Υπάρχει κάποιο ιστορικό βλαβών που ίσως εμφανίσει;
  10. Ευχαριστώ, αυτό θα γίνει αύριο κιόλας, απλά είπα μήπως εκ πείρας ξέρετε κάτι παραπάνω , όπως τι έχει παρουσιάσει το μοντέλο κατά το παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις.. Ανησυχώ. UPDATE Σύμφωνα με τον μηχανικό της επίσημης εδώ στην Κέρκυρα, υπήρξε στιγμιαία δυσλειτουργία ενός κυλίνδρου, ενδεχομένως λόγω καυσίμου, θεωρεί πως δεν πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη σε αλλαγή ας πούμε πολλαπλασιαστή, εκτός και αν το ξανακάνει. Σε ένα τρίμηνο είμαι για σέρβις οπότε θα μας πει το φίλτρο αν είναι βενζίνη ή κάτι άλλο. Μέχρι τότε βλέπουμε. Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  11. Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός jetta του 2009 με κωδικό κινητήρα CAVD 1483. Το αμάξι το πήρα προ διμήνου από τον πατέρα μου, με 43.000 χλμ. Τα σέρβις έχουν γίνει κανονικά στην τοπική αντιπροσωπία και το δούλεμα του αυτοκινήτου μέχρι τώρα από τον πατέρα μου είναι συντηρητικό (70άρης συνταξιούχος πουλμαντζής , που όταν το αγόραζε δεν ήξερε τι έπερνε και τελικά κατέληξε σε μένα. χαχα) . Πριν λίγο και ενώ οδηγούσα με καμιά 50αρια χλμ την ώρα στο ταμπλώ εμφανήστηκε η ένδειξη EDS και ένα ανεπαίσθητο τρεμούλιασμα στο γκάζωμα στις χαμηλές στροφές και παρέμεινε για κάνα 5λεπτο, όσπου έκανα άκρη και έσβησα. Μόλις ξανάναψα εξαφανήστηκε η ένδειξη καθώς και το τρεμούλιασμα. Τι νάναι , ρωτάω γιατί ανυσηχώ, εννοείται πως αύριο θα πάω από το συνεργείο , αλλά με ζώνουν τα φίδια. ΥΓ από όταν το πήρα βάζω εναλλάξ βενζίνη 50 ευρώ τη φορά, μία απλή , μία shell vpower δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Η ένδειξη ήταν EPC και όχι η παραπάνω. Συνοδεύτηκε από άναμα του κίτρινου σήματος του κινητήρα από κάτω, η οποία όμως έσβησε κατά την διάρκεια της οδήγησης αφήνοντας αναμένη μόνο την ένδιεξη EPC η οποία όπως είπα παραπάνω δεν ξανάναψε όταν έσβησα και ξανάναψα την μηχανή. Πριν λίγο έφερα και τον μικρό από το φροντιστήριο και πάλι όλα καλά. Να είναι κάτι παροδικό ή να το κοιτάξω; ΥΓ Ας αλλάξει παρακαλώ ένας moderator τον τίτλο μην γελάνε μαζί μου. Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  12. Καλησπέρα παίδες. Στέλιος από Κέρκυρα, κάτοχος ενός jetta 1ος του 2009 με κωδικό κινητήρα CAVD 1483. Είχα θεματάκι σήμερα και ψάχνοντας στο ιντερνετ σας βρήκα! Πάω στην κατάλληλη υποκατηγορία να αρχίσω ερωτήσεις!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.