Jump to content

mihalhs

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mihalhs

  1. Καλησπέρα. Εγώ δεν έβαλα τίποτα παραπάνω από ότι γράφω στον οδηγό και ακόμα έτσι το λειτουργώ, έβαλα και ένα bluetooth transmiter και παίζω από το κινητό χωρίς να συνδέσω το καλώδιο. Επειδή πάει καιρός από τότε και τις άφησα τις "μοντιφιές" θα βάλω το vcds να επιβεβαιώσω ότι είναι αυτή η κωδικοποίηση και θα επανέλθω. Την συγκεκριμένη μέθοδο την έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο δικό μου rcd 300 που δεν είναι mp3.
  2. Καλησπέρα, αν και καθυστερημένα. Το δικό είναι το απλό rcd 300 non mp3 δεν είχε επάνω την CDιέρα και και ήθελε την αλλαγή της κωδικοποίησης του εγκεφάλου (ναι μέσω vagcom). Όταν πατάς το πλήκτρο του CD δύο φορές πάει στο AUX. Εγώ δεν έβαλα αυτήν την συσκευή. Αυτό το καλώδιο αγόρασα και έβγαλα το πλαστικό γιατί δεν ταίριαζε, το οποίο και αγόρασα με 15€. http://prntscr.com/fh4qhr
  3. Οκ! Σε ευχαριστώ πολύ θα το παραγγείλω άμεσα από aliexpress. [emoji2]
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό οδηγό. Κάτι τελευταίο, έχω βρει μοχλό από ebay με 25€ περίπου αυτά είναι ασφαλή η μου προτείνεις να πάρω από την αντιπροσωπία?
  5. Καλησπέρα σε όλους! Εγώ θέλω να εγκαταστήσω μόνο το Cruise control. Η οθόνη που έχω είναι η midline. Με το vcds είδα τον κωδικό του του εγκεφάλου και ο 1K0-953-549-AF. Στο site είδα ότι μπορώ να βάλω cc και επίσης στον σενσορα γράφει yes. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το μόνο που χρειάζομαι είναι μόνο ο μοχλός. Θα χρειαστώ και εκείνο το καλώδιο που αλλάζει στον οδηγο?
  6. Καλησπέρα!! Εμένα χάλασε το κλείστρο της ζώνης (αυτό που κουμπώνεις την ζώνη) έχει μείνει μέσα το κόκκινο πλαστικό και δεν μπορώ να βάλω την ζώνη (του συνοδηγού). Ξέρετε το κόστος αλλαγής και που θα βρω το ανταλλακτικό, γιατί σε αναζήτηση μου στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι ίσως να μην το ψαχνω και σωστά γιατί δεν ξέρω πως λέγεται. Μήπως υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται?
  7. Καλησπέρα σε όλους είναι το πρώτο μου HOW TO στο forum! Αρχικά να σημειώσω οτι η εγκατάσταση αφορά μόνο έξοδο AUX και όχι USB επίσης η εγκατάσταση δεν θα γίνει με κάποιο adapter αλλά με καλώδιο που συνδέεται στην CDιερα. Το κόστος της εγκατάστασης είναι μόλις 17€ (15€ το καλώδιο από το RCD300 σε rca και 2€ από rca σε jack). Την εγκατάσταση εγώ την έκανα με την βοήθεια ηλεκτρονικού απλά και μόνο για σιγουριά, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Στο forum αλλά και σε ξένα forum έβρισκα πληροφορίες μόνο για την εγκατάσταση κάποιων συσκευών adapter (yatour, xcarlink, dension) άλλα λόγω των capital control δεν μπορούσα να αγοράσω αυτήν την συσκευή άμεσα (και το ήθελα τώρα για τα ταξιδάκια ) επίσης το κόστος είναι 3πλάσιο και η μόνη διαφορά είναι το usb (το οποίο δεν υποστηρίζεται και 100% από το RCD 300). Επειδή η εγκατάσταση έγινε στον ηλεκτρονικό δυστυχώς δεν έχω τραβήξει αναλυτικές φωτογραφίες. Αρχικά θα πρέπει να αλλάξουμε την κωδικοποίηση από το VCDS για να μας εμφανίζει την επιλογή " AUX IN " όταν πατάμε 2 φορές το CD button. Τώρα αφού κλείσουμε το vcds προχωράμε στην αφαίρεση του RCD 300. Στην