Jump to content

Themis83

Members
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Themis83 last won the day on January 30 2019

Themis83 had the most liked content!

2 Followers

About Themis83

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Άργους - Μυκηνών
  • Νομός
    Αργολίδας

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Themis83's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

90

Reputation

  1. https://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/12311907-suspension-steering-sensors-vw-flasiera-egkefalos-timoniou Ακριβως αυτο που περιεγραψες εκανα. Γι αυτο σου λεω ειναι πολλα τα χρηματα που θα δωσεις-εδωσες;!!
  2. Ειναι αυτη που ΕΒΓΑΛΑ(την εχω για πουλημα),η φλασιερα που πηρα δεν το εχει το reset γιατι πλεον εχω χειριστήρια στο τιμονι και ειναι περιττό το ρεσετ.
  3. Ιδιο εχουμε,αυτο ειναι που εβγαλα εγω
  4. Νομιζω ειναι υπερβολικα πολλα τα χρηματα.Θα μπορουσες να το κανεις οικονομικότερα πιστευω. Εγω ειχα cc αλλα δεν ειχα πολυλειτουργικο τιμονι οποτε αναγκαστικα ναναλλαξω την φλασιερα και πηρα αλλη ωστε να καλυπτει και cc και χειριστήρια. Την πηρα απο ebay 120 ευρω.Και τα εκανα ολα μονος μου.Βεβαια εσενα που δεν ειχε απο μαμα cc χρειαζεται και 2καλωδια απο τον εγκεφαλο του τιμονιου προς το εγκεφαλο της μηχανης. Υπαρχουν παιδια που κανουν ολες αυτες της μοντιφες εκτος vw και με πολυ λιγοτερα χρηματα. Με το καλο η τοποθετηση.
  5. Καθρεφτες ανακλινωμενοι.....Done!!! Γνησιοι,με εγκεφαλακια απο Β7 και ετοιμοι.
  6. Τι εννοεις τραβαει αριστερα,αφηνεις το τιμονι και παει αριστερα ή το κρατας ευθεια και παει αριστερα? Πριν δεν πηγαινε? Πολυ περιεργο αυτο που λες. Εκανες το "καλιμπρεισον" για τον αισθητηρα γωνιας μετα?
  7. Ναι και εμενα ετσι εκανε ακριβως!! Μην το αφησεις.
  8. καπως ετσι εκανε και εμενα και την αλλαξα,στην αντιπροσωπεια. δεν εχω ακουσει παλι τιποτα.
  9. σωστα σου ειπε φιλε. στους αισθητηρες λογικα ΑΝ γινεται αυτο. το κουμπι ειναι μονο για reset απ οσο ξερω,αρα λογικα η ενδειξη θα σβηνει μονο απο το κουμπι και οχι οταν βαλεις παλι αερα.
  10. Οχι μην παρεις απο γκολφ,ειναι στενομακρο και δεν μπαινει.Απο passat b7 πηρα εγω και μπηκε κουτι,αφου πρωτα την πατησα.
  11. Δυστηχως δεν εχω κωδικους. 30 κατι ευρω απο ebay.
  12. οι καθρεφτες ειναι προβλημα,θα ερθω να τους παρω να σε απαλλάξω?
  13. ε ψαξε στο καρ φιλε και παρτην ολοκληρη και θα ξεμπερδεψεις!! ουτε στοκους ουτε τιποτα,ολοκληρη,μαυρη,βγαζεις βαζεις τελειωσες!!!αυτο θα εκανα εγω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.