Jump to content

andre

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About andre

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

andre's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλό παιδί ο Κυριάκος και άψογος στις πληρωμές του

  2. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά ? http://www.sspperformance.com/product/dsg-400whp-clutch-upgrade---audi/ Έχει ρωτήσει κανείς σε ντόπιο επισκευαστή δίσκων αν μπορεί να φτιάξει και για dsg ?
  3. Λογικά είναι η αντλία βενζίνης που κάνει λίγο θόρυβο , δες ένα άλλο να δεις αν το δικό σου το κάνει ποιο έντονα.
  4. Την αποτυχία τους στην κρητη την διαφημίζουν σαν επιτυχία εις βάρος ανθρώπου που παραλίγο να καεί και να σκοτωθεί και μετά των κοροϊδεύουν κιόλας γιατί αυτοί των ονόμασαν τσικαμπουμ , τέλος πάντων δεν το συνεχίζω γιατί δεν αξίζει των κόπο.
  5. Να το λάβω σαν επίσημη απάντηση από τους e-tuners ?
  6. Αν απαντήσει τώρα ο Νίκος για της ανακρίβειες που γράφετε θα βρεθείτε με την πλάτη στων τοίχο, μην ξανά-χρησιμοποιήσετε την περίπτωση του παιδιού από την κρήτη που το βαφτίσατε τσικαμουμ σαν κατόρθωμα γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Μιας και ξαναγίνεστε ομιλητικοί , γιατί ονομάσατε το Νίκο τσικαμούν ?
  7. Για έμενα σαν πελάτης αν βάλεις σε μια ζυγαριά τους e-t@@ners και τους o@erl@ad θα δείξει Ο , οπότε τα ίδια είναι και οι μεν και η δε , όταν χρειάζεται απαντήσεις ο ιδιοκτήτης και ο κόσμος εξαφανίζονται. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται, εμφανίζετε δε μετά από 1 χρόνο ως ναυαγοσώστης. Αυτή η ιστορία στην Ελλάδα έχει πολλά επεισόδια ακόμα . και όπως εχω ξαναγράψει , όσο μικραίνει η πίτα τα επεισόδια θα συνεχίζονται.
  8. Ναι ρε της άφησα και τώρα ασχολούμαι με κάτι μπεκ rs4
  9. Αν δέχεστε αυτοκίνητα που δεν είναι vw , τότε μετρήστε με , ελπίζω να μην παίξει ρόλο που είμαι ποιο όμορφος και ποιο γρήγορος
  10. Το ήπια πάντως το τσαγακι μου. Η εξήγηση βέβαια είναι ότι είχα ξεχάσει το esp ανοικτό γιαυτό μου έφυγε. Από σήμερα μόλις βλέπω σκαραβαίο θα κάνω στην άκρη.
  11. Ρε mike directd by mike to video μου και σήμα vwclub ? ντροπή σου , μου χρωστάς μια garret 3076 , 4 μπεκ 630 , 1 χταπόδι , 4 r888 και 4 oz ultra leggera Τώρα που το καλοσκέφτομαι καλύτερα μου χρωστάς 100λιτρα 100αρα βενζίνη Παιδιά μιας και περάσαμε καλά και είμαστε και εμείς εκτός vw club πάνω από 10 αυτοκίνητα + 3-4 ιδιοκτήτες που τα έχουν συνεργείο σε αυτήν την συνάντηση και από ότι είδα και η δικιά μας παρέα έχει vw και η παρέα του vw club έχει seat, προτείνω να γίνει μια κοινή συνάντηση όλων όσον έχουν vag , είμαι σίγουρος ότι θα μαζευτούν πάνω από 50 αυτοκίνητα, πιστεύω θα είναι πολύ καλά. Άντε έρχεται και video της κόντρας toledo 1.8t vs Σκαραβαίος πρασινουλης
  12. Κατάλαβα , του vag το κάγκελο θα γίνει μιας και έχει κλείσει την ίδια μέρα την πίστα τα μέλη vag κρητης ( seat-skoda-audi-vw).
  13. Με ταχυδρομείο συστημένο, 4-5Ε θέλει περίπου

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.