Jump to content

GRAMMARIOS

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About GRAMMARIOS

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Περιστερίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GRAMMARIOS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Όνομα:Μαριος Επάγγελμα:Δεύτερη φορά φοιτητής Κάτοχος:Polo 6R TDI BMT (90PS) Το αυτοκίνητο το έχω ένα δίμηνο.Δεν το έχω πειράξει προς το παρόν. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο αλλά υπερβολικά δυσαρεστημένος με τα εξουσιοδοτημενα συνεργεία VW. Καλές βόλτες και διαδρομές σε όλους.
  2. Μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το pm γιατί από τα επίσημα service δεν έχω μείνει ευχαριστημένος;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Σε 2 Karenta που έχω πάει αισθάνομαι ότι με το που μπαίνεις μέσα σου φοράνε την ταμπέλα του θέματος κι όλος ο διάλογος που εξελίσσεται μεταξύ συμβούλου service και πελάτη είναι μια τεράστια παπατζα με καλά δουλεμενες απαντήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα:Πάω για αλλαγή φτερου.Τους ρωτάω θα επισκευασετε το παλιό ή θα βάλετε καινούριο;Απάντηση θα βάλουμε καινούριο γιατί έχει χτυπήσει νευρο.Ωραια του απαντάω.Θελω να μου επιστρέψετε το παλιό,το ττακαρισμενο αφού το αλλάξετε.Απαντηση:Δεν μπορούμε γιατί θα πάει για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ(κεφάλαια για έμφαση). Ξαφνικά εκεί στη VW απέκτησαν οικολογική συνείδηση.Γι αυτό μάλλον φάγανε τις καμπάνες και τα πρόστιμα για τους ρύπους. Ήμαρτον
  4. Παιδιά καλησπέρα.Ελπιζω εσείς και τα VW να είστε καλά.Παω χθες στην Karenta το polακι μου στην Karenta για αλλαγή φτερου και βάψιμο προφυλακτηρα μιας κι ένας που είχε κάνει ελαφριά ζημιά.Οφειλω να ομολογήσω ότι έκαναν άψογη δουλειά στην Karenta.Σημερα το μεσημέρι που το πήρα παρατηρήσα διαφορετική λειτουργία στο συμπλεκτη.Ηταν πολύ χαλαρός κι ελαφρύς(συγκριτικά με πριν) κι αισθάνομαι ότι το αυτοκίνητο στις χαμηλές(ρελαντί έως 2000σαλ) λειτουργεί πολύ χαλαρά σα να οδηγείς αυτοκίνητο με βενζίνη.Απο εκεί και πάνω δουλεύει όπως πριν. Είναι δεδομένο ότι μέσα σε μιάμιση μέρα δεν ξέχασα την αίσθηση του αυτοκίνητου μου καθώς καθημερινά κάνω πάνω από 70km.Οποτε νομίζω ότι το ξέρω αρκετά καλά.Οταν μου το παρέδωσαν από την Karenta δεν μου ανέφεραν καμία αλλαγή ή αναβάθμιση.Τι μπορεί να συμβαίνει;Παίζει να έχουν αλλάξει τίποτα είτε στα ηλεκτρολογικα/ηλεκτρονικά είτε στο σασμαν και να το έκαναν γαργαρα;
  5. 3,6 στα 100km.Το γέμισα την Πέμπτη και μου έβγαλα ότι θα κάνει 1020km.Αυτο δεν είναι αυτοκίνητο,κουμπάρας είναι.
  6. Είσαι σοβαρός τώρα;Κουμάντο θα κάνεις στην αντιπροσωπία πόσο κέρδος θα βγάλει;Βάλ το κι εσύ 15000 κι αν είσαι μάγκας πουλά το.Ακομα και να μην το πουλήσει η αντιπροσωπία θα βρει κάπως να το αξιοποιησει όπως leasing,ενοικιαζομενα κτλ.Εσυ τι θα κάνεις αν δεν το πουλήσεις στα 14000-15000;Τέλος πάντων δικό σου αυτοκίνητο είναι.Αν το αξιολογείς ότι αξίζει αυτά τα λεφτά πουλά το τόσο.Μετα μην λες δεν μπορώ να το πουλήσω κι έμεινα με το poli στο χέρι.
