Jump to content

JOHNKK01

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About JOHNKK01

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Πειραιώς
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

686 profile views

JOHNKK01's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. οποιος θελει hellas direct με 20 ευρω εκπτωση βαζεις κωδικο ΙΟΑ2269 και αφαιρουνται αυτοματα
  2. Αυτά τα έβαλα γιατί ότι άλλο έβαζα μου έβγαζε σφάλμα..θα δοκιμάσω όμως κάποιο από αυτά που μου έστειλες σ ευχαριστω Μπορεί βέβαια να δοκιμάσω αυτά που δουλεύουν σίγουρα κ να ξεμπερδευω https://oil-stores.gr/ΛΑΜΠΕΣ-PHILIPS-W5W-White-Vision-12V-5W-12961NBVB2
  3. Αφού τα βάζω στο φανάρι και δουλεύουν κανονικά..αυτές είναι.. https://www.skroutz.gr/s/16036018/Lampa-T10-Hyper-Led-Power-Trifocus-12V-2τμχ.html
  4. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώνε τέτοιο σκαλωμα οι λάμπες αυτές..μάλλον θα τις παραγγείλω από το eBay ολόκληρες μαζί με τις βάσεις εννοώ
  5. Όχι δεν έχει..είναι το b7 4/12 comfortline Αυτά που έβαλα τα πήρα από τα μπροστινά φανάρια που λειτουργούσαν κανονικά..
  6. καλησπερα και παλι.. ενω αλλαξα ολα τα λαμπακια μεσα και δουλευουν χωρις προβλημα (περιμενω και απο το ebay αυτα για τα σκιαδια και το πορτ μπαγκαζ) εχω ενα θεμα με αυτα της πινακιδας..εχω δοκιμασει τα παντα..μεχρι που εβγαλα τις ψειρες led απο τα μπροστινα φαναρια που δουλευουν can bus χωρις προβλημα και τις εβαλα στην πινακιδα και παλι αναβει το μυνημα ελεγχου φωτα πινακιδας..εσυ στην πινακιδα εχεις αλλαξει? αν ναι τι εβαλες? ευχαριστω πολυ.
  7. Καλησπερα..σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω και θα ηθελα γνωμες.. η χρηση που κανω ειναι νορμαλ..κυριως για το gps το θελω https://www.erisin.com/erisin-es3315v-8-dab4g-android-81-car-stereo-gps-swc-for-vw-golf-v-passat-tiguan-polo-jetta-eos_p1301.html
  8. σκεφτομαι να ρωτησω σε κανενα εξουσιοδοτημενο ή σε κανενα καλο φαναρτζιδικο ποσο θελουν να μου το κανουν αυτοι κι αν ειναι μεχρι 30- 40 ευρω να το κανω εκει..
  9. οκ σ ευχαριστω για μια ακομη φορα.. ξερεις τι γινεται εχω αλλαξα τα φαναρια που ειχα προβλημα με πολυμερισμο του πλαστικου εχω αλλαξει ολες τις λαμπες μεσα εξω σε ψυχρο λευκο και μου εχουν μεινει μονο οι καθρεπτες..αλλα φοβαμαι να τους βαλω χερι και το σκεφτομαι..
  10. ο καθρέπτης μπαίνει εύκολα μετά? γιατί το video δεν δείχνει το κούμπωμα
  11. εγώ έλεγα να βάλω δοκιμασμένη t10 can bus για μεγαλύτερη σιγουριά.. ο καθρέπτης μπαίνει εύκολα μετά?
  12. Καλησπέρα..μερικές ερωτήσεις: 1. αυτό που έσπασε πως το ξαναβαλες? 2. Αυτά τα φωτιστικά πρέπει να είναι can bus? 3. Γιατί δεν άλλαξες απλά την τ10 που είχε το παλιό?
  13. οκ αυτό θα κάνω σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθεια σου
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.