συνέχεια το καλώδιο που κουμπώνει πάνω στο RCD το αγόρασα από τον μαγαζάτορα και δεν γνωρίζω πως ακριβώς λέγεται, είναι αυτό εδώ (δεν κάνω διαφήμιση αλλά είναι στο μόνο μαγαζί που το βρήκα, εγώ το αγόρασα από το μαγαζί της γειτονιάς μου 15€). Και τώρα ΠΡΟΣΟΧΗ, το καλώδιο που αγόρασα εγώ δεν έλεγε ότι κάνει για το RCD 300 και όντως δεν έκανε, τα pins δεν ήταν στην σωστή θέση. Για την τοποθέτηση χρειάστηκε να αφαιρέσουμε το πλαστικό κάλυμμα (όπως θα δείτε και στην φωτογραφία από το eshop το άσπρο πλαστικό δεν ταίριαζε στο rcd.). Αλλαγή των pins Ίσως βρείτε το εξάρτημα που ταιριάζει ακριβώς στο rcd, τότε δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα pins. Ύστερα συνδέουμε το rca με το καλώδιο (rca male to jack male 3.5mm) αφού τα συνδέσετε καλό είναι να τυλίξετε τις ενώσεις με μία μονωτική ταινία για να μην χαλαρώσουν σε τίποτα λακούβες. Μετά περνάμε το καλώδιο στο ντουλαπάκι από πίσω και συνδέουμε την συσκευή μας. Για πρόσβαση στο AUX IN πατάμε 2 φορές το CD, απο το RCD μπορούμε μόνο να προσαρμόσουμε την ένταση, όλα τα άλλα απο την συσκευή! ΥΓ1: Εκεί με την αλλαγή των pins δεν είμαι 100% οτι είναι αυτή η σωστή διάταξη για αφότου το τοποθετήσαμε το ξέχασα αλλά και στην φωτογραφία που ανέβασα αυτές φαίνεται να είναι οι υποδοχές, κάποιος ο οποίος γνωρίζει παρακαλώ να με διορθώσει εάν κάνω λάθος, με την πρώτη ευκαιρία θα το ανοίξω και θα ποστάρω φωτογραφία. ΥΓ2: Υπάρχει δυνατότητα να μπεί με βίσμα στην θήκη δίπλα από το ESP , λογικά και αυτό ίσως χρειαστεί την αλλαγή των pins ΥΓ3: Υπάρχει καλώδιο που καταλήγει κατευθείαν σε jack 3.5mm και όχι σε rca (εγώ δεν το βρήκα)
  8. Καλησπέρα σας παιδιά! Σήμερα παρατήρησα και εγώ και σε εμένα δεν ανάβουν τα φώτα όταν ανοίγω την πόρτα του συνοδηγού ούτε και ανάβει το λαμπάκι ότι είναι ανοιχτή! Το αμάξι το πήρα πριν μια εβδομάδα (Golf 5). Πόσο κοστίζει να το φτιάξω? Κάπου διάβασα ότι εάν βάλω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό έρχεται σχετικά φτηνά (40€ - 60€). Θα έχω πρόβλημα εάν δεν το αλλάξω ακόμα? Αυτό είναι το εξάρτημα που χρειάζεται? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171211191715&alt=web Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  9. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω όλες τις φορές που έχει περαστεί κτεο το αυτοκίνητο προκειμένου να δω τα χιλιόμετρα του κάθε φορά που πήγαινε? Μήπως υπάρχει κάποιο σύστημα που καταχωρουνται? Υπάρχει μόνο το χαρτί από το τελευταίο κτεο που πέρασε το αυτοκίνητο! Ευχαριστώ πολύ!
  10. Σε ευχαριστώ πολύ! Από ότι κατάλαβα θέλει αλλαγή ολόκληρο το τιμόνι καθώς και ο εγκέφαλος! Σε ευχαριστώ πολύ!
  11. Καλησπέρα σας! Έχω λίγες μέρες τώρα που αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο (Golf Gt mk5). Έχω βρει να βάλω έξτρα τα κουμπιά στο τιμόνι! Μετά απο πολύ ψάξιμο και στο forum δεν κατάφερα να βρω εάν αυτό που θέλω να κάνω γίνεται καθώς και τι άλλο χρειάζεται! Γνωρίζει κανένας εάν μπορώ να εγκαταστήσω τα κουμπιά πολλαπλών σε τιμόνι που δεν έχει και εάν ναι τι άλλο εξάρτημα χρειάζομαι! Το ραδιόφωνο μου είναι το RCD300 και τα κουμπιά..... http://www.ebay.com/itm/231470157734?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.