Jump to content

giannisp

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About giannisp

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Πετρούπολης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

750 profile views

giannisp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Θα περιμένω φίλε @spiros1973 με ανυπομονησία. Όπως και να έχει καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς εύχομαι.
  2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!Θα ήθελα να ακούσω απόψεις από φίλους που έχουν το golf 7 gti. Αξίζει να πάω σε αλλαγή απο το 6αρι στο 7αρι? Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
  3. @firev12 σε ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε. Πριν λίγο μίλησα και όντως τα πράγματα είναι όπως τα παραθέτεις από πάνω. Κοίτα για το ESP δεν μπορώ να πω πολλά. Σίγουρα αξίζει. Όταν πήγα από golf mk4 σε golf mk6 μου φάνηκε η διαφορά όπως θα φαινόταν στον οποιοδήποτε θεωρώ.
  4. Ευχαριστώ φίλε μου,πάντως, να'σαι καλά.
  5. @Polakias TDI καταρχήν φίλε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Έχω κάλυψη για κρύσταλλα και όντως αντικαθίσταται (όχι το γνήσιο), μέσω της γνωστής εταιρίας. Απλά ρώτησα περισσότερο για να ξέρω πόσο θα μου κοστίσει αν επιλέξω να το αντικαταστήσω με γνήσιο. Έχω μια τρέλα με τη vw (κληρονομιά από τον πατέρα) από μικρός και μέχρι τώρα κάθε ανταλλακτικό ήταν original teile...
  6. Καλημέρα σε όλους τους φίλους και από εμένα! Παρασκευή βράδυ βρήκα σπασμένο το μικρό τζαμάκι(όχι το ηλεκτρικό παράθυρο) των πίσω επιβατών που έχει το golf . Ήθελα να ρωτήσω όποιον φίλο μπορεί να γνωρίζει πόσο κοστίζει για VW GOLF VI 1.4 TSI το τζάμι αυτό για να το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  7. XAXAXAXAXA είσαι ωραίος Gmis...!!!Καλύτερα σε σουβλάκια να τα σκορπίσω δηλαδή.Πέρα από την πλάκα η αλήθεια είναι ότι επειδή το μοντέλο μου είναι trendline γυμνό δηλαδή για τα γούστα μου θέλει πολλά.Έλεγα να χρησιμοποιήσω μαμά κομμάτια για να πλησιάσω όσο περισσότερο γίνεται το R20.Εκ των πραγμάτων ξέρω ότι θα μου κοστίσει ακριβά και ότι οι περισσότεροι φίλοι θα μου προτείνουν φαντάζομαι να κρατήσω τα χρήματα και να τα ρίξω στην αγορά του επόμενου GOLF, γιατί και το επόμενο golf θα είναι!Έχει ξεκινήσει το θέμα οικογενειακά...Από το GOLF 2 GTI του πατέρα μου πήγαμε στο 4άρι, εδώ και 5 μήνες είμαι στο 6άρι και φιλοδοξώ να πάω στο 8άρι. Ζυγά όλα τα μοντέλα...
  8. Φιλε economist αν ξεκινησω να ψαχνω κομματια απο ebay.de θα βγαλω ακρη πιστευεις?
  9. Παιδια καλησπερα.Εχω παρει ενα golf 6 1.4 122hp εδω και 5 μηνες.Ενδιαφερομαι αν γινεται να μπορουσα να φορεσω εξωτερικα το r-line πακετο της αντιπροσωπειας που εχει κυκλοφορησει εδω και 5 χρονια περιπου.Υπαρχει περιπτωση να παω και να με εξυπηρετησουν στην αντιπροσωπεια ή θα πρεπει να το φτιαξω μονος κομματι κομματι? Ευχαριστω.
  10. Ευχαριστω πολυ για τν βοηθεια dasauto...!
  11. Παιδιά είμαι νέος στο forum και έψαχνα να δώ πόσο θα μου κοστίσει να εκτελωνίσω μεταχειρισμένο vw golf vii r από Γερμανία...παρακαλώ οποίος μπορεί να με διαφωτίσει επιντου θέματος... Ευχαριστώ! Ζητώ συγνώμη για ορισμένα μου λάθη...γράφω απο iPad...
  12. Παιδιά καλημέρα!Ειμαι κάτοχος ενός golf vi trend line απο τον περασμένο Απρίλιο και καινούργιος στο forum.Απο golf 4 πήγα σε άψογα μεταχειρισμένο 6αρι.Καιγομαι όμως πολύ να αλλάξω όλο την μπροστινή μούρη και να τν κάνω όπως του r.Μπορει κανένας να με βοηθήσει απο ποιο site μπορώ να την παραγγειλω; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.