Jump to content

MK4life

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

MK4life last won the day on December 30 2020

MK4life had the most liked content!

About MK4life

  • Birthday 05/16/2001

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αγίου Δημητρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

416 profile views

MK4life's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

6

Reputation

  1. Θα έρθω πρώτη φορά και εγώ μαζί με έναν φίλο.
  2. 16βάλβιδος είναι ο BCB και μάλιστα λίγο παραπάνω από τα 105 άλογα που δήλωνε η VW.
  3. Από τι στιγμή που θα προγραμματιστεί το αμάξι και έχει ελευθερωθεί λίγο η εξάτμιση (μόνο τον προκαταλητη δεν έχω βγάλει ακόμα) θέλω να το βοηθήσω με την εισαγωγή. Το γνωρίζω και ο ίδιος ότι στα ατμοσφαιρικά είναι πεταμένα λεφτά οι μετατροπές γι'αυτα που παίρνεις αλλά από την στιγμή που θα το κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμα θέλω να το γαργαλίσω λίγο.
  4. Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Το γνωρίζω πως μόνο με κάνα 20νΤ το αμάξι θα ήταν άλλο πράγμα αλλά δυστυχώς λόγω ότι είμαι φοιτητής και συντηρώ μόνος το αυτοκίνητο, δεν έχω ακόμα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε κάτι τουρμπάτο. Δεν ζητάω κάτι τρελό απλά το αμάξι να ζοϊρέψει λίγο ήθελα και μιας που έχω διαβάσει διάφορα θέματα και εδώ και σε άλλα φόρουμ κατέληξα στην επιλογή της σκούπας.
  5. Καλησπέρα σας. Έχω ένα Golf Iv 1.6 με κωδικό BCB και μιας που ελευθέρωσα λίγο την εξαγωγή( με ένα cat-back) θέλω να ασχοληθώ με την εισαγωγή βάζοντας σκούπα και έπειτα να πάει για πρόγραμμα το αυτοκίνητο. Η ερώτηση μου είναι ποια σκούπα να προτιμήσω μιας και που υπάρχουν διάφορες simota στην αγορά για Golf Iv, όπως επίσης έχω διαβάσει πως ταιριάζει και του 206, απλά υπάρχει η μεγάλη της simota για αυτό όπως και επίσης αρκετές απομιμήσεις της γνήσιας σκούπας look carbon κτλ.
  6. Καταλαβαίνω οπότε λογικά είμαι για κατέβασμα σασμάν( ελπίζω να είναι νταξει το δισκόπλατο και να έχει βίδες το σασμάν αντί για πριτσίνια αλλιώς καήκαμε χαχαχα)
  7. Καλησπέρα ομάδα. Έχω ένα golf iv 1.6 bcb και το πρόβλημα που έχω εδώ και καιρό είναι ότι όταν πηγαίνω να κάνω αλλαγή από πρώτη σε δευτερα ζοριζεται ο λεβιές σαν να σκαλώνει άλλες φορές δεν με αφήνει να την κουμπώσω καν οπότε βάζω 3η η νεκρά και πάλι δευτέρα και μπαίνει πάλι με δυσκολία(να πω πως ήχο μεταλλικό δεν ακούω αλλά μερικές φορές νιώθω ότι γρατζουναει). Βαλβολίνες έχουν αλλαχτεί πρόσφατα, έχουν αλλαχτεί επίσης ντιζάκια ταχυτήτων και πλαστικά λαστιχάκια αντίβαρων ταχυτήτων. Πιστεύετε ότι με γρασαρισμα σε μερικά μέρη ή με την χρήση motorkote στο σασμάν θα φτιάξουν τα πράγματα ή πάω για συγχρονιζε(να επισημάνω πως λίγες φορές η 1η ταχύτητα και η όπισθεν έχουν και αυτές θέμα,δηλαδή κάνω την κίνηση να την βάλω αλλά δεν με αφήνει να την κουμπώσω αλλά πάντα με την 2α ταχύτητα υπάρχει πρόβλημα).
  8. Τελικά τοποθετήθηκαν σήμερα σε ένα φανοποιείο στην Αργυρούπολη. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθειά σου .
  9. Seat ibiza 1.4 gti 1997(ακόμη το έχει ο πατέρας μου στην κατοχή του)
  10. Από ότι εχω ψάξει μαγαζιά στυλ paintbull δεν ασχολούνται λογικά με τέτοια πράγματα . Ποια η γνώση σας για την autοpaint στο Μοσχάτο με τον αντικαταστάτη του συγχωρεμένου κ.Δήμου. Σκεφτομαι να τους επισκεφτώ.
  11. Κανείς που έχει κάνει την ίδια διαδικασία και μπορεί να βοηθήσει ?
  12. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον αξιόλογο φανοποιό για βαφή και τοποθέτηση φρυδιών φανών σε golf iv( κατά προτίμηση στον νότιο τομέα).
  13. Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα!Ονομάζομαι Δημήτρης και πριν λίγους μήνες απέκτησα το πρώτο μου αυτοκίνητο της VW°ένα Golf Mk4 1.6.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.