Jump to content

George_ bimis

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About George_ bimis

  • Birthday 11/08/1991

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Λεβαδέων
  • Νομός
    Βοιωτίας

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

George_ bimis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλημέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου,(vw polo 6n2 gti arc)είχα αλλάξει αισθητήρα λάμδα πέρυσι και ξαφνικά σήμερα το αμάξι ξεκίνησε να μου κόβει με σταθερή ταχύτητα αρκετά σε μεγάλο βαθμό,το βάλαμε στον εγκέφαλο και μας έδειξε βλάβη στον λάμδα πριν τον καταλύτη,σβήνουμε την βλάβη ενώ ο κινητήρας δουλεύει και στρώνει σαν να μην συμβαίνει τπτ,αν σβήσω τον κινητήρα και ξαναβάλω αμέσως μπροστά διαβάζει πάλι σαν βλάβη τον αισθητήρα,αν τον είχε κάψει δεν θα μου άφηνε την βλάβη συνεχώς στον υπολογιστή δλδ μόνιμη βλάβη?ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον? ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

  2. Καλησπέρα, πρόσφατα καθώς οδηγούσα για κάποιο λόγο μου άναψε το λαμπάκι του αερόσακου,το αυτοκίνητο είναι ένα polo gti 6n2,έχει τύχει σε κάποιον η ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?

    1. OMINUS

      OMINUS

      2 είναι πιθανόν η αιτίες , η μια ειναι να τα εχει παίξει η μπαταρία σου και να ειναι στα τελευταία, και η άλλη να εχει πρόβλημα το κουμπί του αερόσακους που απενεργοποιείται στην μεριά του συνοδηγού.

  3. Τελικά ήταν ο αισθητήρας στροφών που είναι κάτω από την μίζα, έπειτα μου είχε κάψει και τον αισθητήρα λ ο οποίος είναι πριν τον καταλύτη!! ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά!!
  4. Γειά σας παιδιά,είμαι κάτοχος ενός polo gti 6n2 00',εδώ και δύο μέρες μου ανάβει η λυχνία EPC και το αυτοκίνητο δεν επιταχύνει όπως πριν σταματάει στις 5000 rpm και αρχίζει να μπερδεύει σαν να κόβει τα μίγματα, επίσης εάν σταματήσω και ξανά ξεκινήσω στην απομόνωση του συμπλέκτη το γκάζι δεν υπακούει και μπουκωνει, έβγαλα πεταλούδα την έχω καθαρίσει αλλά και πάλι τίποτα,έχει τύχει σε κάποιον να μου πει τι παίζει? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  5. Γεια σας,ειμαι κάτοχος ενός vw polo 6n2 gti με κινητήρα (arc) πρόσφατα έλυσα την κεφαλή για να αλλάξω βαλβίδες φλάντζα τσιμουχες κτλπ, γνωρίζει κάποιος τα κιλά σφιξιματος κυλινδροκεφαλης και πόσες μοίρες?αντίστοιχα και για το καπάκι των εκκεντρων? ευχαριστώ εκ τον προτέρων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.