Jump to content

Timz

Members
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Timz last won the day on September 21 2018

Timz had the most liked content!

About Timz

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Νέας Σμύρνης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,091 profile views

Timz's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

12

Reputation

  1. Οποτε αν βγει ολικη, απλα όταν έρθει η στιγμή της αποζημίωσης, λαμβανω απο την αλλη ασφαλιστική την αξια του αυτ/του (μέσο όρο αγοράς)? Δε πρέπει να αποδεσμευτεί απο εμένα αμεσα? (Λογω σ/κ δεν ειχα δυνατότητα να επικοινωνήσω με εταιριες, για αυτο και εδω οι ερωτήσεις)
  2. Καλημερα, Ακομα δε ξερω αν το βγει ολικη, το πιο πιθανο ειναι αυτο. Αυτο θελω κιολας.. Παρακατω, θα ηθελα την αποψη σας ως προς το τι αξιζει να γινει. Πεταμα (αποσυρση); ΝΑ βρω ενα αμαξι μετ/μενο, και να το δωσω σαν αποσυρση; Θεωρητικα μπορω να ελπιζω θεωρω σε κανα 1000αρικο-1500, καθως ολα τα υπολοιπα (Εννοειται κατα τα αλλα ειναι πενα ) και μοτερ/τουρμπινα ειναι οκ; ΔΕν υπαρχει χρονος και ορεξη να το διαλυσω και να αρχισω να πουλαω κομματια, αντε να ξηλωσω ραδια, και εξτραδακια ετσι για το γαμωτο..
  3. Δυστυχώς συμφωνώ... Ειναι πολυ δύσκολο γιατί του ειχα αρκετά εξτρα ολα τοποθετημένα απο εμενα.καταλαβαίνεις. Ναι αυτη είναι η ζημιά εν τέλη. Και εννοείται δε ξερω τι να παρω, αν υποθέσουμε οτι θα βγει ολική, με αυτο το ποσο..
  4. Καλησπέρα παίδια, Χωρις να μπουμε αρχικα σε λεπτομερειες καθως ειναι μεγαλη κουβεντα (έφταιγε ο αλλος) εχω το εξης που θα ηθελα να συζητησουμε. Μετα απο τροχαιο, εχουμε ζημια μπροστα, που εχει φτασει μεχρι και στην πολλαπλη στο χταποδι. Εχουμε ολα τα ψυγεια, στραβωμα στο σασι (θελει καλιμπρα), βαση μηχανης, φτερα καπο εισαγωγη, κλαπετα στην εισαγωγη, σπασιμο καπου στην πεταλουδα. Απο λαμαρινο πλαστικα μάσκα προφυλακτήρα δυο φτερα καπο φαναρι. Εχουμε περιπου μια εκτιμηση(οχι επισημη και τελικη) 5000Ε ζημια ( Golf V BMY 07') Θα ηθελα τις αποψεις σας, στο αν αξιζει πραγματικα να φτιαχτει (ειμαι της αποψης πως οχι, ειδικα οταν το αντικρισα γυμνο, πισω απο τα σπασμενα πλαστικα και λαμαρινοειδη). Δεν εμπιστευομαι καν στο 100% οτι θα εχω ιδιο αμαξι μετα την επισκευη, αλλα και εκτος αυτου ειμαι ηδη στα 130κ χλμ, και σιγουρα πλεον θα ζηταει τα στανταρ. Δε θέλω να το δωσω με την καμια, αλλα φοβάμαι πως δεν αξιζει.. Ευχαριστω εκ των προτερων. 
  5. Καλησπερα, έχει ξανασυζητηθεί αλλά οι απαντησεις ποικιλουν. Το GolF V, 140ps, (μαλλον δεν εχει σημασια το ετος) έχει τελικα τέτοιο συστημα εργοστασιακα; Αντλια λαδιου που τροφοδοτει κυκλωμα προς τη τουρμπινα που "λενε μερικοι". Αντλια ειναι, θεωρητικα δεν πρεπει να ακουγεται κατι οταν το σβηνεις; ευχαριστω ^^
  6. Σωστός. Και η αριστερή η σκαστρα.
  7. Σηκωνεις το καπακι, και σχετικά πάνω αριστερα ειναι ακριβώς οπως μια φώτο (σε ΒΜΥ) που εχω ανεβασει στο θεμα που ανέφερες.
  8. Επειδη λες οτι εχει να κάνει με το οταν πατάς φρενο (δηλαδη οταν πατας ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ) *
  9. Επειδη λες οτι εχει να κάνει με το οταν πατάς φρενο, το λογικό δεν ειναι να σχετίζεται με αυτο? Εχω ακριβως το ιδιο, αλλαξα τακακια που ήταν σε χάλια μαύρα, αλλα το εχω ακομα.. λες και βρίσκει κάπου κάτι, και ειναι με την ιδια συχνότητα όταν το κάνει. Βαση μηχανης και σινεμπλοκ ρουλεμαν κλπ, εχουν αλλου ειδους ηχους, πχ σε λακκούβες κλπ. Να φανταστώ όταν στρίβεις, αλλοιώνεται καπως ο ηχος (χειρότερα η καλυτερα)?
  10. Ειχα πει και παραπανω οτι κανει φασαρια οταν ΔΕΝ παταω φρένο. Με το που το πατησω το πεντάλ, εστω και ελαχιστα, σταματάει. Οσο γι'αυτό που ρώτησες, δεν εχω ιδεα, γιατι είχα φύγει Θωρητικά κανει καλες δουλείες . Ευχαριστώ πάντως
  11. Aλλαξα τακακια, ηταν σε μαυρα χαλια παρολα αυτα συνεχιζει ο θόρυβος (λιγοτερο βεβαια) Τακακια βαζω τελευταια pagit. Δεν μου ειπαν κατι για δισκοπλακες. ιδεες;;
  12. Δεν άλλαξα τακακια προσφατα, οπότε δεν εγινε κάποια επέμβαση εκει στα φρενα. Στο συνεργείο μου είπαν πως να έχουν ακομα ψωμί, αν και γενικόλογο καθως απλα τα τσέκαρε με φακό για ρινισματα. Μαλλον θα αλλαξω και δισκους και ολα να τελειώνω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.