Jump to content

Alex7531993

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Alex7531993

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

439 profile views

Alex7531993's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Καλησπέρα, Εν τέλει εγώ έβαλα μια οθόνη που μαζί με κάμερα οπισθοπορείας μου κόστισε 290€ (δεν μου χρέωσε την τοποθέτηση, ωστόσο του έδωσα εγώ συμβόλικα 10€). Σύνολο 300€. Έγινε στο μαγαζί του Korbou στην Δάφνη μιας αποδείχτηκε "γειτονικό" μου κατάστημα. Από το παλικάρι που την τοποθέτησε (γιος) και τον πατέρα που έχει το μαγαζί δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ωστόσο η οθόνη μου κάνει μερικά κόλπα ανά 1-1,5 μήνα και δεν έχει ήχο και απαιτεί total reset. Κατά τα άλλα όλα καλά!.
  2. Εχθές πήγα από το Delectronics και εφόσον διατύπωσα τα "θέλω" μου από την οθόνη που θέλω να βάλω ο Βασίλης εκεί μου προτείνε τις παρακάτω 2: Οθόνη 1 Οθόνη 2 Η αλήθεια είναι πως η 1η επιλογή στα μάτια μου φαντάζει πιο θελκτική. Ωστόσο θα ήθελα και την δική σας γνώμη! Ευχαριστώ!
  3. Καλημέρα σε όλους, Ή αλήθεια είναι πως θα ήθελα η οθόνη να έχει κουμπιά επάνω δεν την προτιμώ full touch. @OMINUS για το μαγαζί απ'το 2ο link που παρέθεσες έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (korbos) και φιλαράκι μου είχε πάει εκεί για μια μετατροπή στο τιμόνι και έμεινε ικανοποιημένος. @Deus164 φίλε μου ευχαριστώ για τον κόπο σου να απαντήσεις. Θα προτιμούσα οθόνη OEM για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που με προβληματίζει στα links που παρέθεσες είναι 1. Δέχονται μόνο πληρωμή με paypal 2. Όλες οι οθόνες (και οι πρώτες οι aftermarket Και οι δεύτερες OEM) υποστηρίζουν σύνδεση με android μέχρι 9.0. Εγώ εδώ και μερικές μέρες στο κινητό έχω το android 10. Ενδέχεται αυτό να είναι πρόβλημα;
  4. Το μοντέλο που έχω εγώ με το τιμόνι του GT δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι. Ψάχνω μια οθόνη η οποία να είναι android με τα παρακάτω specs: Γρήγορη σύνδεση με το κινητό μέσω bluetooth Navigation μέσω GPS Να έχει υποδοχή για AUX/USB Stick Υποστήριξη ραδιοφώνου Ενσωματωμένο μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων αφού συνδεθεί το τηλέφωνο, WiFi/4G. Τέλος να "κουμπώνει" πάνω στο παλιό CD-Ράδιο και να μην χαλάει το όλο αισθητικό.
  5. Για αυτό ζήτησα περισσότερες πληροφορίες για οθόνη καθώς είπα και παραπάνω δεν γνωρίζω καθόλου ποιες είναι κινέζικες ή όχι αντίστοιχα ποιες είναι αξιόπιστες ή όχι κτλπ. Ο στόχος μου είναι να βάλω μια οθόνη η οποία να κουμπώνει στο αυτοκίνητο να καλύπτει τις προϋποθέσεις που ανέφερα παραπάνω και να είναι αξιόπιστη. Να μην την βάλω Δεκέμβρη και τον Γενάρη ψάχνομαι τι και πως. Κανένας που να είχε 5αρι golf και να προχώρησε σε τοποθέτηση οθόνης?
  6. Φίλε μου, το link που προσπάθησες να βάλεις δεν εμφανίζεται για να τσεκάρω τι παίζει εκεί μέσα. Πριν κάποιες μέρες (σχεδόν μήνα) είχα πάει στο Delectronics στο Χαϊδάρι και μου είχαν αλλάξει τον φωτισμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (καντράν/ραδιόφωνο/AC/κουμπιά παραθύρων). Μου είχε πει εκεί ο Βασίλης που είναι δικό του το μαγαζί για να βάλουμε οθόνη θα πάει γύρω στα 450 (ωστόσο δεν μου είχε δείξει σε ποια οθόνη αναφέρεται κτλ). Ως προσωπικό όριο έβαλα τα 500. Οι 2 προτάσεις παραπάνω ξεπερνούν αρκετά το μπάτζετ που έχω θέσει, για αυτό θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου προτείνεις κάτι (αν δεν σου είναι κόπος) εντός αυτού του μπάτζετ άντε με +50€ παραπάνω μαξ.