  7. Δε πα να είναι και skyline τα 14000 δεν τα πιάνεις.Για να πιάσεις τα 14000 στην αγγελία θα βάλεις 15000.Θα βλέπει ο άλλος Polo Highline μεταχειρισμενο με 15000 και θα κόβει λάσπη.Ημαρτον.Οι άνθρωποι που παίρνουν μεταχειρισμενο αυτοκίνητο θέλουν ένα καρουλι να κάνει καλά τη δουλειά του και να μην τρέχουν στα συνεργεία κάθε λίγο και λιγάκι.Και στην τελική αυτός που θα πάρει μεταχειρισμενο δεν θα πει ποτέ:Ααα είναι το trendline άρα δεν το παίρνω.Εγω κοιτάζω μόνο για comfortline και θα μείνω χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να το βρω στα λεφτά που θέλω.Ημαρτον ρε φίλε και πάλι ήμαρτον.Μακαρι να το δώσεις και 16901.
  8. Το highline σου έχει DSG;
  9. Τσέκαρε τον επίσημο τιμοκατάλογο της Kosmocar.
  10. Γενικά αν δεν έχεις ανάγκη να το δώσεις και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος,μην το δώσεις.Αν δεν κάνω λάθος καινούριο έχει γύρω στις 15500.Αν κάποιος θέλει να πάρει αυτοκίνητο για να το κρατήσει μια 5ετια+ δεν θα σκεφτεί τα 1500€ για να πάρει αυτοκίνητο και μάλιστα καινούριο.
  11. Για δώσε μερικές εξηγήσεις τι σημαίνει ότι δεν βρίσκουν το προβλημα;Παίζει να κάνουν κι επίτηδες τα στραβά ματιά;
  12. Φίλε μου το αγορασα 12500€.Δεν ξέρω κατά πόσο επηρέασε την τιμή το γεγονός ότι είναι τριπορτο. Επειδη οδήγησα και το up σου προτείνω να μην δώσεις το Polo.Η άποψη μου για το up είναι πως είναι ιδανικό αυτοκίνητο για να κάνεις τις δουλειές σου εντός ενός μεγάλου χώρου οπως π.χ ένα αεροδρόμιο ή ένα βιομηχανικό πάρκο.Επισης δεν αξίζει για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη.Νιωθεις ότι η ένδειξη για την αλλαγή των ταχυτήτων σε τρολλαρει στα ίσια.Σκεψου ότι σου προτείνει να βάλεις 5η στα 60χλμ και μιλάμε για βενζίνη.Επισης,συγκριτικα το up καιεί περισσότερο από το Polo και είναι και μια κατηγορία κάτω.Προσωπικη μου άποψη μην πάρεις up.
  13. Σήμερα πήγα από την Karenta και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το εγκεφαλική του αερόσακου και το έχουν παραγγείλει από Γερμανία.Αυτο ευθύνεται και για το start-stop καθώς όπως μου είπαν για να λειτουργήσει το start-stop πρέπει να φοράς τη ζώνη και να είναι ενεργοποιημενος κι ο αερόσακος.Για τις άλλες ενδείξεις που μου έβγαλε(ESP,ολισθηρο οδοστρωμα και τρίγωνο)δεν μου είπαν κάτι και θα ελεγξουν πάλι το αυτοκίνητο αφού τοποθετηθεί το ανταλλακτικό.Για να δούμε.
  14. Το στροφομετρο σε εμένα δεν κάνει κάποια περίεργη κίνηση και γενικότερα ελπίζω να μην κάνει ποτέ. Η νεκρά σου έκανε κάποιον περίεργο ήχο ή είχε κάποιο πρόβλημα;Ποσο εμπιστοσύνη γενικά έχεις στα επίσημα service όταν οι ζημιές ή οι βλάβες καλύπτονται από την εγγύηση;Πως ξέρω ότι δεν θα κάνουν ένα "μπαλωμα" και μόλις λήξει η εγγύηση να σκάσει η λυπητερη;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.