Jump to content

noda21

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About noda21

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Ηλιούπολης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

noda21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είτε με την ARAG είτε με την DAS θα κάνει κάποιος τέτοιο συμβόλαιο. Επίσης να αναφέρω ότι για ασφάλιση >2 οχημάτων παρέχονται εκπtώσεις, όπως επίσης και για τις περιπτώσεις που κάνεις συμβόλαιο για περισσότερο από 1 έτος. (μπορείς από σήμερα να υπογράψεις για συμβόλαιο 5 ετών). Τέλος αν κάποιος έχει κάρτα ανεργίας, το κόστος πέφτει κατά 12%. Αυτά τα λέω για την ARAG (αντίστοιχα είναι και στην DAS). (προφανώς και είμαι στον χώρο και τα λέω αυτά. Δεν ψάχνω να πουλήσω, ευχαρίστως να δώσω κάποια πληροφορία αν θέλει κάποιος)
  2. Παιδιά απλά στο κομμάτι της νομικής προστασίας να αναφέρω ότι ένας όρος που υπάρχει σε όλα τα ασφαλιστήρια που παρέχονται ως πρόσθετη κάλυψη στην ασφάλεια του αυτοκινήτου, είναι ότι δεν σε καλύπτει για να στραφείς νομικά εναντίον της ασφαλιστικής σου εταιρείας. Αν υποθετικά σε μια ζημιά η εταιρεία σου πει ότι εγκρίνει αποζημίωση 100 κι εσύ επιμένεις ότι η ζημιά σου είναι 200 και θες να στραφείς νομικά, δεν είσαι καλυμμένος. Για αυτό καλό είναι να προτιμούνται ξεχωριστές ασφάλειες. Σίγουρα το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο (ένα πλήρες πακέτο πάει στα 80€ το χρόνο) αλλά είσαι πολύ πιο σίγουρος. Τώρα στο θέμα για τις ασφαλιστικές, σε όλες δυστυχώς μπορεί για κάποιο λόγο να προκύψει καθυστέρηση, το να κατατάσσουμε μια εταιρεία σε καλή ή κακή αναλόγως 1 περιστατικού είναι λίγο άδικο.
  3. Πάντως στο δικό μου ένα ενοχλητικό τρίξιμο που ακουγόταν κι από τις 2 μεριές (τόσο που νόμιζα ότι παίζει το παράθυρο) ήταν η ζώνη ασφαλείας. Μόλις ανεβοκατέβαζα λίγο το σημείο που "έπιανε" στην κολώνα σταματούσε. Ελπίζω να είναι κάτι τόσο απλό και σε εσάς
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.