  7. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν κατέχω την τεχνογνωσία για την τοποθέτηση συνεπώς θέλω μετά από προτάσεις να καταλήξω σε ένα μαγαζί για το οποίο αρκετοί έχουν ακούσει καλά λόγια / γνωρίζουν και εφόσον έχω απομονώσει 3 π.χ. οθόνες που θα μου προτείνετε να πάω στο μαγαζί αυτό και να του πω έχω αυτό το αμάξι, αυτές τις υποψήφιες οθόνες πόσο κοστίζει η τοποθέτηση (και η οθόνη αν την αγοράσει αυτός σε φάση χονδρική).
  8. Φίλε μου καλησπέρα. Θα ήθελα μια οθόνη η οποία να εξασφαλίζει γρήγορη σύνδεση με το κινητό μέσω bluetooth, navigation μέσω GPS, να έχει υποδοχή για AUX/USB Stick, υποστήριξη ραδιοφώνου, ενσωματωμένο μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων αφού συνδεθεί το τηλέφωνο, WiFi/4G. Θεωρώ πως δεν ξεχνάω κάτι από τα "βασικά" specs. Θα ήθελα ωστόσο και την προσωπική σου άποψη τι θεωρείς "απαραίτητο" ως spec που πρέπει να έχει μια οθόνη. Όσο για το κόστος καθότι δεν γνωρίζω στο πόσο περίπου κυμαίνονται οι τιμές θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 400-500€ (βαριά το 500ρικό). EDIT : Βρίσκομαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα σε όλους, Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εάν το συγκεκριμένο θέμα που ανοίγω υπάρχει ήδη κάπου στο φόρουμ. Με μια - γρήγορη οφείλω να ομολογήσω - αναζήτηση που έκανα δεν εντόπισα κάτι για αυτό και ανοίγω καινούριο θέμα. Είμαι κάτοχος ενός golf mk5 του 2008. Θέλω στην θέση του ραδιοφώνου/cd player να τοποθετήσω multimedia οθόνη με bluetooth gps κ.α. Έχει προχωρήσει κανείς στην μετατροπή αυτή στο μοντέλο αυτό; Αν ναι θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Υπάρχουν προτάσεις καταστημάτων που μπορεί να πραγματοποιηθεί η μετατροπή αυτή; Διάφορες οθόνες (με links αν είναι εύκολο) που μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο; Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να ασχοληθούν και να μου απαντήσουν!!
  10. Καλημέρα σε όλους, Αρχικά να ζήτησω συγνώμη που "ξεθάβω" ένα τόσο παλιό νήμα, αλλά θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω ένα καινούριο από την στιγμή που η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι το θέμα του νήματος αυτού. Κάτοχος (από εχθές) ενός golf mk5. Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το χρώμα του καντράν (ή και όλων των οργάνων - εφόσον αυτό είναι δυνατό - φυσικά). Δεν κατέχω την τεχνογνωσία και κατά συνέπεια παρά τις παραπάνω γλαφυρές περιγραφές δεν θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα ήταν οικτρά. Ερωτήσεις: Α) Η χρωματική αλλαγή είναι θέμα γούστου. Π.χ. εγώ θα ήθελα να έχω άσπρες ενδείξεις στο κοντέρ και πορτοκαλί δείκτες. Β) Από που μπορώ να προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα - για την αλλαγή αυτή - υλικά Γ) Γνωρίζει κάποιος είτε ένα μαγαζί είτε ιδιώτη ο οποίος μπορεί να προχωρήσει στην αλλαγή αυτή; Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να ασχοληθούν και να μου απαντήσουν!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.