Jump to content

PoloG7

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PoloG7

  1. Σημερα το πρωι πηγα να βαλω μπροστα το polaki μου 9Ν 2005 αλλα ολα τα φωτακια ηταν νεκρα. Στην συνεχεια το αμαξι πηρε μπροστα με βοηθεια (καλωδια) απο αλλο αμαξι. Επειτα απο km το αμαξι σβηνει. Οποτε λεω μπαταρια off και στην συνεχεια αντικαθηστω την μπαταρια μετα απο 5 χρονια λειτουργιας. Ολα καλα ολα ωραια μεχρι που αφηνω το αμαξι για 2-3 ωρες ακινητο. Βαζω μπροστα μετα κ στην πορεια το αμαξι σβηνει παλι. Βγαζω τους πολους απο την μπαταρια για περιπου 5λ και το αμαξι παιρνει μπροστα κανονικα. Το αφηνω ακινητο για πολυ λιγη ωρα και στην συνεχεια ξανα το ιδιο, το αμαξι νεκρo. Ξανα καλωδια κ βοηθεια απο αλλο αμαξι παιρνει και σβηνει αμεσως, βγαζω τους πολους τους αφηνω 20λ εκτος αλλα παλι τιποτα (μπας και ειχε κρατηση καμια βλαβη). Καλωδια παλι, παιρνει μπροστα και κολλαει ο χιλιομετρητης στης 2000 στροφες αφου μου ειχε σβησει. Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, εγκεφαλος? μπαταρια? αναπρογραματισμο εγκεφαλου? Αυτην την στιγμη το αμαξι πλεον καθεται μεχρι την Δευτερα που θα μιλησω με την vw. Ατυχια, να εισαι διακοπες χωρις αμαξι να είναι κ Σαββατο
  2. Σας ευχαριστήσω πολύ παιδιά για της απαντήσεις σας. 195/45/50 η 195/50/15? Η διαφορά πιστεύω θα είναι μικρή. Το να πάω δλδ σε 15αρα το επιτρεπόμενο λάστιχο που πρέπει να βάλω είναι το 195/50/15 για να μην χάσω το βήμα?
  3. To 75 εχω φίλε μου. Μάλλον τότε θα πάω για Plistein sprind (χαμηλώματος) και τα HR 3ποντα και για 15αρα με λάστιχο 195/45/R15. Η ζάντα είναι αυτή Καλή επιλογή?
  4. Πιστεύεις να πάω για 15αρες άρα? Το γνωρίζω ότι θα μου κόψει και το σκέφτομαι να ανεβώ σε16αρα αλλά μάλλον και εγώ για 15αρα το βλέπω. Το κατάλληλο λάστιχο μετά πιστεύεις για 15αρα είναι το 195/50/15?
  5. Kαλημερα παιδιά θα ήθελα την άποψη σας για μια αλλαγή που θέλω να κάνω στο καμάρι μου. Έχω σκεφτεί να αλλάξω την ανάρτηση σε ποιο σκληρή σε σχέση με την υπάρχων. Στο μυαλό μου έχω τα Plistein sprind (χαμηλώματος) και τα HR 3ποντα. Τι λέτε εσείς? Έχουν φορεθεί από κανέναν? Επίσης θα γίνει αλλαγή και στα ζαντολαστιχα: από 185/60/14 σε 205/45/16 (όμοια διάσταση που φοράει το GTI). Η ζαντα της OZ superturismo gt και λαστιχα conti sprt2. Δεν με απασχολεί αν θα χάσω τελική απλά πιστεύω ότι θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο. Τι λέτε?
  6. Καλησπερα σας ειμαι κατοχος ενος POLO 1.4 05 με τους 75hp και εχω κανει 3500χλμ. Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα προβλημα που μου παρουσιαζει. Εδω και δυο μηνες μου κανει ενα γρατσουνισμα στη μηχανη, οταν το βαζω μπροστα και ειναι κρυα η μηχανη,ο θορυβος διαρκει 2-3 δευτερολεπτα.Ο θορυβος ειχε σταματησει για κανενα μηνα και πριν δυο μερες ξαναπαρουσιαστηκε. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Λαδια εχει παντος. Τι πιστευετε να ειναι?
  7. καλημερα το ονομα μου ειναι θοδωρηs και μενω στο Ν.Ηρακλειο εδω και δυο βδομαδεs εχω ενα POLO καινουριο 1.4 sportline απο μικροs ηθελα ενα αμαξη απο την γερμανια και τελεικα τα καταφερα.Ετσι και εγω αποφασισα να γινω μελωs στο VWCLUB.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.