Jump to content

2litres

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About 2litres

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

612 profile views

2litres's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σας, Είχα καιρο τη σκέψη να βάλω ανακληνομενων καθρεπτες. Πήγα αγόρασα από Γερμανία τα door modules που χρειάζομαι τους καθρέπτες με το μοτέρ και τον διακόπτη. Σήμερα προσπάθησα να τα τοποθετήσω αλλά αντιμετώπισα ένα μικρό πρόβλημα. Αφού τοποθέτησα τα door modules, το σωστό σε κάθε πλευρα, δοκίμασα να δω αν οι ήδη υπάρχοντες καθρέπτες, οι δικοί μου δηλαδή λειτουργουν. Τοτε διαπίστωσα ότι όλα πάνε στραβά. Με τον επιλογέα στον αριστερό καθρέπτη κουνιόταν ο δεξιός και μάλιστα όταν τον πηγαινα πάνω αυτός πήγαινε προς τα μέσα όταν τον πηγαινα κάτω προς τα εξω. Όταν ήθελα να πάει μέσα πήγαινε πανω και τέλος όταν ήθελα να πάει προς τα έξω πήγαινε κάτω. Αντίστοιχα τα ίδια και όταν επέλεγα τον δεξί κουνιόταν με το ίδιο μοτιβοο αριστερός. Επίσης τα παράθυρα το ίδιο το αριστερό μπροστά κοντρόλ χειριζόταν το δεξί παράθυρο και όταν πατούσα να πάει κάτω αυτό πήγαινε πανω. Το ίδιο σε όλα τα παράθυρα. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανείς? Να αλλάξω την πολικότητα στο ρεύμα θα το διορθώσει? Η θα τα κάψω όλα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλημερα σας. Εχω μια ερωτηση σχετικα με την ολη διαδικασια cecm απο που αγορασατε ρε παιδια και ποσο πηγε? Εκτος και αν ολοι σαε ειχατε τη highend αποτι εχω καταλαβει εγω θα χρειαστω αγορα καινουριας
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΦΩΤΩΝ ΒΡΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ GOLF 6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΚΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΟΥΝ vag com?
  4. Καλησπερα ειμαι καινουριος και γραφω γτ σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρησμενο passat 2009 1.4 που πουλαει ενας κυριος στη γειτονια μου. εχει περι τα 100.000χλμ και εχει dsg πανω. ηθελα να ρωτησω αν αξιζει που ειναι αυτοματο η να μην μπλεξω λογω προβληματων που βγαζει? εχει κανει σερβις σε αντιπροσωπειες αν παρω τηλ λετε να μου πουν αν και τι εχουν αλλαξει οσων αφορα κιβωτιο και μηχανικα? ευχαριστω!! Α και ξεχασα να ρωτησω ξερετε αν εχει dsg6 ή dsg7?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.